Alie Hekimi - Kadın Doğum Tahliller

ecrineren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2013
31
6
86
34
Antalya
Arkadaşlar merhaba,
Ben aranızda yeniyim önecelikle konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm İnşallah sizlerden cevap gelir :))
Eşimle gebelik planlıyoruz ancak birtürlü olmadı yumurtlama gununude hesaplıyoruz ama birtürlü tutunamadı bebiş... bugün adetimin 1. günü pazartesi 3. günü oluyor doktora gidip kan testi vermek istiyorum fakat hormon testleri pahalıya patlıyor (( devlette saat dilimi tutturamıyorum... aile hekimi gebelik öncesi test yapıyormu giden var mı içinizde lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn cevap ((

Canım aile hekimliğinde TSH, T3, T4, hemogram, Bhcg,kan şekeri, B12 tahlilleri yapılıyor. Zaten bunlar da hamilelik döneminde ilk istenen tahliller. Aile hekimine gidip gebelik planladığını ve gerekli kan tahlillerini yaptırmak istediğini söylersen yaparlar. Ben bunların dışında tahlil yaptırmadım

çok teşekkür ederimmmmmmmmmmm yemin ederim ağladım resmen eylülden buayana hamile kalmak için uğraşıyorum bugün husran üstünede sabahtan beri dr arıyorum özelde 200-300 fark çıkıyor dediler aldığım randevuyuda iptal ettirdiler ((((((( devlete gidemiyorum saatlerime uyduramadım tek çare oydu inşallahhh sıkıntım yoktur tekrar cokkkk teşekkür ederim yanıtın ve yardımın için

Özelde sadece TSH ı 50 TL'ye yaptırmıştım. Tabi o zaman bilmiyordum sağlık ocağında yapıldığını

Canım hem sen de öyle acele etme, stres yapma. Bu stresin hamile kalmana engel olur Daha eylülden beri deniyorsun, çok olmamışki. Bence yumurtlama günlerine dikkat etmeye bak. Bunun için de ovulasyon testlerinden satın alabilirsin. İnternette çok uygun fiyata testler satılıyor

Sonuçlarım yarın çıkacakmış tekrar teşekkür yaptırdım aile hekimimde ovulasyon testlerini idrarla yapılanları denedim eczanelerden alıp ama ona baktığımda ben hiç yumurta üretmedim pek inanmıyorum ona ben :S tekrar teşekkür ederim

Onun da bir yöntemi var tatlım. Mesela ilk idrarla yapılmaz.. Gün içinde yapılır ama en az 3-4 saat idrara çıkılmaz ve bu esnada fazla sıvı alınmaz vs... :)

Onun da bir yöntemi var tatlım. Mesela ilk idrarla yapılmaz.. Gün içinde yapılır ama en az 3-4 saat idrara çıkılmaz ve bu esnada fazla sıvı alınmaz vs... :)

offfff amma teferruatı varmış bu işlerin :))) trombositim yüksek çıktı 481 ama sanırım okadarda önemli değil 150-400ken benimki 481 ama çok şükür diğer tüm tahliller normal artık ya nasipp demekden başka bişi yok elimde hayırlısıı :)))

Bende şuan tahlil için adet dönemimi bekliyorum 3.günü hast.gidip tahlil yaptırıcam doktorum dışardan kabul etmiyo mecburun :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…