Çok teşekkür ederim Nevrestecim. İnşallahAblam ellerine emeğine sağlık yarışmada bol şans diliyorum
Muhteşem olmuş ablamÇok teşekkür ederim Nevrestecim. İnşallah
Teşekkür ederim canım. 20.00 den sonraya denk geldi iyi olmadı .Acıktımelinize saglik :)
Çok teşekkür ederim. Ben bu kadar hafif olabileceğini düşünmemiştim.Ellerinize sağlık, cok güzel bir yemektir zatenLabneyle de denemek lazım. Yarışmada bol şanslar
Çok merak ettim tadını,kesin güzel olmuşturÇok teşekkür ederim. Ben bu kadar hafif olabileceğini düşünmemiştim.
Hippocum sen de az değilsin kuzumNe cevherler varmış sende elhan ablam
Ali Nazik labneyle daha bı naziklesti emin ol canım.Vay beee....hiç aklıma gelmezdi abla ellerine sağlık güzel duruyor, tadını merak ettim. yakışmıştır eminim
Çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Süt varsa içine tarçın veya kakao karıştırıp içebilirsiniz yatincaya kadar tok tutar sizi. Ben de diyetteyim. Açın halinden anlarım canım.Diyette olan biri olarak oldukca karnim acıktı zaten actimellerinize saglik sunumumuzda çok güzel olmuş inşallah kazanırsınız
Rica ederim öneriniz icin teşekkür ederim evde suan kalmadi esime is dönüsü aldirayim hem emziriyorum iyi olmus olur benim icinÇok teşekkür ederim güzel dileğiniz için. Süt varsa içine tarçın veya kakao karıştırıp içebilirsiniz yatincaya kadar tok tutar sizi. Ben de diyetteyim. Açın halinden anlarım canım.
Ayran leblebi ikilisi de iş görür.Rica ederim öneriniz icin teşekkür ederim evde suan kalmadi esime is dönüsü aldirayim hem emziriyorum iyi olmus olur benim icin
Çok tesekkur ederim bu ikiliyide deneyeceğim amin cok tesekur ederim tekrardan güzel dilekleriniz icinAyran leblebi ikilisi de iş görür.Tez gelir inşallah eşiniz... Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah.
Taptazecik anne bir tanıdığım oldu minik bir mesajla.Çok tesekkur ederim bu ikiliyide deneyeceğim amin cok tesekur ederim tekrardan güzel dilekleriniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?