• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Ya ne zaman işe yarayacak bu lazer? 2 seans yaptırdım haftaya 3. seansım var ama olduğu gibi çıktı hiç azalma da olmadı. Yaptırdığım yerden kaynaklı mı acaba? Sizin nasıl gidiyor umutsuzluğa düştüm iyice
hemen ılk seanstan snra farkı gormen gerek .cihaz ne peki

Ya ne zaman işe yarayacak bu lazer? 2 seans yaptırdım haftaya 3. seansım var ama olduğu gibi çıktı hiç azalma da olmadı. Yaptırdığım yerden kaynaklı mı acaba? Sizin nasıl gidiyor umutsuzluğa düştüm iyice
Ben 4 seans yaptırdım, 2 seans kaldı paketimde. %50 azalma ancak var ve kalan tüyler çok inceldi, yani bu saatten sonra pek azalma olmayabilir ince oldukları için. Alex yapılıyor bana. Yüzde yüz bitmez diyorlar ama incelince hiç etkisi olmuyor işin aslı. Her tüy de büyüme evresinde değil. Kimi evreyi çoktan geömiş, kimisi ise alexle uyutulduğu için seans gelince çıkmyor daha sonra çıkıyor.

Ben 4 seans yaptırdım, 2 seans kaldı paketimde. %50 azalma ancak var ve kalan tüyler çok inceldi, yani bu saatten sonra pek azalma olmayabilir ince oldukları için. Alex yapılıyor bana. Yüzde yüz bitmez diyorlar ama incelince hiç etkisi olmuyor işin aslı. Her tüy de büyüme evresinde değil. Kimi evreyi çoktan geömiş, kimisi ise alexle uyutulduğu için seans gelince çıkmyor daha sonra çıkıyor.
benimkiler incede değil ki kalın siyah. peki ilk seanslarda nasıldı azalma farketmiş miydiniz?

benimkiler incede değil ki kalın siyah. peki ilk seanslarda nasıldı azalma farketmiş miydiniz?
Evet, ilk seans bitip 2. seansa giderken sanki azalmış gibi geliyor herkese ancak öyle değil. İlk seansla gitse gitse en fazla %30 gider o da makinanın en yüksek dozunda ayrıca kalın siyah kıllarda. Çoğu yer ilk seansları düşük doz da tutuyor hatta diğerlerini de. Ondan sonra incelince zaten alex görmüyor. Hazır siyah kalınken ilk seansın yüksek dozda yapılması lazım ki o haliyle alexin etkisi artsın. Bana da ilk seans düşük uyguladılar. Tüyler yüzeyden yok olmadı bile. Sonradan döküldü. Sonraki seansları arttırdılar ama incelince yüksek doz da etk etmiyor.

Evet, ilk seans bitip 2. seansa giderken sanki azalmış gibi geliyor herkese ancak öyle değil. İlk seansla gitse gitse en fazla %30 gider o da makinanın en yüksek dozunda ayrıca kalın siyah kıllarda. Çoğu yer ilk seansları düşük doz da tutuyor hatta diğerlerini de. Ondan sonra incelince zaten alex görmüyor. Hazır siyah kalınken ilk seansın yüksek dozda yapılması lazım ki o haliyle alexin etkisi artsın. Bana da ilk seans düşük uyguladılar. Tüyler yüzeyden yok olmadı bile. Sonradan döküldü. Sonraki seansları arttırdılar ama incelince yüksek doz da etk etmiyor.
o zaman bu sefer gittiğimde biraz dozu yükseltmelerini söyliyim bari hiç işe yaramadı çünkü bide bilindik bi yere gidiyorum yani bende mi sorun var acaba

8 seansı paket halinde 2000 lira komple bacak koltuk altı ve bikini bölgesi için.
Paket iyimi ya paket seans miktari olmadan olmuyor mu ya yine cikarsa benim sorun sadece genital bolge bacak koltum altimda tuy fazla yok ama emin olamiyorum hamile kalırsam yarida kalir diye

o zaman bu sefer gittiğimde biraz dozu yükseltmelerini söyliyim bari hiç işe yaramadı çünkü bide bilindik bi yere gidiyorum yani bende mi sorun var acaba
Kişiden kişiye göre değişebilir tabii ki. Hormonal bi problem varsa veya tüy-kıl yapısı kullanılan cihaza uygun değilse de işe yaramaz.

Kizlar ben 2009da koltuk alti ve geniyale baslamistim alexandrite cihaziyla. 2014e kadar gittim koltuk altimda tektuk kaldi ama genital 4-5 ayda bi azda olsa cikardi. Gebeligimden dolayi 2 yil ara verdim. Simdi de bacak icin anlastik. Ama bana krem satmaya calistilar bende almadim. Nemlendirici kullaniyorum dedim ama kil koklerini besleyebilir dedi. Aranizda ozel bi krem kullanan varmi yoksa almalimiyim. B

meraba arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var aranıza yeni katıldım ben lazer yaptırıyorum gittiğim yerin hangi cihazı kullandını nasıl anlayacam yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar ben alexe gidiyorum, ta 2010 da koltuk altı ve genitale 3 seans gittim, (genitalimde jiletten ormandı) ohhh mis gibi 3-5 kaldı, param yetmedi devam edemedim. Aynı merkeze bu yılda devam ediyorum komple vucut 3.seansa girdim, inanın başka bir alet bi halta yaramaz, kardeşim diota gitti 2 sene, hala aynı. Sadece yüz bölgesi ince tüy olduğundan dirençlidir. Ona ayda 1 gitmek gerek, yada göbek mesela. Zaten 10 güne dökülme başlar, tam kese yaparsanız iyice gider, sonra aletin görmediği yerler anlaşılır. Kontrole gidince onlara atış yapılır. Ben antalyada yaşıyorum 3yıldır, ama istanbulda lazere gidiyorum, ailemi görmem bahanem oluyor. Ağustosta düğünüm var, çeyiz yapma lazer yap fikrindeyim:halay: diota falan gitmeyin, birde 3 yada 4.seans sonrası farkedersiniz, hemen beklemeyin yani. Sakın ama sakın güzellik merkezindeki ıpl,buz lazer vb ye de para dökmeyin. Med olmayan yada klinik olmayan yerlerde sağlık bakanlığınca yasak, kandırırıyorlar hormon mormon diye.

Ayrıca alex çok uygun fiyat falan değil, onu bi geçin. Benim merkez en uygunu bence, antalyada bile fahiş, bide alex diye ndyag yapıyolar resmen, bilmesem yerdim. Sadece göğüs ucum çok koyu olduğundan lazer yemiyo :KK45: ona iğneli araştırmasındayım

Back
X