Üst bacakta benim de sanki tüylenme oldu ama şu da olabilir: daha önce batıklarınız vardır orda, atışlarda batıklar çıkınca yerine gelenler sanki tüylenme varmış gibi görünebilir. Çünkü benim üst bacakta batıklar vardı baya, gerçi hala var ama orda pek azalma olmuyor, çünkü tüyler yeterince kalın değil alex için.
Uzama ne yazık ki oluyor kalan tüylerde. Benim kolum alexle 8 seansta yalnızca %40 azaldı ve kalanlar çok uzadı, şimdi başka bir yerde IPL yaptırıyorum. Kollarınızın üst kısımlarına atış yaptırmayın, omuza yakın yerlere ışın gelmesin, artma ve kalınlaşma olur orda. Sırta kadar yayılır. Üst kolun yarısına kadar yapılması gerekir, yani dirseğin biraz üstüne çıkıp daha devam etmemeli.
Alt bacak, koltuk altı ve genital en iyi sonuç alınan yer ancak tamamen bitmiyormuş ne yazık ki. Benim 4. seansım bitti, 2 seans kaldı ancak bahsettiğim yerlerde azalma ve incelme var. Tamemen bitecek gibi görünmüyor. İncelen tüyler çok fazla uzuyor.
Popo derken popo üstü mü makat bölgesi mi anlamadım. Araya atış yapılıyor gittiğim yerde, popo üstüne değil ve baya azalma oldu orda.
Göğüs çevresi yazmışsınız, benim de orda kalınlı inceli tüy-kıl var ama lazer yapılmaz oraya. Kalınlar giderken inceler kalınlaşır, eskisinden daha kötü olur. Ben birkaç ay sonra göğüs için iğneliye başlıcam.
Size tavsiyem yüzünüze (bıyık hariç) ve göğüs çevrenize alex yaptırmamanız. Bir de dozları sorun gittiğiniz yere. Ne yazık ki paket alımlarda dozu azaltıp bitmemesini sağlıyorlar tüylerin. Böylelikle 2. paketi aldıracaklar. Doz az olursa azalma çok az olur, çoğu incelir ve incelenleri de makina görmez.