- 12 Kasım 2015
- 16
- 6
- 36
- 33
Bu üye profilinin görüntülenmesine sinir getirilmiştir yazıyor mesaj yazamadım sizeBen traşsız oldum, arkadaşınki traşlıymış. Fiyat ve yeri özelden görüşelim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu üye profilinin görüntülenmesine sinir getirilmiştir yazıyor mesaj yazamadım sizeBen traşsız oldum, arkadaşınki traşlıymış. Fiyat ve yeri özelden görüşelim.
Dr la konusma, kan testi vs yapildi. Ve sonra sonuclar gelince Anästhesie yapildi. Kanal acildi. Sac alinicak bölge belirlendi kesildi. Ve ekime baslanildi. Sonra serum verdiler ve prp yapildi. Ben Saat 12de ordaydim saat 6 da galiba cikmistim. Mola vs toplam. Ben yurtdisindan geliyorum. Dr lariyla bazilari önceden konusma firsati olabilir. Ama Ben baskalarina ekilen saci (ayni dr dan) gördüm. Almanyada bi kac kisi daha o drda yaptirdi ondanda güvenerek gitdim. Sonuctan memnunum. Kalem teknikiyle ektirenleri bilmiyorum. Ben memnunum:) sacimin önü tüm sifira kesilmedi. Sadece saten ekim yapilicak bölge. Ben detayli bi sekilde baska bi forumda yazdim. (Sacekimsonuclari forumun ismi) üyeysen resimlerde görebilirsinCanım resim atabilir misin ben de hala araştırma yapıyorum nerde yaptıracağıma karar veremedim fiyatı nekadar oldun seninki traşlı olmuş demekki şimdi traş etmeden kalem gibi birşeyle ekiyorlar kadınlara tepeye ektirmedin sanırım sadece alın fiyat ne canım kaç saat sürdü Ekim
Bende Ekimde sacekimi gerceklestiricem. Bana agri esiginizden bahsedermisiniz, ayrica bende yurtdisindsnim, ne zaman geri döndünüz ülkenize? Selamlar, sevgilerDr la konusma, kan testi vs yapildi. Ve sonra sonuclar gelince Anästhesie yapildi. Kanal acildi. Sac alinicak bölge belirlendi kesildi. Ve ekime baslanildi. Sonra serum verdiler ve prp yapildi. Ben Saat 12de ordaydim saat 6 da galiba cikmistim. Mola vs toplam. Ben yurtdisindan geliyorum. Dr lariyla bazilari önceden konusma firsati olabilir. Ama Ben baskalarina ekilen saci (ayni dr dan) gördüm. Almanyada bi kac kisi daha o drda yaptirdi ondanda güvenerek gitdim. Sonuctan memnunum. Kalem teknikiyle ektirenleri bilmiyorum. Ben memnunum:) sacimin önü tüm sifira kesilmedi. Sadece saten ekim yapilicak bölge. Ben detayli bi sekilde baska bi forumda yazdim. (Sacekimsonuclari forumun ismi) üyeysen resimlerde görebilirsin
Bende Isvicre‘denim acaba mümkünse görüsebilirmiyiz? Cok endiseliyim beni ne bekliyo hazirlanmak istiyorumDr la konusma, kan testi vs yapildi. Ve sonra sonuclar gelince Anästhesie yapildi. Kanal acildi. Sac alinicak bölge belirlendi kesildi. Ve ekime baslanildi. Sonra serum verdiler ve prp yapildi. Ben Saat 12de ordaydim saat 6 da galiba cikmistim. Mola vs toplam. Ben yurtdisindan geliyorum. Dr lariyla bazilari önceden konusma firsati olabilir. Ama Ben baskalarina ekilen saci (ayni dr dan) gördüm. Almanyada bi kac kisi daha o drda yaptirdi ondanda güvenerek gitdim. Sonuctan memnunum. Kalem teknikiyle ektirenleri bilmiyorum. Ben memnunum:) sacimin önü tüm sifira kesilmedi. Sadece saten ekim yapilicak bölge. Ben detayli bi sekilde baska bi forumda yazdim. (Sacekimsonuclari forumun ismi) üyeysen resimlerde görebilirsin
Süreçleri yazdım, ben yaptıralı 6 ay oldu, henüz ekilenlerin yarıdan fazlası çıktı ve 2 cm uzunluğunda. Ekilenler 1. aydan sonra dökülüyor, döküldükten 1 ay sonra yeniden çıkmaya başlıyor. O dönemde saç bantları kurtarıcı oluyor.Bende Isvicre‘denim acaba mümkünse görüsebilirmiyiz? Cok endiseliyim beni ne bekliyo hazirlanmak istiyorum
Kime ya da hangi klinige yaptirdiniz. su an kacinci ayinda memmun musun.mevcut saclara zarar verildi mi ekim sirasinda...Süreçleri yazdım, ben yaptıralı 6 ay oldu, henüz ekilenlerin yarıdan fazlası çıktı ve 2 cm uzunluğunda. Ekilenler 1. aydan sonra dökülüyor, döküldükten 1 ay sonra yeniden çıkmaya başlıyor. O dönemde saç bantları kurtarıcı oluyor.
6 ay bitti, inşallah mevcut saçlara zarar gelmemiştir, gözle görülür bir şey yok, zarar adına. memnunum demek için erken sanırım, saçlarımın çoğu çıktı ancak istediğim düzeyde değil henüz. Saçların tamamı 1 yıl sonunda çıkıyormuş, bazı saçlar deri altında uykuda olabiliyor ve geç çıkabiliyormuş. Yer ismi vermeyeyim, reklam olmasın. özelden verebilirim yer ismi isterseniz, ama ekim aşamasında ben çok sorun yaşadım açıkçası. Yaptıkları iş iyi olur inşallah ama insanlıkları, tavırları sıfırdı. Biz işlemden sonra parayı vermek üzere başta anlaşmıştık, damar yolum açıldı, saçımın arka kısmı kazındı, tam işleme başlanacakken kadın, para almadan işlem yapmam dedi. Ama parayı işlem bitiminde vereceğiz diye anlaşmamızı hatırlatınca kızdı. Parayı almadan kesinlikle işlem yapmam, gidin nereye yaptırırsanız yaptırın falan dedi. Ağlamamak için eşimin yanında zor tuttum kendimi, saçlarım kazınmış, izinlerimi ayarlamışım....Neyse lanet olsun ver parayı dedim eşime yaptırdım. Tabi ekim sırasında da birsürü sıkıntı oldu. Ben tavsiye etmiyorum...Kime ya da hangi klinige yaptirdiniz. su an kacinci ayinda memmun musun.mevcut saclara zarar verildi mi ekim sirasinda...
Hangi sitede bu forum? Burda yok taradimDr la konusma, kan testi vs yapildi. Ve sonra sonuclar gelince Anästhesie yapildi. Kanal acildi. Sac alinicak bölge belirlendi kesildi. Ve ekime baslanildi. Sonra serum verdiler ve prp yapildi. Ben Saat 12de ordaydim saat 6 da galiba cikmistim. Mola vs toplam. Ben yurtdisindan geliyorum. Dr lariyla bazilari önceden konusma firsati olabilir. Ama Ben baskalarina ekilen saci (ayni dr dan) gördüm. Almanyada bi kac kisi daha o drda yaptirdi ondanda güvenerek gitdim. Sonuctan memnunum. Kalem teknikiyle ektirenleri bilmiyorum. Ben memnunum:) sacimin önü tüm sifira kesilmedi. Sadece saten ekim yapilicak bölge. Ben detayli bi sekilde baska bi forumda yazdim. (Sacekimsonuclari forumun ismi) üyeysen resimlerde görebilirsin
6 ay bitti, inşallah mevcut saçlara zarar gelmemiştir, gözle görülür bir şey yok, zarar adına. memnunum demek için erken sanırım, saçlarımın çoğu çıktı ancak istediğim düzeyde değil henüz. Saçların tamamı 1 yıl sonunda çıkıyormuş, bazı saçlar deri altında uykuda olabiliyor ve geç çıkabiliyormuş. Yer ismi vermeyeyim, reklam olmasın. özelden verebilirim yer ismi isterseniz, ama ekim aşamasında ben çok sorun yaşadım açıkçası. Yaptıkları iş iyi olur inşallah ama insanlıkları, tavırları sıfırdı. Biz işlemden sonra parayı vermek üzere başta anlaşmıştık, damar yolum açıldı, saçımın arka kısmı kazındı, tam işleme başlanacakken kadın, para almadan işlem yapmam dedi. Ama parayı işlem bitiminde vereceğiz diye anlaşmamızı hatırlatınca kızdı. Parayı almadan kesinlikle işlem yapmam, gidin nereye yaptırırsanız yaptırın falan dedi. Ağlamamak için eşimin yanında zor tuttum kendimi, saçlarım kazınmış, izinlerimi ayarlamışım....Neyse lanet olsun ver parayı dedim eşime yaptırdım. Tabi ekim sırasında da birsürü sıkıntı oldu. Ben tavsiye etmiyorum...
Sac ekim sonuclari diye bir forum, erkek sac ekimi yaptiran yaptirmaya calisan uyeler var. Iste dr onerisinde bulunuyorlar,ekimle ilgili siayet memmuniyt hersy varHangi sitede bu forum? Burda yok taradim
Cok sevindim sizin adinizaKime yaptırdığımı söylememeyim, reklam olmasın. Çok merak eden olursa özelden sorsun isim yazarım. ama dr jale şenyurtla da görüşmüştüm, o da çok başarılı. Yaptırdığım yer olmasaydı ona yaptırırdım. Çok iyi olmasa da sonuçtan memnunum, iyi ki ektirmişim diyorum.
Aanyadanmi gelmistiniz? Kac gün sonra döndünüz ülkenize?Dr la konusma, kan testi vs yapildi. Ve sonra sonuclar gelince Anästhesie yapildi. Kanal acildi. Sac alinicak bölge belirlendi kesildi. Ve ekime baslanildi. Sonra serum verdiler ve prp yapildi. Ben Saat 12de ordaydim saat 6 da galiba cikmistim. Mola vs toplam. Ben yurtdisindan geliyorum. Dr lariyla bazilari önceden konusma firsati olabilir. Ama Ben baskalarina ekilen saci (ayni dr dan) gördüm. Almanyada bi kac kisi daha o drda yaptirdi ondanda güvenerek gitdim. Sonuctan memnunum. Kalem teknikiyle ektirenleri bilmiyorum. Ben memnunum:) sacimin önü tüm sifira kesilmedi. Sadece saten ekim yapilicak bölge. Ben detayli bi sekilde baska bi forumda yazdim. (Sacekimsonuclari forumun ismi) üyeysen resimlerde görebilirsin
Kime yaptırdığımı söylememeyim, reklam olmasın. Çok merak eden olursa özelden sorsun isim yazarım. ama dr jale şenyurtla da görüşmüştüm, o da çok başarılı. Yaptırdığım yer olmasaydı ona yaptırırdım. Çok iyi olmasa da sonuçtan memnunum, iyi ki
Bnde ektrmek istiyorm ama cok karrszm ya dha kotu olrsa die korkuyorm szde alninizmi daralttnz nerde we ne kdara yptrdnzz
Nerde ektirdinz? Sacninz bantlim8 geziyorsunzKalıtsal olarak alın çizgim geriden başlıyordu, uzun araştırmalar sonucu saç ektirmeye karar verdim. Dhi yani kalem yöntemiyle yapıldı. İki kulak arasından şerit halinde saçlar kazındı ve ön kısmıma ekildi. 2 ay oldu, bakalım sonucu merakla bekliyorum.
Fotografinizi hemen silmek sartiyla resminize bakabilirmiyim? Dedigim gibi bende bu konudan muzdaribimEkilen saçlar 15 gün sonra döküldü.3. Aydan sonra çıkmaya başlıyormuş yeni ekilenler. Sabırsızlıkla bekliyorum. Çok istyodum, hayalimdi, erkek gibi bi alnım vardı, saçımı arkaya asla bağlayanıyordum, ama çok meşakkatli bi süreç. Değer inşallah. İsmi memnun olursam söyleyeyim inşallah.Benim ekileli 2,5 ay oldu. Memnun kalırsam özelden fotoğrafı hemen silmek kaydıyla gönderebilirim. Ama şimdi yorum yapmak için erken. 3000 tl ye yaptırdım ben. Piyasa fiyatının yarısına. Ankaradaki tüm merkezlerle görüştüm, 5bin ya da 6bin fiyat verdiler. Dhi yöntemiyle yapıldı, çünkü bu yöntemde ekilen yerdeki ssaçların kazımasına gerek kalmıyo