- 29 Nisan 2015
- 31.413
- 105.637
- 598
- Konu Sahibi pearlshine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh keşkeNacizane tavsiyem, daha az güllü, çiçekli, böcekli süsleme, daha çok tarif odaklı olsun canımsenin tariflerin çok güzel aslında, sunumunda birazcık süslemeler tarifi kapatıyor gibi
![]()
Hımm, hazır sunum varmış zaten ,çiçek ,böcek kondurmazsa iyi olur o zamanYok o sunum çok iyi olacakAma aynısını yaparsan
![]()
Ah ahhh okadar duyuyorumki bunuuuuğğNacizane tavsiyem, daha az güllü, çiçekli, böcekli süsleme, daha çok tarif odaklı olsun canımsenin tariflerin çok güzel aslında, sunumunda birazcık süslemeler tarifi kapatıyor gibi
![]()
Güzel bir sunum bulmuşHımm, hazır sunum varmış zaten ,çiçek ,böcek kondurmazsa iyi olur o zaman![]()
Yok abla sende gözünü seveyim deme öyle beklentiyi yükseltmeGüzel bir sunum bulmuşOnun gibi yaparsa korkun
![]()
Yaparsın senYok abla sende gözünü seveyim deme öyle beklentiyi yükseltmebir bu sunuma bak bir ona
![]()
Hakkaten değmiş, muhteşem gözüküyorTeşekkür ederim canım, uğraştım bayağı3.5 saatimi aldı hazırlamak ama değdi ,çok güzel yedik
katıl sen de mutlaka,çekilmek yok öyle kenara ,sensiz tadı olmaz yarışmaların
![]()
Yok öyle bir hakHakkaten değmiş, muhteşem gözüküyorgözüm korktu cantanem ve senden sonra
çekilme hakkımı kullanmayı düşünüyorum
![]()
Abla bunlarla yarışamamYok öyle bir hak![]()
Tamam başkasına önereyim tarifiniAbla bunlarla yarışamamşunlara baksana neler yapıyorlar
![]()
Yok öyle bir şey , beraber yarışacağızHakkaten değmiş, muhteşem gözüküyorgözüm korktu cantanem ve senden sonra
çekilme hakkımı kullanmayı düşünüyorum
![]()
Küstüm benYok öyle bir şey , beraber yarışacağız![]()
Aa hemen de gözden çıkarıldımTamam başkasına önereyim tarifini![]()
Küstüm sanaAa hemen de gözden çıkarıldımöner abla alan olursa o zaman. Zaten hiç yapacak halde de değilim
![]()
Siz arşa çıktınız, yetişemem size gebe gebeYok öyle bir şey , beraber yarışacağız![]()
Abla bana küsülür mü ama üzülürümKüstüm sana![]()
Kırıldım o zamanAbla bana küsülür mü ama üzülürümohh duygu sömürümü de yaptım
![]()
Aaa ,gerçekten mi , ne güzel, hayırlısı olsunSiz arşa çıktınız, yetişemem size gebe gebe![]()
Yaptım ya ölüm döşeğinde olsam görevimi yerine getiririmAaa ,gerçekten mi , ne güzel, hayırlısı olsunsen kovid geçirirken pişi yapmıştın, ben unutmam ,gene yaparsın sen
![]()