Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu yazdığımdan çarşafı mı çıkardınız? diyorum ki herkes yaşadığını biliyor efendim, siz mühendislerden dem vurmuşsunuz, bende sıradan halkı anlattım. hiç türban mağduriyeti yapacak değilim, türbanlı değilim çünkü. sadece insanları anlıyorum.Konu genel anlamda sanki çarşaflının ezilmesi olarak ele alınmış gibi geldi bana. Ülkemizde yaşayan insanların aslında kapanmayla bir derdi hiçbir zaman olmadı malum şahıslara kadar. Ondan sonra kafalarını kapatma şekillerine göre kimlerden olduklarını şıp diye çözer olduk. Çarşaflıya ülkenin bakış açısı değişmedi ki sadece çevremizde kamuda kapalı çalışılabildiği için gözümüz alıştı diyelim. Yoksa çarşaf bence hala itici. İçindekinin kadın mı, erkek mi, canlı bomba mı olduğu belirsiz.
Önceden de çarşaflı istediği yerde muayene oluyordu, he kendileri “kendimize dokundurtmayız kadın doktor isteriz” diye ötekileşip dikkat çekerse elbette antipati oluştururlar.
Ama bu ülkenin hiçbir zaman kafadaki örtüyle derdi olmamıştır.
Eğitimin içeriği bence de tartışılması gereken bir konu...asla memnun değilim...açılan bu kadar çok kof üni yi de onaylamıyorum....adını soyadını cevap anahtarına yazanı mühendis yaparlarsa olacağı o...Ülkede mühendislerin durumunu biliyor musun ki?
Hangi şartlarda hangi maaşlara çalıştıklarını?
Ülkenin ekonomik şartlarından dolayı insanlar tam bir kıskaç içinde. Patron adamın elinde seçenek çok. Şuraya gelen pazarlamacı insanlardan kaç tanesi mühendis çıkıyor bir bilsen. Adamlar makine pazarlamacısı çalıştırdıkları pazarlamacı makine mühendisi. Gördükçe içim parçalanıyor, üzülüyorum. Adı var kendi yok bir meslek Türkiye’de genel anlamda.
1 Kasımdan bu yana bir sürü pembe gözlükler aldım artık olumsuzlukları görmüyorum.
Hayat toz pembe.
Bu yüzden sorun yok
Evelynn gel de bir şarkı patlatalım birlikte 2 yeni iktidar partici olaraktan
![]()
Oğlunun yemin törenine gidemeyen bir anne...gidiyor ama başörtüsü iğneli diye içeri alınmıyor...ya o iğne çıkacak ya içeri girmek yasak...yahu yere düşürsen buşamayacağın kadar minik bir iğne mi beni çağdışı yapan...orduma yakıştırmayan...geri götüren...
Dinime imanıma saygı duymayan hiçbir partiyi adayı desteklemem...isterse kapımının önünden işyerime teleferik yaptırsın vermem....herkesin inancı kendine...ben verdiğim oydan hesap sorulucam....
e tamam işte bu sebepten sen AKPye oy vermiyosun, bi başkasıda tam da bu sebepten kendi yaşadıklarından oy veriyor.Ben tekstil piyasasındanım.
Herkes yaşadığını bilir ya aynen öyle.
Bu piyasada zengin olanı da var, yerinde sayanı da batanı da.
Bu forumda tekstili ak parti Zamanında daha ucuza bulduğunu artık eskisi gibi olmadığını söyleyen ve bunun akp başarısı olduğunu söyleyen gözler de gördü bu gözler :)
Herkes yaşadığını bilir evet de, o gördüklerinin sebebini bilmez. Dünya çapında kota uygulaması 2005 yılında kalktı.
Yurtiçi üretimi desteklemek için Yurtdışından gelen ürünlere uygulanan vergi kaldırıldı yani.
Haliyle Türkiye hem tekstil açısından teşvik yapmadı, üstüne üstlük kota kaldırarak kendi ülkesinin üreticisine büyük bir darbe vurmuş oldu.
Böylece Türkiye ihracatının 1/3ünü yapan tekstil üretimi yavaş yavaş gerilemeye başladı.
Kapanan işyerleri ve işsiz kalan ustabaşları, tekstil işçilerini saymıyorum bile...
Herkes yaşadığını bilir derler ya evet bir de buz dağının görmediğimiz böyle bir yüzü var.
Neyse...
Ne söyleyelim canımcım hmmm şu olur mu
Yalancısın sen yalancıııııııı
Ne olursunnnn gitme duurrr
Unuttun muuu asgariiiiiiiii
1300 olacaktıııııııııı
![]()
Vay bu şarkı hit olur yeminle
Seni akpnin bestekarı ilan ediyorum.
Listeleri sallayacağız seninle![]()
Oy verdiğin partinin liderine ''Allah'ın sıfatlarıyla yüklü'' demeleri ve o diyeni partiden atmayan birine oy vermen dinine imanına aykırı değil mi? Sen hangi dindensin?
e tamam işte bu sebepten sen AKPye oy vermiyosun, bi başkasıda tam da bu sebepten kendi yaşadıklarından oy veriyor.
Akp zamanında sesiniz yükselmeye başladı...hakkınız hukukunuz bu dönemde kıymet gördü...neden dayak yedin öğretmeninden o zaman? Dur tahmin edeyim sen yemedin...ama sıra arkadaşın yedi dimiBilincli ogrenci velisi olmayi da akp saglamis.Hmm.pekii.
sorun olduğunu bende zannetmiyorum, böyle bişi demedim, amacımız bilgi paylaşmak.Tamam herkes bildiğini anlattı, ben de anlattım.
Sorun olduğunu zannetmiyorum.
Bilgi paylaşımı yapıyoruz şunun şurasında.![]()
Ne varmış ki Allahın sıfatlarıyla yüklü olmakta ? Keşke hepsine layıkıyla sahip olabilsek...müslümanım elhamdülillahOy verdiğin partinin liderine ''Allah'ın sıfatlarıyla yüklü'' demeleri ve o diyeni partiden atmayan birine oy vermen dinine imanına aykırı değil mi? Sen hangi dindensin?
Aynen öyle.sorun olduğunu bende zannetmiyorum, böyle bişi demedim, amacımız bilgi paylaşmak.