Alın daraltma, saç ekimi yaptırdım

Dr la konusma, kan testi vs yapildi. Ve sonra sonuclar gelince Anästhesie yapildi. Kanal acildi. Sac alinicak bölge belirlendi kesildi. Ve ekime baslanildi. Sonra serum verdiler ve prp yapildi. Ben Saat 12de ordaydim saat 6 da galiba cikmistim. Mola vs toplam. Ben yurtdisindan geliyorum. Dr lariyla bazilari önceden konusma firsati olabilir. Ama Ben baskalarina ekilen saci (ayni dr dan) gördüm. Almanyada bi kac kisi daha o drda yaptirdi ondanda güvenerek gitdim. Sonuctan memnunum. Kalem teknikiyle ektirenleri bilmiyorum. Ben memnunum:) sacimin önü tüm sifira kesilmedi. Sadece saten ekim yapilicak bölge. Ben detayli bi sekilde baska bi forumda yazdim. (Sacekimsonuclari forumun ismi) üyeysen resimlerde görebilirsin

Bende Ekimde sacekimi gerceklestiricem. Bana agri esiginizden bahsedermisiniz, ayrica bende yurtdisindsnim, ne zaman geri döndünüz ülkenize? Selamlar, sevgiler

Ben burun ameliyatı ve saç ekimi yaptırdım. Açıkcası burun ameliyatı 10 ise sıkıntı ve acı bakımından, saç ekimi 100. Bunu bilip yaptırın. Saç ekimi sonrası gerçekten zor süreç.

Bende Isvicre‘denim acaba mümkünse görüsebilirmiyiz? Cok endiseliyim beni ne bekliyo hazirlanmak istiyorum

Bende Isvicre‘denim acaba mümkünse görüsebilirmiyiz? Cok endiseliyim beni ne bekliyo hazirlanmak istiyorum
Süreçleri yazdım, ben yaptıralı 6 ay oldu, henüz ekilenlerin yarıdan fazlası çıktı ve 2 cm uzunluğunda. Ekilenler 1. aydan sonra dökülüyor, döküldükten 1 ay sonra yeniden çıkmaya başlıyor. O dönemde saç bantları kurtarıcı oluyor.

Kime ya da hangi klinige yaptirdiniz. su an kacinci ayinda memmun musun.mevcut saclara zarar verildi mi ekim sirasinda...

Kime ya da hangi klinige yaptirdiniz. su an kacinci ayinda memmun musun.mevcut saclara zarar verildi mi ekim sirasinda...
6 ay bitti, inşallah mevcut saçlara zarar gelmemiştir, gözle görülür bir şey yok, zarar adına. memnunum demek için erken sanırım, saçlarımın çoğu çıktı ancak istediğim düzeyde değil henüz. Saçların tamamı 1 yıl sonunda çıkıyormuş, bazı saçlar deri altında uykuda olabiliyor ve geç çıkabiliyormuş. Yer ismi vermeyeyim, reklam olmasın. özelden verebilirim yer ismi isterseniz, ama ekim aşamasında ben çok sorun yaşadım açıkçası. Yaptıkları iş iyi olur inşallah ama insanlıkları, tavırları sıfırdı. Biz işlemden sonra parayı vermek üzere başta anlaşmıştık, damar yolum açıldı, saçımın arka kısmı kazındı, tam işleme başlanacakken kadın, para almadan işlem yapmam dedi. Ama parayı işlem bitiminde vereceğiz diye anlaşmamızı hatırlatınca kızdı. Parayı almadan kesinlikle işlem yapmam, gidin nereye yaptırırsanız yaptırın falan dedi. Ağlamamak için eşimin yanında zor tuttum kendimi, saçlarım kazınmış, izinlerimi ayarlamışım....Neyse lanet olsun ver parayı dedim eşime yaptırdım. Tabi ekim sırasında da birsürü sıkıntı oldu. Ben tavsiye etmiyorum...

Hic hos olmayan bi tavirla karsilasmissiniz. Sizin adiniza üzüldüm. Ama önemli olan gercekten saglikli bisekilde atlatmaniz. Ben ekimde randevu aldim ama simdiden endiseliyim agri sizi bide 3 gün geri ucucsm ülkeme, beni ne bekliyo cok tedirginim :-(

Hangi sitede bu forum? Burda yok taradim

Sanki kaciyorsunz ne kadar ayip etmisler. Bnde asmed i takip ediyorum dr koray erdogani. Kendisine mail attim, onden arkadan islak kuru sacta foto cekimi istediler yolladim cevap gelmedi henuz. Dr ilhan serdaroglu hemen donus yapti mailime. 3 kadin hastasina yaptigi islemide yolladi. Sonuclar gayet guzl ama emin olamadim. Bir de sac ekimi sonuclari formunda, erkek sac ekimi yaptiran uyeler, kadin sac ekimi konusunda cok olumsuz konusuyorlar; ama dunyada kadin sac ekimlerini de takip ediyorum cok guzel sonuclar var. Sakaklarda en ufak acilmada yurt disinda bir cok kadin hemen ektiriuor. Insallah sonucunz istediğiniz gibi olur.insalah bu islem tr de yayginlasir da rahatca gidip yaptirabilir kadinlarda.

Kime yaptırdığımı söylememeyim, reklam olmasın. Çok merak eden olursa özelden sorsun isim yazarım. ama dr jale şenyurtla da görüşmüştüm, o da çok başarılı. Yaptırdığım yer olmasaydı ona yaptırırdım. Çok iyi olmasa da sonuçtan memnunum, iyi ki ektirmişim diyorum.

Cok sevindim sizin adiniza

Aanyadanmi gelmistiniz? Kac gün sonra döndünüz ülkenize?

Ben 4 bine yaptırdım tam istediğim gibi olmadı, ama idare edeceğim yapacak bi şey yok, baya başarısız oldu, zamanla daha iyi anladım. zaten yaptırdığım yeri asla tavsiye etmiyorum, paragöz bir yer ve müşteri memnuniyetini asla önemsemiyorlar, sadece para kazanmanın peşindeler.

Nerde ektirdinz? Sacninz bantlim8 geziyorsunz

Fotografinizi hemen silmek sartiyla resminize bakabilirmiyim? Dedigim gibi bende bu konudan muzdaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…