Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Her şekilde güzel isimler ; tabi tek olarak daha sade ve asil duruyorlar ama iki isim seçmenizin bir sebebi vardır sizin için anlamları büyüktür belki bilemeyiz ki.. O yüzden en güzeli en içinize sineni neyse o olsun inşaALLAH..
Ali Sinan da hoş.. Oğuz Baran da..
Tek koyacaksanız Sinan ve Baran da olabilir..
Birkaç tane de ben önereyim gelmişken:)
Berkay - Beren (Beren uniseks bir isim..) Giray -Cenkay Bera - Behram Oytun - Orcun Tuğra Buğra Burak - Burç/in Aras - Ali Mirza - Feza..
ali sinan ve oguz baran beraber cok guzeller, ikizlere de cok uygunlar bence.. tebrik ederim, cok ozendim.. allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin..
deniz allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin..demek ikizler geliyor ...Bende ikizlere hamileyim 4 aylık...bizim inşallah cinsiyetlerimiz ayın 24 üne belli olacak...Ali Sinan ve Oğuz baran güzel isimler..
omür- ömrüm Rüzgar - kuzey bunlarda benim aklıma gelenler..
iki ismi hiç sevmiyorum ben.ne gerek bir tane yetmiyomu.ben eğitimci olarak sınav formlarındada sıkıntı olduğunu farkediyorum çift ismin.bence oğuz-baran ikisi için ayrı ayrı