• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Kızlar bugün özel clnc medilife da ilk seansıma başladım ama yüz için yazanlardan korkuyorum bir kez yaptırdım acaba bırakmalımıyım? klnikte çok memnun kalan var bitenleride gördüm burda okudukça kafam karışıyor.
Burdaki yorumlar kafanızı karıştırmasın,önemli olan klinikten memnun kalanları görmeniz,bende tavsiye üzerine lazer yaptırdım. Allahtan lazer sonrası yorumları okudum:mad: öncesinde okusaydım kesinlikle gitmezdim hatta gittiğime bile pişman olmuştum ama şimdi düşünüyorumda iyiki okumadan gitmişim . yıllardır işkence olan kıllardan lazer sayesinde kurtuldum ne büyük rahatlıkmış,olumsuz eleştrilere gelince : kullandığımız en hafif ilaç krem bile çoğu kişeye iyi gelmiyor yan etkisi olabiliyor bu risk herzaman yapacağımız herşeyde var. Önemli olan referansla işini ciddiyetle yapablen yerleri bulabilmek bunuda siz yapmış ilk adımı atmışsınız kesinlikle devam edin derim yorumlar kafanızı karıştırmasın.:KK25:

merhaba hanımlar . ben 10 gün önce lazer yaptırdım tüylerim zayıfladı fakat söylendiği gibi kendiliğinden dökülmedi. dokununca elime geliyor ama. kendisi dökülmeden elimle koparmam yanlış mııı :110::110::110::110::110:

bende 19 yaşındayım hormonlarla ilgili bir sorunum yok bende yaptırmak istiyorum merak ettiğim tekrar çıkar mı yaptırdığıma değer mi cevap verirseniz sevinirim :KK22:

bende 19 yaşındayım hormonlarla ilgili bir sorunum yok bende yaptırmak istiyorum merak ettiğim tekrar çıkar mı yaptırdığıma değer mi cevap verirseniz sevinirim :KK22:
Kıl kökü yanarsa tekrar çıkmaz aynı yerden. Ama çoğunlukla bazı kılları tüy haline getirdiği yani incelttiği için tamamen bitmiyor.

Merhabalar... Ben 8 seanslık paket almıştım. 8. seasıma gitcem ama alt bacak ve üst bacak içlerinde azalma olurken, popo, üst bacağın üst ve dış kısımları, kollar daha çok tüylendi ve tüyler çooook uzun. Koltuk altı, genital bölgemde incelme ve azalma oldu ama orada da sürekli uzayan uzaması durmayan tüyler var. Göğüs çevremde 5 cm boyutunda ince uzun tüyler var. Ben tüm vücut ve yüz şeklinde gittim. Yüzüme diod, kollarıma dönüşümlü diod, alex diğer yerlere alex. Bir kez tüm vücut genital hariç diod uygulandı ama tüylerim dökülmedi. 1,5 yıl oldu lazer işlemlerine başlayalı. Bu sürede bu durumları yaşamam normal mi sizce?

Merhabalar... Ben 8 seanslık paket almıştım. 8. seasıma gitcem ama alt bacak ve üst bacak içlerinde azalma olurken, popo, üst bacağın üst ve dış kısımları, kollar daha çok tüylendi ve tüyler çooook uzun. Koltuk altı, genital bölgemde incelme ve azalma oldu ama orada da sürekli uzayan uzaması durmayan tüyler var. Göğüs çevremde 5 cm boyutunda ince uzun tüyler var. Ben tüm vücut ve yüz şeklinde gittim. Yüzüme diod, kollarıma dönüşümlü diod, alex diğer yerlere alex. Bir kez tüm vücut genital hariç diod uygulandı ama tüylerim dökülmedi. 1,5 yıl oldu lazer işlemlerine başlayalı. Bu sürede bu durumları yaşamam normal mi sizce?
Üst bacakta benim de sanki tüylenme oldu ama şu da olabilir: daha önce batıklarınız vardır orda, atışlarda batıklar çıkınca yerine gelenler sanki tüylenme varmış gibi görünebilir. Çünkü benim üst bacakta batıklar vardı baya, gerçi hala var ama orda pek azalma olmuyor, çünkü tüyler yeterince kalın değil alex için.
Uzama ne yazık ki oluyor kalan tüylerde. Benim kolum alexle 8 seansta yalnızca %40 azaldı ve kalanlar çok uzadı, şimdi başka bir yerde IPL yaptırıyorum. Kollarınızın üst kısımlarına atış yaptırmayın, omuza yakın yerlere ışın gelmesin, artma ve kalınlaşma olur orda. Sırta kadar yayılır. Üst kolun yarısına kadar yapılması gerekir, yani dirseğin biraz üstüne çıkıp daha devam etmemeli.
Alt bacak, koltuk altı ve genital en iyi sonuç alınan yer ancak tamamen bitmiyormuş ne yazık ki. Benim 4. seansım bitti, 2 seans kaldı ancak bahsettiğim yerlerde azalma ve incelme var. Tamemen bitecek gibi görünmüyor. İncelen tüyler çok fazla uzuyor.
Popo derken popo üstü mü makat bölgesi mi anlamadım. Araya atış yapılıyor gittiğim yerde, popo üstüne değil ve baya azalma oldu orda.
Göğüs çevresi yazmışsınız, benim de orda kalınlı inceli tüy-kıl var ama lazer yapılmaz oraya. Kalınlar giderken inceler kalınlaşır, eskisinden daha kötü olur. Ben birkaç ay sonra göğüs için iğneliye başlıcam.
Size tavsiyem yüzünüze (bıyık hariç) ve göğüs çevrenize alex yaptırmamanız. Bir de dozları sorun gittiğiniz yere. Ne yazık ki paket alımlarda dozu azaltıp bitmemesini sağlıyorlar tüylerin. Böylelikle 2. paketi aldıracaklar. Doz az olursa azalma çok az olur, çoğu incelir ve incelenleri de makina görmez.

Üst bacakta benim de sanki tüylenme oldu ama şu da olabilir: daha önce batıklarınız vardır orda, atışlarda batıklar çıkınca yerine gelenler sanki tüylenme varmış gibi görünebilir. Çünkü benim üst bacakta batıklar vardı baya, gerçi hala var ama orda pek azalma olmuyor, çünkü tüyler yeterince kalın değil alex için.
Uzama ne yazık ki oluyor kalan tüylerde. Benim kolum alexle 8 seansta yalnızca %40 azaldı ve kalanlar çok uzadı, şimdi başka bir yerde IPL yaptırıyorum. Kollarınızın üst kısımlarına atış yaptırmayın, omuza yakın yerlere ışın gelmesin, artma ve kalınlaşma olur orda. Sırta kadar yayılır. Üst kolun yarısına kadar yapılması gerekir, yani dirseğin biraz üstüne çıkıp daha devam etmemeli.
Alt bacak, koltuk altı ve genital en iyi sonuç alınan yer ancak tamamen bitmiyormuş ne yazık ki. Benim 4. seansım bitti, 2 seans kaldı ancak bahsettiğim yerlerde azalma ve incelme var. Tamemen bitecek gibi görünmüyor. İncelen tüyler çok fazla uzuyor.
Popo derken popo üstü mü makat bölgesi mi anlamadım. Araya atış yapılıyor gittiğim yerde, popo üstüne değil ve baya azalma oldu orda.
Göğüs çevresi yazmışsınız, benim de orda kalınlı inceli tüy-kıl var ama lazer yapılmaz oraya. Kalınlar giderken inceler kalınlaşır, eskisinden daha kötü olur. Ben birkaç ay sonra göğüs için iğneliye başlıcam.
Size tavsiyem yüzünüze (bıyık hariç) ve göğüs çevrenize alex yaptırmamanız. Bir de dozları sorun gittiğiniz yere. Ne yazık ki paket alımlarda dozu azaltıp bitmemesini sağlıyorlar tüylerin. Böylelikle 2. paketi aldıracaklar. Doz az olursa azalma çok az olur, çoğu incelir ve incelenleri de makina görmez.

Merhaba. Yanıtınız için teşekkürler.
Popo üstüne de yaptırıyorum... Erkek olcakmışımda son anda iptal olmuş :) O kadar tüylüyüm yani... Bu tuylerin uzaması sorunu çevremde ki lazer epilasyon yaptiran kişilerde olmamış. Atış dozlarının kişiden kişiye değiştiğini artiramadiklarini söylüyorlar. Zaten kaçla atış yapılmasının daha iyi olduğunu da bilmiyorum. Son seansima gittiğimde doktorları ile görüşcem işlemden önce . Bundan sonraki seanslarada başka bir merkez ve cihaz araştırayım artık.

alexander üflemeli bence hiç etkili değil ve ince tüyleri tetikliyor. şimdi alexander yeni bir makina çıkarmış. koruma alanı gibi bişey var yani üflemedeki gibi açık atış yapmıyor. etkili bir makina tabi herkesin vücudunda her makina işe yaramaz. deneme yapmadan başlamayın derim

Merhaba. Yanıtınız için teşekkürler.
Popo üstüne de yaptırıyorum... Erkek olcakmışımda son anda iptal olmuş :) O kadar tüylüyüm yani... Bu tuylerin uzaması sorunu çevremde ki lazer epilasyon yaptiran kişilerde olmamış. Atış dozlarının kişiden kişiye değiştiğini artiramadiklarini söylüyorlar. Zaten kaçla atış yapılmasının daha iyi olduğunu da bilmiyorum. Son seansima gittiğimde doktorları ile görüşcem işlemden önce . Bundan sonraki seanslarada başka bir merkez ve cihaz araştırayım artık.
Benim gittiğim yerde popo üstüne yapmıyoruz dediler, başka bir estetisyene sordun popo üstüne yapılmıyor mu diye. Artmasından korktukları için yapmamış olabilirler dedi. Benim de var popo üstünde, kalın siyah üstelik. Buradaki seanslarım bitince başka bir yerde devam edicem tüm vücuda ve popo üstünü de dahil etmek istiyorum.
Eğer beyaz tenliyseniz ve alex cynosure ile çalışılıyorsa 16-18 uygun dozlar. Bana ilk başlarda 12 gibi atış yapmışlardı, ne yazık ki sadece inceltiyor düşük doz. Birkaç seanstır 16 yapılıyor. Oysa ben defalarca söyledim 20 ile yapabilirsiniz kızarsa kabarsa da geçer nasılsa, ben razıyım dedim. Ama güvenemediklerinden mi yoksa makina yıpranmasın diye mi biliyorum ama sanırım 16 ile de devam edecekler.
Dozları baştan konuşmak çok önemliymiş, bunu anladım bu kadar zaman sonra.

Ya ne zaman işe yarayacak bu lazer? 2 seans yaptırdım haftaya 3. seansım var ama olduğu gibi çıktı hiç azalma da olmadı. Yaptırdığım yerden kaynaklı mı acaba? Sizin nasıl gidiyor umutsuzluğa düştüm iyice

Back
X