• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu alfemo nasıl ?

my_secret

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
23
0
6
35
$indir.webp
$6130_3.webp
$201339af6c451c-f7f1-41ad-9449-c0dcdfc9753e.webp
$legno-yemek-odasi-takimialfemo--otmanlar-mobilya_2.webp
$201339ca839011-1122-40f0-834c-3c5e6c0dada3.webp
$legno-yasam-unitesialfemo--otmanlar-mobilya_1.webp

baya kararsızım ... çeşit çok olunca daha da kararsızlaşıyorum .. bu mobilyalar nasıl sizce ?

ya da daha önceki gibi istikbal caprice ?, Bianco ya da barcelona arasında mı seçim yapmalıyım ? alfemo kaliteli midir ?

bunlarda önceki beğendiklerim
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=683602

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=681159

Bu eşya işi biraz şans sanırım.
Mesela yıllardır İstikbal kullanıp memnun olan da duydum, hiç memnun kalmayan da duydum.
Alfemo kalite olarak bilemiyorum ama ben çok karanlık buldum mobilyalarını. Kahve ağırlıklı çok kullanmışlar, kahverengi de benim hiç tercih etmediğim bir renk.
Tabi herkesin zevki farklı. Mutlaka Alfemo'dan şikayetçi olan da vardır, memnun olan da..
Umarım gönlünüze göre olur eşyalarınız, huzur içinde kullanırsınız..

Bu eşya işi biraz şans sanırım.
Mesela yıllardır İstikbal kullanıp memnun olan da duydum, hiç memnun kalmayan da duydum.
Alfemo kalite olarak bilemiyorum ama ben çok karanlık buldum mobilyalarını. Kahve ağırlıklı çok kullanmışlar, kahverengi de benim hiç tercih etmediğim bir renk.
Tabi herkesin zevki farklı. Mutlaka Alfemo'dan şikayetçi olan da vardır, memnun olan da..
Umarım gönlünüze göre olur eşyalarınız, huzur içinde kullanırsınız..

istikbal caprice den çok koyu diye vazgeçtim. alfemo da mı koyu geldi sana... ?

oturma gurubumuz aynı. biz beğenerek aldı. renkleri değişik sadece. çizgili değilde çiçek desenli. henüz eşya eve gelmedi ama alfemo hakkında kötü bişey duymadık hiç.güle güle kullanın.

Ben takımları çok beğendim şık ve modern ama Alfemo marka birşey kullanmadığım için kalitesini bilemiyorum.

Back
X