• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

merhaba
bende lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum koltuk altı ve altbacak için
çapa da bi estetik merkezi buldum. kısmetse 15 gün sonra gitmeyi planlıyorum.
sizinde memnun kaldığınız bi yer var mı ya da gitmeden önce ne gibi hazırlıklar yapılıyor ? bana yazabilir misiniz lutfen ?

Merhaba hanımlar, IPL lazerden hakkına düşen payı almış bir birey olarak şimdi daha fazla tüy hatta kılla Alexandrite cihazı olan bi hastaneye gitmeyi planlıyorum.Ankara da böyle bi yere gidip memnun olan var mı? Varsa bana mesaj atabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhaba hanımlar, IPL lazerden hakkına düşen payı almış bir birey olarak şimdi daha fazla tüy hatta kılla Alexandrite cihazı olan bi hastaneye gitmeyi planlıyorum.Ankara da böyle bi yere gidip memnun olan var mı? Varsa bana mesaj atabilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim

ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim
merhaba
bende lazer epilasyona başlamayı düşünüyorum koltuk altı ve altbacak için
çapa da bi estetik merkezi buldum. kısmetse 15 gün sonra gitmeyi planlıyorum.
sizinde memnun kaldığınız bi yer var mı ya da gitmeden önce ne gibi hazırlıklar yapılıyor ? bana yazabilir misiniz lutfen ?
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim yada telefonla arayıp bi konusun ıstersenız

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama nedense sizin reklam amaçlı üyelik aldığınızı düşünüyorum.Lzr Epilasyon Tüy Tedavi Merkezinden başka bi şey yazmamışsınız maşallah.Burda reklam yapmıyoruz hanımefendi :KK20:

2011 de girdim bu cihaza tam 1 yilda bitti %80 sonuc alirsin dediler evet ise yaradi ama mucizeler yaratmadi sadece seyreklesti tuylerim oda bazi bolgelerde..
He sonra da hamile kaldim hormonlarim tavan yapti geldi geri tuylerim hala eskisi gbi degilim ama bu kadarcik etki icin o eziyeti crkmez o parayi dokmezdim

Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim ama nedense sizin reklam amaçlı üyelik aldığınızı düşünüyorum.Lzr Epilasyon Tüy Tedavi Merkezinden başka bi şey yazmamışsınız maşallah.Burda reklam yapmıyoruz hanımefendi :KK20:
selam ben sadece gelen msjlara verıyorum.kımsenın para kazanması benı ılgılendırmez.33 yasındayım ve bu yasıma kadar cıddı sıkıntılar cektım.saclarım dısında tum vucuduma lazer yaptırdım,bıldıgın erkek gıbıydım.onlara mınnettarım.ayrıca diğer bayanlarda yararlansın yani.piyasada bi çok dolandırıcı var ve insan kandırıyorlar.bu bi reklamsa her zaman yapmaya hazırım.

Kızlar ben de 8-9 gün önce lazer yaptırdım genital bölgeye. Henüz sadece bir kısmı döküldü. Sizin dökülmeleriniz ne zaman başladı? Hepsi tamamen dökülecek mi ilk seanstan sonra?

Kızlar ben de 8-9 gün önce lazer yaptırdım genital bölgeye. Henüz sadece bir kısmı döküldü. Sizin dökülmeleriniz ne zaman başladı? Hepsi tamamen dökülecek mi ilk seanstan sonra?
İlk seanstan sonra %100 dökülme beklemeyin.Dökülme olmadığını gelecek seansta söyleyin.

Merhaba ben de Alexandrite ile lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Şu an araştırma aşamasındayım Euroderm hakkında bilgisi olan daha önce giden var mı ?

ALEX hiç tavsiye etmiyorum aslında, ten rengin ve kıl köklerin ne renk ?? önemli olan o?
Benim ten rengim çok koyu değil kumral esmer arası. Ama kıl rengi koyu o yüzden yaptırabilirim diye düşünüyordum. Sizde neden yanık oldu ? O yüzden tavsiye etmiyorsunuz sanırım. Bana uymaz mı acaba :KK64:

beyaz ten ve siyah kıl köklerinde sonuç alabilrsiniz alexten, ben Ank da özel bir hastanede 3000 tl gibi bir fiyata komple vücut satın almıştım. Uygulama yapan kişi sanırım çok yüksek atış yaptı ve aynı kıl köküne uygulama yapınca etraf koktu dedim nolyoruz, ardından müthiş bir acı, Dr falan zaten orada hemen krem sürdüler vs vs, birdaha da gitmedim, Alex bitirmiyor üstelik artık teknojide ilerledi, diod ütülemeye başladım, şimdlik çok memnunum

Ben İstanbulda bir merkez araştırıyorum. Karşıma hep alex çıkıyor. Diod her yerde bulunmuyor. Buğday ten siyah kıl kökünde etki göstermez mi acaba. Ben bir merkezle görüştüm bana alex olmaz dememişlerdi. Kafam iyice karıştı

merhaba, ben de gaziantepteyim 2 aydır, alexandrite lazer epilasyon arıyorum gittiğiniz yer hakkında bilgi verir misiniz yer civar tarif erolarak
teşekkürler
Alexandriate lazere bende gittim bazı bölgelerim azalırken bazıları çoğaldı,şimdi Hayalet lazer denilen yeni bir sisteme gidiyorum yaklaşık yedi aydır çok memnun kaldım,Amerikan güzellik salonunda yapılıyor başka bir yer var mı bilmiyorum üstelik hiç acıtmıyor,tüylerim çok azaldı ve artış hiç bir bölgede olmadı

Merhabalar.. Ben yaklaşık 2 senedir lazer epilasyona gidiyorum yüz bölgesi için. Favori kısımlarında olan Tüyler yanaklara kadar dağıldı ve 1.5 ayda çıkıyor ne yapmam gerek hangi yöntemi kullanmalıyım gerçekten yardım ederseniz çok sevinirimmm

Back