- 22 Ocak 2015
- 126
- 15
- 13
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.601
Arkadaşlar tüm vücut lazere gideceğim ama çok kararsızım 2 farklı yer var. Biri Ütüleme soprano xli, diğeri alexandrite cihaz kullanıyor. Bunlardan hangisini tercih edeyim tüm bacak yaptıranlar işlem ne kadar sürüyor ve memnun musunuz?
Ben gidiyorum.Ama benim ki Ipl lazer.çorumda lazere giden var mı acaba
Esrasngl benimde yüzüm çok azaldı ama bacakların hala yaralı 4 seans oldum normalde şimdiye bitmesi lazim. Bana gittiğin yeri soylermisin bide orayı deneyimYüzüm için gidiyorum gerçekten çok memnun kaldım aşırı tuylenme vardı azaldı hala seansları devam etmekte ayrıca annemde memnun öneriyorum gönül rahatlığıyla
Canım ben iskenderunda la femme ye gidiyorumEsrasngl benimde yüzüm çok azaldı ama bacakların hala yaralı 4 seans oldum normalde şimdiye bitmesi lazim. Bana gittiğin yeri soylermisin bide orayı deneyim
Yüzün uze sakin lazer denemeyin.!!!! Bnm sadece fauldu diodla basladim yanaklarms yayıldı. Orayi biraktm özel bi hastaneye kostum.alexrandr nedir onu onerdiler tam 8 seans dizenli gttm bi sorun yok gibiydi taki tatile gidince ardan 2ay gecti birakin yüzümü boynuma kadar yayilmisti.geldgm gibi hastaneye gttm siz ne yaptınız bnsa bole dedim.hanfendi dediler boyle bi artsi bekliyorduk falan filan .bana bole bi hilgi verlmedi dedim 1senede biter.dediniz dedim.ne bir senesi 4 5sene dedilero hastaneyi şikayet etcem kizlar. Yuz boyun icin direk igneliye gidin szde mağdur olmaynMerhabalar ben alexandrite alin bolgemde ve sac faulumde kullanmayi dusunuyorum.Bu bolgelerde kullanan ve guzel sonuc alabilenler bu konuda bana yardimci olursa cok memnun olurum.Sizce baslamali miyim ?
Rica ederim ne demek:)Tesekkur ederim bilgilendirme icin
Yüzüm için gidiyorum gerçekten çok memnun kaldım aşırı tuylenme vardı azaldı hala seansları devam etmekte ayrıca annemde memnun öneriyorum gönül rahatlığıyla
Yuz icin igneli tek çözüm cnm.sMerhaba bn alexipl cihazina 1seans oldu giriorum esmerim ve tuylerim siyah ve kalin bu cihaz sizce bna iyi gelirmi bilgisi olan varsa yazsin lutfen ve bu cihaz iyimi gittigim yer bni pek tatmin etmedi ozensiz bir güzellik merkezi
Yuz icin deil koltuk alti ve bacak icin diyarbakir da sayannora guzellik merkezine gidiorm sizce iyi gelirmi?Yuz icin igneli tek çözüm cnm.s
Düzenli gtmeniz lazim o zaman bi buçuk yıl kadar gtmeniz lazm ama yüzde yuzluk sonuc vermez azalma olur sözleşme yi imzalamayın etkisini göremezseniz paranız ida alamazsınızYuz icin deil koltuk alti ve bacak icin diyarbakir da sayannora guzellik merkezine gidiorm sizce iyi gelirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?