R raad_hatunn Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mart 2017 2 0 25 8 Kasım 2020 Konu Sahibi raad_hatunn #1 Yıllardır alnimda beyaz puturcukler var makyajlada kapanmıyor yagli cildim var nr yapsam geçmedi ozguvenimi kaybettim bu yüzden nasil geçer bunlar? Eklentiler 20201108_212244.jpg 37,6 KB · Görüntüleme: 48
Yıllardır alnimda beyaz puturcukler var makyajlada kapanmıyor yagli cildim var nr yapsam geçmedi ozguvenimi kaybettim bu yüzden nasil geçer bunlar?
P Pinar Aktas Yeni Üye Kayıtlı Üye 28 Eylül 2020 3 0 33 12 Kasım 2020 Konu Sahibi raad_hatunn #2 Bunun icin guzellik merkezine gidip orada profesyonel bir yardim alman gerekiyor. Bunlar yag bezesi gibi gozukuyor. Bunlarin ici bosaltilip bakim yapilicak cildine. Hergun sabah aksam cildini uygun bakim urunleriyle yikamalisin. :)
Bunun icin guzellik merkezine gidip orada profesyonel bir yardim alman gerekiyor. Bunlar yag bezesi gibi gozukuyor. Bunlarin ici bosaltilip bakim yapilicak cildine. Hergun sabah aksam cildini uygun bakim urunleriyle yikamalisin. :)