• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alinganlik mi yaptım bilemedim

auram

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2016
68
30
3
Iyi geceler arkadaşlar birsey oldu az önce babamla konusuyorduk telefonda bana işte kız kardeşimi istemeye gelecekler falan anlatıyor ki ben kardeşimin görüştüğünü falanda biliyorum yani ama onlar bilmiyor neyse ya öylemi falan konuşurken annem arkadan niye söylüyorsun gibi bişeyler söylüyor bende duydum dedim ben yabancim,yok belli olsun da öyle daha bişey yok ortada diye öyle diyormus sma çok bozuldum eşinde yanimdaydi konustuklarimizdan durumu anladı nasıl mahçup oldum onada çok zoruma.gitti gitti çünkü öncedende.olmuştu annemin böyle tavırları sma hep iyiye yorma istemistim

Biraz mesafe koyayım diyorum ama insan annesiyle de nasıl mesafe koyar yahu !!!Çok canım sıkıldı ağrım gitti acaba diyorum ama kaç oldu bu mesele.

Ben olsam bnde kırılırdım sanırım ama sizin ilişkinizi tam olarak bilmediğim için sert bi yorum yapmak da istemiyorum..

Eşin ailesine söyler, kardeşinin işi olmazsa da mahçup olursunuz diye düşünmüş. İyi düşünmüş. Eşine güvenebilirsiniz ama anneleri, kardeşleri falan açık ararlar. Erkekler de bu konularda saftır, ağızlarından kolay laf alınır. Siz de söylemeyin ailenizin herhangi bir eksik yanını eşinize. Nerede karşınıza çıkar hiç belli olmaz. Arkadaşım kız kardaşiyle küstü mesela eşine söyledi. Yıllar sonra " sen kardeşinle bile geçiremiyorsun " dedi.

Ya aslında bende bilmiyorum çünkü yeni bişey değil bu ama dedigim gibi hep iyi tarafından bakmaya çalıştım ben söyleyince de aman abartmissin yanlış anlamışım oluyorum.Ama aynen yukarda yazdığım gibi oldu.O yüzden burda paylaştım ki yanlısı varsa düzeltin diye

çok acayip ya.böyle şeyler kesin belli olana kadar herkese söylenmemeli ama siz kızın ablasıymışsınız.gerçekten çok acayip.

Biraz mesafe koyayım diyorum ama insan annesiyle de nasıl mesafe koyar yahu !!!Çok canım sıkıldı ağrım gitti acaba diyorum ama kaç oldu bu mesele.
Damat ve ailesinin kulağına gider maksatlı demiştir eğer tutucu biriyse. Düşüncesizlik etmiş

Iyi geceler arkadaşlar birsey oldu az önce babamla konusuyorduk telefonda bana işte kız kardeşimi istemeye gelecekler falan anlatıyor ki ben kardeşimin görüştüğünü falanda biliyorum yani ama onlar bilmiyor neyse ya öylemi falan konuşurken annem arkadan niye söylüyorsun gibi bişeyler söylüyor bende duydum dedim ben yabancim,yok belli olsun da öyle daha bişey yok ortada diye öyle diyormus sma çok bozuldum eşinde yanimdaydi konustuklarimizdan durumu anladı nasıl mahçup oldum onada çok zoruma.gitti gitti çünkü öncedende.olmuştu annemin böyle tavırları sma hep iyiye yorma istemistim

Bozuk at neyim var derse de anlat

Yok eşim Allah için öyle kötü niyetli degildir.Ama oda sasirdi çünkü zaten kardeşim bizimle paylaşmiŞti bu konuyu bizde hayırlısı olsun demistik

Hic alinacak durum yok ortada :) sizin belki hassas oldugunuz donem :)
Evlisiniz artik o yuvadan ucup gittiniz, kendi yuvaniz var, yani her ne kadar kiz kardes, kiz evlat olsaniz da artik haneler
Ayri.haliyle her ufak detayi eskisi kadar bilmenizi istemeyebilirler, ki zaten dogal olani bu.
Kendi iliskine bak.

Evlisiniz artik o yuvadan ucup gittiniz, kendi yuvaniz var, yani her ne kadar kiz kardes, kiz evlat olsaniz da artik haneler
Ayri.haliyle her ufak detayi eskisi kadar bilmenizi istemeyebilirler, ki zaten dogal olani bu.
Kendi iliskine bak.
İçimden düşündüklerimi.ama cesaret edip yüzlesemedigimi aynen yazmışsın belki de böyle ama çok kötü bu ya kabullenmek istemiyorum belkide

sana değil aslında eşine duyurmak istememiş.. olur da bozulursa diye.. alınacak bir durum yok ortada..

Kendi iliskine bak.
kız kardeşini istemeye gelecek olmaları ufak detay değil ki:KK53:

sana değil aslında eşine duyurmak istememiş.. olur da bozulursa diye.. alınacak bir durum yok ortada..
Belki de ama eşimle anne oğul gibilerdir öyle biri değildir eşim .Belkide ben alinganlik yaptim.

Annenize senden once zaten ben biliyodum neyi kimden sakliyosun diye babanizinda oldugu bir ortamda belirtin.Boyle anneler kardeslerin arasini aciyo malesef.

Acaba tam olarak belli olmadığı için mi öyle dedi eşinizde yanınızdaymış, hani olmazsa eğer mahcup oluruz gibi mi düşündü .

Ben kardeşinizi istemeye geleceklerini babanızdan öğrenmenize takıldım.
Annenizden önce, kardeşinizle aranızda iletişimsizlik olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir şeyi insan ilk ablasıyla paylaşır, hatta aileye nasıl söylesek diye beraber ilerler, birlikte açıklar.
Bende mi yanlışlık var yoksa aileniz sizi mi dışlıyor?

Ben kardeşinizi istemeye geleceklerini babanızdan öğrenmenize takıldım.
Annenizden önce, kardeşinizle aranızda iletişimsizlik olduğunu düşünüyorum.
Böyle bir şeyi insan ilk ablasıyla paylaşır, hatta aileye nasıl söylesek diye beraber ilerler, birlikte açıklar.
Bende mi yanlışlık var yoksa aileniz sizi mi dışlıyor?
Üsttede yazdım okumamissiniz herhalde zaten biliyordum kardeşim tabiki benimle paylaştı önce ama işte aileler tanışıp is ciddiye dökülmeden.kimseye söylemedim

Back