- 5 Aralık 2019
- 787
- 3.210
Çok mutlu ettiniz beni gerçekten Allah razi olsun en güzel dualarım sizinleTaptazecik anne bir tanıdığım oldu minik bir mesajla. Asıl ben teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok mutlu ettiniz beni gerçekten Allah razi olsun en güzel dualarım sizinleTaptazecik anne bir tanıdığım oldu minik bir mesajla. Asıl ben teşekkür ederim.
Allah hep mutlu etsin kuzum. Yuvanın huzuru daim olsun.Çok mutlu ettiniz beni gerçekten Allah razi olsun en güzel dualarım sizinle
Tesekkur ederim ablacim sizlerindeAllah hep mutlu etsin kuzum. Yuvanın huzuru daim olsun.
Sidoşum bu üçüncü tatlım. Çok dile getirmedim takımda ödüm kopuyor diskalifiye olurum diyeAbla ya seni burda göreceğimi hiç ummazdım. Katılır mıydın sen yarışmalara?
Enfes görünüyor bu arada. Labneyle köz patlıcanı çok yakıştırıyorum eminim çok güzeldir. Eline emeğine sağlık.
Evet evet diyet için de çok uygun ilk fırsatta yapacağım kesinlikleSidoşum bu üçüncü tatlım. Çok dile getirmedim takımda ödüm kopuyor diskalifiye olurum diye
Tadı enfesti mutlaka denemelisin. İlk kez yaptım ben de. Helva gibi ağızda dağılıp gitti. Diyet yaparken hiç korkmadan ye... Teşekkür ederim tatlım güzel dileğin için.
Bak ben de bunu bilmiyordum. Demek senin de var . Bence bu heyecandan çok fazla uzak kalmamalisin. Ölmez bir eser bırakıyoruz kulübe. Emek çok güzel .Evet evet diyet için de çok uygun ilk fırsatta yapacağım kesinlikle
Benim de çok uzun bir yarışma maceram var da bebekten beri uğraşmıyorum. Bir heyecan gelmedi değil
Canancim benim de sana sunasim var şimdi. Sen yerken izlesemEllerine sağlık abla...
Ekmeği bana bana yiyesim var
Görüntü çok güzel
Kukrimim çok teşekkür ederim bitanemm.Harikaa görünüyor ablam ellerine sağlık
Valla doğru söylüyorsun ben bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim. Patlıcan + labne ikilisini herkese tavsiye ederim. Çok teşekkür ederim canım. Şansımız bol olsun.Fevkaladenin fevkinde gece gece canım nasıl istedi
Termaldeyken hünkar beğendi yapalım dedik ama beşamel bizim ketoya uymuyor labneyle bağladık patlıcanları,tadı enfes oldu.
Görüntüsüne bayılanlar olacağı gibi tadına da ben kefilim
Ellerine kollarına sağlık elhancım,başarılar diliyorum
Ellerine saglik abla
eline sağlıkk başarılar dilerim
Ellerine emeğine sağlık canım başarılar diliyorum
Kızlar çok teşekkür ederim. İnanın bu yarışmada bütün tarifler birbirinden güzel. Çok zor olacak oylama. Biz yarışmacılara tüm arkadaşlara oy verme hakkı verilmeli. O süreçte ne kadar özen gosterildigini, emek verildiğini yakinen biliyoruz. Şansımız bol olsun.Ayy canım benim ne yaptın ya sen böyle teker teker gelin benimde canım var yarışma da başarılar dilerim
Mavipericim çok teşekkür ederim.Ablacım lezzetli görünüyor ellerine sağlık