- 4 Kasım 2019
- 27.870
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.901
- 598
- 29
- Konu Sahibi Dahliadivin
-
He ya ozaman oturup birlikte dövünürüzSagol canim ben kendi sunumlarimi begenmem normalde ama bunu begendim o isin sakasi oylamayi cok merak ediyorum hakeden kazansin daha ne tarifler gelir bakalim
Sen bu iste cok basarilisin senin begenini almak beni mutlu etti teşekkürlerYoogg vermicek olsam soylemem
Ztn genelde soylemioruz ya, dayanamayip soyledigim bu iki oldu
Aynen bakalim kem gozlerle kotu enerji veririz artikHe ya ozaman oturup birlikte dövünürüz
Bende mutlu oldum boyle dusunmene, tesekkurler canimSen bu iste cok basarilisin senin begenini almak beni mutlu etti teşekkürler
Cok sagol canimEllerine sağlık canım basarilar dilerim
Ben teşekkür ederimBende mutlu oldum boyle dusunmene, tesekkurler canim
Cok sagol canimEllerine sağlık, başarılar diliyorum ☺
Cok sagol canim begenmene sevindimSunuma gelll muhteşemelinize emeğinize sağlık
Hayır sonuna kadar yarışıyorsunuzOooo şampiyon belli olduharika olmuş sunum enfesss valla ellerine sağlık Dahliadivin
Yarışmadan çekilebiliyor muyuzNevreste
Ya birak allah askina ne şampiyonuOooo şampiyon belli olduharika olmuş sunum enfesss valla ellerine sağlık Dahliadivin
Yarışmadan çekilebiliyor muyuzNevreste
Vallahi harika olmuş yani görsel şölen bu bildiğin çok yüksek ihtimal 1.sinYa birak allah askina ne şampiyonubegenmene sevindim ama hiic sanmiyorum olsun begenilmekte guzel bende sevdim çünkü
Yarın yapacağım ama şimdi acılan konuları gördükçe eşim diyor ağzınla kuş tutsan olmaz artıkHayır sonuna kadar yarışıyorsunuzHem senin tarif daha gelmedi
Ama senin sunumlar ve oy kitlen arttıYarın yapacağım ama şimdi acılan konuları gördükçe eşim diyor ağzınla kuş tutsan olmaz artık
Cok sagol canim mutlu oldum boyle dusunmene ama daha gelicek tarifler var gelenlerdede cok iyileri var hic birinci olurum moduna girmeyelim sonra üzülüyorsunVallahi harika olmuş yani görsel şölen bu bildiğin çok yüksek ihtimal 1.sin
Aman bu esler hep ayni benimkide her seferinde neler diyo ama bu aksam yerken bayram etti bayildi onlar yemeye baksin gerisine karismasinlarYarın yapacağım ama şimdi acılan konuları gördükçe eşim diyor ağzınla kuş tutsan olmaz artık
Aynen doğru diyorsunAman bu esler hep ayni benimkide her seferinde neler diyo ama bu aksam yerken bayram etti bayildi onlar yemeye baksin gerisine karismasinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?