Ali İsmail dövülürken polis telsizi: Üstümüze çekelim dalacağız

Geziye katıldı diyemi vatan haini ilan ettin?

ablacım vatan hainleri imralı da orada burada öldürülmüyorlar pohpohlanıyorlar ama işte ali ismail gibi vatanın geleceği için bir şeyler yapmaya çalışanlar öldürülüyor.böyle acımasız insanlarda işte bilmeden konuşaduruyor.

bu güzel çocuk vatan haini olsaydı şimdi el üstünde tutuluyor olurdu,mezarda olmazdı.

Olabilir düşüncenize birşey diyecem.
Çok haklılar ifade özgürlügü gerçekten yok

Bu ne hakaret?sizin de aşagı kalır yanınız yok ozman?
Daha diriyken bir de pehh

diyorum ki sizin gibi acımasız insanların yok olmasını diledim sizin gibi ölülerin arkasından oh olsuncuların olmamasını dilerdim.bu kadar net,hakaretse evet alın buyrun.ilk defa kk da birine böyle konuştum sayenizde.hatta sizde beni kötü içerik yapın umrumda değil.

bir annenin acısına oh olsun diyen biri diri olsa ne olur!

Öcalana vatan haini gözüyle bakmadgmı nerden biliyosunuz?

+1

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gerçekten komedisiniz.hala hakaret ediyorsunuz.ve ben sakinlgmi koruyarak hakarete hakaret yapmıyorum.

Merhametsizlik ile layıgnı bulmak terimini cümleye katmak farklıdır.merhametsiz deglm.

Öcalana vatan haini gözüyle bakmadgmı nerden biliyosunuz?

msjım size değil lütfen muhatap olmayalım.sizin düşüncelerinizin zerre anlamı yok benim için çünkü şurada ilk defa biri karşıt görüşte olsa bile ölen bi gence ohh olsun demedi.

o yüzden ben sizin gibi insanları ne görmek ne duymak isterim.dedim ya kibleyin beni,lütfen.

Gezi ruhunu kabullenmeyen birisi belli..

Gezi ruhunu kabullenmeyen birisi belli..

Gezi ruhunu kabullenmemesi de sorun degil de, ölmüş bir insana pislik falan deyip, duzgun dille uyarilmasini hakaret olarak nitelendirmesi enteresan gercekten...
Neyse mekani cennet olsun melek Ali'nin...
Suçlular cezasini bulsun insallah

ifade özgürlüğünüz yokmuş öyle mi haha evet ifade özgürlüğünüzü kısıtladım hemen ve sizi hapislere yolladım, zindanlara hapsettim hatta SİZİ DÖVEREK ÖLDÜRDÜM. ifade özgürlüğüm yok diye yakındığınız şeyden dolayı öldü çocuk. ifade özgürlüğünü, düşünce özgürlüğünü eyleme döktü diye öldü. onun ifade özgürlüğünün sonucunda ölmesine iyi olmuş diyorsanız eğer sizin bu konuda özgürlük diye yakınmaya hakkınız yok.

Çok çirkince bir ifade kullandı,bunu mazur görmemiz bile imkansız..
Tut içinde öfkeni burada kusma bari değilmi..
Mekanı cennet olsun,suçlularında en ağır şeklide ceza alması lazım,gencecik bir insanın hayatına kıydılar..

Kedicik ölen senin yakının olsaydı iyiki ölmüş dermiydin?

Belki beni tanımysunuz ama ben merhametsiz dglm aksine çok merhametlym ama ben vatan hainlerini ölseler dahi mezarından çıkarıp tükürecek kadar merhametsz olabilirim.
Benim kardeşm anam babam kim olsa.
Vatana ve halkına kmse ihanet etmeyecek zarar vermeyecek yaptgnz rezilliklerin parası uç kuruş kazananlardan çıkmayck.
Benim düşüncem bu.

Gerçekten komedisiniz.hala hakaret ediyorsunuz.ve ben sakinlgmi koruyarak hakarete hakaret yapmıyorum.

Merhametsizlik ile layıgnı bulmak terimini cümleye katmak farklıdır.merhametsiz deglm.

Kendi inancıma göre yorumluyorum, bir insanın neye layık olduğunu ancak Allah bilir. Özellikle böyle sadece medyadan gördüğümüz kadarıyla bildiğimiz durumlarda bu kadar kesin konuşmak ne kadar doğru sizce? Elinizdeki nasıl bir güç nasıl bir kudret?

Daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya
Öptüğü çubuklu forma, yaşayacak anısında
Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz

Herkesin birgün adalete ihtiyaci olacak arkadasim.. bu hayatta ölmeden önce kalbinden geceni yasamadigin tek bir gün olmayacak..
Allah merhamet versin..

vatan haini olarak ne yaptı bu çocuk açıklarmısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…