• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alım gücü olmaması

Büyük mağazaların indirimi vardı fakat bitti çoğu şey tükendi ya da indirimler sona erdi.. böyle şeyleri takip et. 180 liralık kazağı 90 tl ye aldım mesela. 120 liralık gömleği 49 aldım. Markalar da iyi markalar kaliteli. Zara, mango vs bunlar aynı anda indirim uygular. Birinde görürsen hepsine bak indirimde neler var diye.

Büyük mağazaların indirimi vardı fakat bitti çoğu şey tükendi ya da indirimler sona erdi.. böyle şeyleri takip et. 180 liralık kazağı 90 tl ye aldım mesela. 120 liralık gömleği 49 aldım. Markalar da iyi markalar kaliteli. Zara, mango vs bunlar aynı anda indirim uygular. Birinde görürsen hepsine bak indirimde neler var diye.
Ay mangoda bir kazak gördüm 175 tl dört gözle bekliyorum düşsün diye, düşmeden bitecek stok galiba. Kahrolsun fakirlik....

Türkiyeye gidince sosyete pazarindan alışveriş yapıyorum.
Hem modaya uygun oluyor, hemde hesapli.
Hatta bir abiye almistim 50tl ye. Aynısını butikte 300tl ye satıyorlardı...

Konu sahibi bu fiyatlarada alamaz bence taş çatlasın 50 lik şeyler olmalı ki o bile fazla ne yiyecek bu kız

Butun yorumlari okudum

Pahalilik var dogrudur

Enflasyon eyvallah

Ama arkadas nezaman avm ye gitsem hinca hinc dolu

Tum kasalarda sira var

Insanlar haril haril aliyo valla

Ben iki parca icin 10dk sira beklerken onumdeki insanlar genelde 300 500den cikiyorlar

Ben de onu anlamiyorum

Millet yok yok diye agliyo

Ama kimse de bi giydigini bi daha giymiyo

Burda bi tutarsizlik yok mu:işsiz:

Indirim yakalamakta cok onemli kiyafet alışverişinde pazar gunu avmye gittim maviden 2 tane jean aldim 60 liraya normalde tekini alamazsin denk gelmen gerekiyor ama her zaman.olmuyo malesef

Butun yorumlari okudum

Pahalilik var dogrudur

Enflasyon eyvallah

Ama arkadas nezaman avm ye gitsem hinca hinc dolu

Tum kasalarda sira var

Insanlar haril haril aliyo valla

Ben iki parca icin 10dk sira beklerken onumdeki insanlar genelde 300 500den cikiyorlar

Ben de onu anlamiyorum

Millet yok yok diye agliyo

Ama kimse de bi giydigini bi daha giymiyo

Burda bi tutarsizlik yok mu:işsiz:

yok.. ekonomi avm kuyruğuyla anlaşılmaz, bu mantıkla Kanada, İsveç, Norveç batık.. Mesela Amerika da hiç zibilyon tane avm yoktur, insanlar da işi yokken bir hava alayım diye gitmezler.. parklara, bahçelere, sahillere, oyun alanlarına akın ederler.. (İstanbul için yazıyorum) burada böyle bir olay olmadığı için herkes avm'lere abanıyor, herkesin cebinde en az 3 kart, birini fulleyip diğeriyle onu kapatıyorlar.. yani gezecek yeri olmayan avm ye akın ediyor, otomatik olarak alışveriş yapıyor, olmayan parayla yaptığı alışverişi ödeyemiyor, kredi kartının asgarisini bir ödüyorsa iki ödeyemiyor, kredi çekiyor, velhasıl ülke ekonomisine kara bir delik daha ekleniyor.. şimdi diyeceksiniz ki hepsi mi? evet kartın asgarisini ödeyen herkes bunu yapıyor.. park, bahçe, sahiller olmalı, rant ile kapılmamalı, herkes bir kuruş ödemeden faydalanmalı meli malı meli malı :KK53: ha bir de avm ler kapatılmalı, bizim millet harcamayı bilmiyor..

yok.. ekonomi avm kuyruğuyla anlaşılmaz, bu mantıkla Kanada, İsveç, Norveç batık.. Mesela Amerika da hiç zibilyon tane avm yoktur, insanlar da işi yokken bir hava alayım diye gitmezler.. parklara, bahçelere, sahillere, oyun alanlarına akın ederler.. (İstanbul için yazıyorum) burada böyle bir olay olmadığı için herkes avm'lere abanıyor, herkesin cebinde en az 3 kart, birini fulleyip diğeriyle onu kapatıyorlar.. yani gezecek yeri olmayan avm ye akın ediyor, otomatik olarak alışveriş yapıyor, olmayan parayla yaptığı alışverişi ödeyemiyor, kredi kartının asgarisini bir ödüyorsa iki ödeyemiyor, kredi çekiyor, velhasıl ülke ekonomisine kara bir delik daha ekleniyor.. şimdi diyeceksiniz ki hepsi mi? evet kartın asgarisini ödeyen herkes bunu yapıyor.. park, bahçe, sahiller olmalı, rant ile kapılmamalı, herkes bir kuruş ödemeden faydalanmalı meli malı meli malı :KK53: ha bir de avm ler kapatılmalı, bizim millet harcamayı bilmiyor..
Ya kapatılmasın izmirin sıcağında yazın nereye gidicez klimalı klimalı geziyoz :70:

Yazıldı mı bilmiyorum ama lüks semtin sosyete pazarına bakın. Ankaradasınız mesela Çankayadaki sosyete pazarlarını takip edin erken saatlerde özellikle ihraç fazlası Zara,mango vs markalardan şahane parçalar bulabilirsiniz. :)

Back
X