Bebek İkinci El alınacaklar listesi...

folikasit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
24
0
86
Ankara
selamlar... bende çocuk çok :) mesajları tek tek gezmesi de zaman alıyor. o yüzden şöyle bi liste yapıverdim :)

1) 6-9 / 9-12 /12-18 ..... hatta 4 yaşa kadar tulum arıyorum. sadece tulum. uzun kollu uzun bacaklı :) ama bebek mavisi ya da pembesi olmayan, hatta öyle uçuk bebek renkleri de olmayan...

2) 6 aydan 9 yaşa kadar kocaman bir aralıkta çeşitli oyuncaklara da talibim. ama plastik ve zaten her yerde bulabileceğim oyuncakları istemiyorum. ahşap oyuncaklar, tamir kitleri, mutfak kitleri, kart oyunları gibi.. ravensburger ve habsro olanlarla yakından ilgilenirim. elinde olanlar varsa haber de ederlerse sevinirim. ciddi alıcıyım haa :)

3) yine aynı aralıkta resimli bebek/çocuk kitaplarına da talibim.

Son düzenleme:

merhaba ben de
mothercare hiç giyilmemiş tulumlar var 2-3 yaş .onların fotolarını aşağıda bulabilirsin.birde tescodan aldığım tulumlar var beyaz onları kızım bir kaç kez giydi 18 aylık onlarda onlarında durumu sıfıra yakın.istersen bunların fotolarınıda yollarım ilgilenirsen.bir de harf oyuncağı fotosu yolluyorum.ilgilendiklerin olursa mesaj atabilirsin.sevgiler.mothercare tulumlar hiç giyilmediği için tanesi 15 tl ben 3 ünü 79 a almıştım.diğerleri 7,5 tl den verebilirim.harf oyunu da 10 tl.puzzler 5 tl,yürüme arkadaşımda 25 tl

Mothercare ve hiç giyilmemiş olanlar 3,4,5,6 daki resimdekiler 3 tane .beğenirsen 2 sini seçebilirsin bir tanesinide ben kızıma giydireceğim .birde bu var kadife 9-12 aylık h&m bu da 10 tl az giyildi

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Kusura bakmayin arkadaslar cvp veremedim. Bir arkadasim bana cocugunun badilerini getirmis. O nedenle ihtiyac kalmadi aslinda simdilik. İlgilendiginiz icin tsk ederim. Eger benim yaptigim listedeki diger ihtiyaclarla ilgili seyler varsa elinizde badileri de onlara ekleyerek alabilirim hala. Yalnizca iki uc parca icin kargo/para yatirma isine girmeyelim diye... Tskler tekrar

mrb folik asit bana mail adresini verirmisin oradan sana yolluyayım resim daha kolay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…