- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.801
benim 6 seans surdu 3 5 tane sayılı kaldı.ama gıttıgım yer cok ıyıydı.Cik.iyormu hic birde kac seansta bitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim 6 seans surdu 3 5 tane sayılı kaldı.ama gıttıgım yer cok ıyıydı.Cik.iyormu hic birde kac seansta bitti
hemen ılk seanstan snra farkı gormen gerek .cihaz ne pekiYa ne zaman işe yarayacak bu lazer? 2 seans yaptırdım haftaya 3. seansım var ama olduğu gibi çıktı hiç azalma da olmadı. Yaptırdığım yerden kaynaklı mı acaba? Sizin nasıl gidiyor umutsuzluğa düştüm iyice
Ben 4 seans yaptırdım, 2 seans kaldı paketimde. %50 azalma ancak var ve kalan tüyler çok inceldi, yani bu saatten sonra pek azalma olmayabilir ince oldukları için. Alex yapılıyor bana. Yüzde yüz bitmez diyorlar ama incelince hiç etkisi olmuyor işin aslı. Her tüy de büyüme evresinde değil. Kimi evreyi çoktan geömiş, kimisi ise alexle uyutulduğu için seans gelince çıkmyor daha sonra çıkıyor.Ya ne zaman işe yarayacak bu lazer? 2 seans yaptırdım haftaya 3. seansım var ama olduğu gibi çıktı hiç azalma da olmadı. Yaptırdığım yerden kaynaklı mı acaba? Sizin nasıl gidiyor umutsuzluğa düştüm iyice
alex candela. aynen çıktı hepsi geri haftaya 3. seansım varhemen ılk seanstan snra farkı gormen gerek .cihaz ne peki
benimkiler incede değil ki kalın siyah. peki ilk seanslarda nasıldı azalma farketmiş miydiniz?Ben 4 seans yaptırdım, 2 seans kaldı paketimde. %50 azalma ancak var ve kalan tüyler çok inceldi, yani bu saatten sonra pek azalma olmayabilir ince oldukları için. Alex yapılıyor bana. Yüzde yüz bitmez diyorlar ama incelince hiç etkisi olmuyor işin aslı. Her tüy de büyüme evresinde değil. Kimi evreyi çoktan geömiş, kimisi ise alexle uyutulduğu için seans gelince çıkmyor daha sonra çıkıyor.
Evet, ilk seans bitip 2. seansa giderken sanki azalmış gibi geliyor herkese ancak öyle değil. İlk seansla gitse gitse en fazla %30 gider o da makinanın en yüksek dozunda ayrıca kalın siyah kıllarda. Çoğu yer ilk seansları düşük doz da tutuyor hatta diğerlerini de. Ondan sonra incelince zaten alex görmüyor. Hazır siyah kalınken ilk seansın yüksek dozda yapılması lazım ki o haliyle alexin etkisi artsın. Bana da ilk seans düşük uyguladılar. Tüyler yüzeyden yok olmadı bile. Sonradan döküldü. Sonraki seansları arttırdılar ama incelince yüksek doz da etk etmiyor.benimkiler incede değil ki kalın siyah. peki ilk seanslarda nasıldı azalma farketmiş miydiniz?
o zaman bu sefer gittiğimde biraz dozu yükseltmelerini söyliyim bari hiç işe yaramadı çünkü bide bilindik bi yere gidiyorum yani bende mi sorun var acabaEvet, ilk seans bitip 2. seansa giderken sanki azalmış gibi geliyor herkese ancak öyle değil. İlk seansla gitse gitse en fazla %30 gider o da makinanın en yüksek dozunda ayrıca kalın siyah kıllarda. Çoğu yer ilk seansları düşük doz da tutuyor hatta diğerlerini de. Ondan sonra incelince zaten alex görmüyor. Hazır siyah kalınken ilk seansın yüksek dozda yapılması lazım ki o haliyle alexin etkisi artsın. Bana da ilk seans düşük uyguladılar. Tüyler yüzeyden yok olmadı bile. Sonradan döküldü. Sonraki seansları arttırdılar ama incelince yüksek doz da etk etmiyor.
Paket iyimi ya paket seans miktari olmadan olmuyor mu ya yine cikarsa benim sorun sadece genital bolge bacak koltum altimda tuy fazla yok ama emin olamiyorum hamile kalırsam yarida kalir diye8 seansı paket halinde 2000 lira komple bacak koltuk altı ve bikini bölgesi için.
Kişiden kişiye göre değişebilir tabii ki. Hormonal bi problem varsa veya tüy-kıl yapısı kullanılan cihaza uygun değilse de işe yaramaz.o zaman bu sefer gittiğimde biraz dozu yükseltmelerini söyliyim bari hiç işe yaramadı çünkü bide bilindik bi yere gidiyorum yani bende mi sorun var acaba
Nerelerinize lazere gidiyorsunuz peki?Ayrıca alex çok uygun fiyat falan değil, onu bi geçin. Benim merkez en uygunu bence, antalyada bile fahiş, bide alex diye ndyag yapıyolar resmen, bilmesem yerdim. Sadece göğüs ucum çok koyu olduğundan lazer yemiyo ona iğneli araştırmasındayım
merhaba bende antalyada yasıyorum istanbulda okuyorum sız hangi merkeze gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim:)Kol, komple bacak,göbek,yüz,genital (o ilk gittiğim 3 seans bitmemişti). Hep alex.
merhaba bende antalyada yasıyorum istanbulda okuyorum sız hangi merkeze gidiyorsunuz öğrenebilirmiyim:)