- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.641
evet seans ucreti .bi çok cihaz var hangisi uygunsa onu yapıorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederimMerhaba hanımlar, IPL lazerden hakkına düşen payı almış bir birey olarak şimdi daha fazla tüy hatta kılla Alexandrite cihazı olan bi hastaneye gitmeyi planlıyorum.Ankara da böyle bi yere gidip memnun olan var mı? Varsa bana mesaj atabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederimMerhaba hanımlar, IPL lazerden hakkına düşen payı almış bir birey olarak şimdi daha fazla tüy hatta kılla Alexandrite cihazı olan bi hastaneye gitmeyi planlıyorum.Ankara da böyle bi yere gidip memnun olan var mı? Varsa bana mesaj atabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim yada telefonla arayıp bi konusun ıstersenızmerhaba
bende lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum koltuk altı ve altbacak için
çapa da bi estetik merkezi buldum. kısmetse 15 gün sonra gitmeyi planlıyorum.
sizinde memnun kaldığınız bi yer var mı ya da gitmeden önce ne gibi hazırlıklar yapılıyor ? bana yazabilir misiniz lutfen ?
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama nedense sizin reklam amaçlı üyelik aldığınızı düşünüyorum.Lzr Epilasyon Tüy Tedavi Merkezinden başka bi şey yazmamışsınız maşallah.Burda reklam yapmıyoruz hanımefendiank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim
selam ben sadece gelen msjlara verıyorum.kımsenın para kazanması benı ılgılendırmez.33 yasındayım ve bu yasıma kadar cıddı sıkıntılar cektım.saclarım dısında tum vucuduma lazer yaptırdım,bıldıgın erkek gıbıydım.onlara mınnettarım.ayrıca diğer bayanlarda yararlansın yani.piyasada bi çok dolandırıcı var ve insan kandırıyorlar.bu bi reklamsa her zaman yapmaya hazırım.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama nedense sizin reklam amaçlı üyelik aldığınızı düşünüyorum.Lzr Epilasyon Tüy Tedavi Merkezinden başka bi şey yazmamışsınız maşallah.Burda reklam yapmıyoruz hanımefendi
İlk seanstan sonra %100 dökülme beklemeyin.Dökülme olmadığını gelecek seansta söyleyin.Kızlar ben de 8-9 gün önce lazer yaptırdım genital bölgeye. Henüz sadece bir kısmı döküldü. Sizin dökülmeleriniz ne zaman başladı? Hepsi tamamen dökülecek mi ilk seanstan sonra?
Beyaz tenli ve siyah tüylere sahipsek işe yarar mı ?ALEX hiç tavsiye etmiyorum aslında, ten rengin ve kıl köklerin ne renk ?? önemli olan o?
Benim ten rengim çok koyu değil kumral esmer arası. Ama kıl rengi koyu o yüzden yaptırabilirim diye düşünüyordum. Sizde neden yanık oldu ? O yüzden tavsiye etmiyorsunuz sanırım. Bana uymaz mı acabaALEX hiç tavsiye etmiyorum aslında, ten rengin ve kıl köklerin ne renk ?? önemli olan o?
Alexandriate lazere bende gittim bazı bölgelerim azalırken bazıları çoğaldı,şimdi Hayalet lazer denilen yeni bir sisteme gidiyorum yaklaşık yedi aydır çok memnun kaldım,Amerikan güzellik salonunda yapılıyor başka bir yer var mı bilmiyorum üstelik hiç acıtmıyor,tüylerim çok azaldı ve artış hiç bir bölgede olmadımerhaba, ben de gaziantepteyim 2 aydır, alexandrite lazer epilasyon arıyorum gittiğiniz yer hakkında bilgi verir misiniz yer civar tarif erolarak
teşekkürler