- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
- Konu Sahibi pearlshine
Pikii mademYok o sunum çok iyi olacakAma aynısını yaparsan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pikii mademYok o sunum çok iyi olacakAma aynısını yaparsan
Ahhh keşkeNacizane tavsiyem, daha az güllü, çiçekli, böcekli süsleme, daha çok tarif odaklı olsun canım senin tariflerin çok güzel aslında, sunumunda birazcık süslemeler tarifi kapatıyor gibi
Hımm, hazır sunum varmış zaten ,çiçek ,böcek kondurmazsa iyi olur o zamanYok o sunum çok iyi olacakAma aynısını yaparsan
Ah ahhh okadar duyuyorumki bunuuuuğğ ah şu ellerime hakim olsam hep bir abartacagumNacizane tavsiyem, daha az güllü, çiçekli, böcekli süsleme, daha çok tarif odaklı olsun canım senin tariflerin çok güzel aslında, sunumunda birazcık süslemeler tarifi kapatıyor gibi
Güzel bir sunum bulmuşOnun gibi yaparsa korkunHımm, hazır sunum varmış zaten ,çiçek ,böcek kondurmazsa iyi olur o zaman
Yok abla sende gözünü seveyim deme öyle beklentiyi yükseltme bir bu sunuma bak bir onaGüzel bir sunum bulmuşOnun gibi yaparsa korkun
Yaparsın senYok abla sende gözünü seveyim deme öyle beklentiyi yükseltme bir bu sunuma bak bir ona
Hakkaten değmiş, muhteşem gözüküyor gözüm korktu cantanem ve senden sonra çekilme hakkımı kullanmayı düşünüyorumTeşekkür ederim canım, uğraştım bayağı 3.5 saatimi aldı hazırlamak ama değdi ,çok güzel yedik katıl sen de mutlaka,çekilmek yok öyle kenara ,sensiz tadı olmaz yarışmaların
Yok öyle bir hakHakkaten değmiş, muhteşem gözüküyor gözüm korktu cantanem ve senden sonra çekilme hakkımı kullanmayı düşünüyorum
Abla bunlarla yarışamam şunlara baksana neler yapıyorlarYok öyle bir hak
Tamam başkasına önereyim tarifiniAbla bunlarla yarışamam şunlara baksana neler yapıyorlar
Yok öyle bir şey , beraber yarışacağızHakkaten değmiş, muhteşem gözüküyor gözüm korktu cantanem ve senden sonra çekilme hakkımı kullanmayı düşünüyorum
Küstüm benYok öyle bir şey , beraber yarışacağız
Aa hemen de gözden çıkarıldım öner abla alan olursa o zaman. Zaten hiç yapacak halde de değilimTamam başkasına önereyim tarifini
Küstüm sanaAa hemen de gözden çıkarıldım öner abla alan olursa o zaman. Zaten hiç yapacak halde de değilim
Siz arşa çıktınız, yetişemem size gebe gebeYok öyle bir şey , beraber yarışacağız
Abla bana küsülür mü ama üzülürüm ohh duygu sömürümü de yaptımKüstüm sana
Kırıldım o zamanAbla bana küsülür mü ama üzülürüm ohh duygu sömürümü de yaptım
Aaa ,gerçekten mi , ne güzel, hayırlısı olsun sen kovid geçirirken pişi yapmıştın, ben unutmam ,gene yaparsın senSiz arşa çıktınız, yetişemem size gebe gebe
Yaptım ya ölüm döşeğinde olsam görevimi yerine getiririmAaa ,gerçekten mi , ne güzel, hayırlısı olsun sen kovid geçirirken pişi yapmıştın, ben unutmam ,gene yaparsın sen