Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

nereye gittiğinizi yazabilir misiniz

kızlar eğer tüyleriniz benimkisi gibi inceyse alexandrite epilasyon cihazını önemrmiyorum. 1 buçuk yıl gittim. ama sapsarı tüyler vucudumu sardı. şimdi ütülemeye başladım. bakalım sonuç nasıl olucak?

Merhaba ütüleme lazerde sandstone diode cheveux cihazıyla ilgili bilgisi olan var mı? yapan yaptıran faydasını gören falan.Gecen gıttıgım merkezdeki arkadaş bacağımın bır kısmına uyguladı ben pek korkağımdır canım cok tatlıdır bacağımın bı kısmını jıletle temızledı bı jel surdu makineyle cıldımın ustunden gectı zerre acı hıssetmedım ve o an ıkna oldum tum vücuda dıode lazer uygulatmaya ama geldım araştırıyorum burdan okuduğum kadarıyla mıllet kıvranmış ölmüş bitmiş acıdan :/ :/

antalyada bir merkez gittiğim yer.media next star cihazın adı. bu makınayla bir kere yaptırdım daha. eylülde bir daha gidicem. alexander dan sonra bunun acısı sinek ısırığı gibi. hiç acımıyor.

Bir hafta sonra tatile gidiyorum ve bacaklarımda bol miktarda leke batık bulunmakta hemde komple bacakta

Benım de doktor gordu cıldıyeye gıttım bugun Hemen lazere basla dedı Sizin ıcınde aynı seyı soyleyeceklerdır Ikı ayrı doktor bana aynı seyı soyledı.

Merhaba arkadaslar.Ben de bu cihaz ıle lazerı bı hastanede yaptırmaya basladım.Dorduncu seansım bıttı.Tuylerım de sert renklı ve acık tenlıyım.Bu cıhaz ıcın cok uygunum ama bacaklarda tam sonuc aldıgım soylenemez.Tam ne zaman sonuc alırım bılgısı olan var mı .??bu yaz denıze bıle gırmedım sırf seanslarım durmasın dıye.Seneye dugunum var .Seneye kadar nasıl bı hal alırım acaba merak edıyorum...

yaklaşık 1 aydır bikini bölgesi ve kol altı için 1 sene boyunca 300 Tl verdim. Şu anda memnunum tüylerim ilk seansta dökülmeye başladı. kontrol seansımı da dün oldum ve bir süre çıkmaz diye düşünüyorum. İki ay sonra tekrar seans alacağım. Umarım köküne kadar kurur

ankara tunalıda bu makneyle genital bölge için seansına 100 tl dediler

yasak yok canım :) teşekkürler ben ankarada arıyorum ama
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim.

ankarada yüz için önrbilcğiniz iyi bi yr var mı ?

ankarada yüz için önrbilcğiniz iyi bi yr var mı ?
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim

ankara tunalıda bu makneyle genital bölge için seansına 100 tl dediler
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim

genıtal fıyatı 40 tl

Merhaba bn alexipl cihazina 1seans oldu giriorum esmerim ve tuylerim siyah ve kalin bu cihaz sizce bna iyi gelirmi bilgisi olan varsa yazsin lutfen ve bu cihaz iyimi gittigim yer bni pek tatmin etmedi ozensiz bir güzellik merkezi
Merhaba bn alexipl cihazina 1seans oldu giriorum esmerim ve tuylerim siyah ve kalin bu cihaz sizce bna iyi gelirmi bilgisi olan varsa yazsin lutfen ve bu cihaz iyimi gittigim yer bni pek tatmin etmedi ozensiz bir güzellik merkezi
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…