- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.621
Alex te 2. Seansına gittim hiç bu kadar rahat bi yaz geçirmemiştim.tam çıkmaya başladılar 2. Seansa gittim. Hep tertemiz bacaklarım. Ne kadar azalırlar sonuçta bilmiyorum ama 10 seans gidicem bu da yaklaşık 2 yıl demek. 2 yıl hep temiz gezmek demek. Ona bile razıyım. Tüm vücut+kol 2000tl ödedim. Kilolu Olduğum için ağda yapmak daha çok acı veriyordu. Bacaklarımın üstünü hep morartıyordum etlerim sıkı olmadığı için. Genitalde ağda yapmak için uyuşturucu sprey falan zar zor yapıyordum . Saatlerimi alyodu.
Özelden yazdım burada yasak mı isim vermek bilemedim.nereye gittiğinizi yazabilir misiniz
Nereye gidiyorsunz blgileri paylaşırmısınız ?[/Qmakinanın ismi ne pki ?
Bir hafta sonra tatile gidiyorum ve bacaklarımda bol miktarda leke batık bulunmakta hemde komple bacakta
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim.yasak yok canım :) teşekkürler ben ankarada arıyorum ama
ankarada yüz için önrbilcğiniz iyi bi yr var mı ?
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederimankarada yüz için önrbilcğiniz iyi bi yr var mı ?
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederimankara tunalıda bu makneyle genital bölge için seansına 100 tl dediler
genıtal fıyatı 40 tlank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim
SEANSIMIgenıtal fıyatı 40 tl
Merhaba bn alexipl cihazina 1seans oldu giriorum esmerim ve tuylerim siyah ve kalin bu cihaz sizce bna iyi gelirmi bilgisi olan varsa yazsin lutfen ve bu cihaz iyimi gittigim yer bni pek tatmin etmedi ozensiz bir güzellik merkezi
ank da lzr epilasyon tuy tedavı birimiyle bi görüşün bence tuy yapısına gore cıhaz kullanıyorlar.tum cıhazlar var.biz 12 kişi basladık nerdeyse bitti.telefonu ikiyuz otuz kırk cift sıfır.ama gönül hanımla gorusmenizi tavsıye ederim.Merhaba bn alexipl cihazina 1seans oldu giriorum esmerim ve tuylerim siyah ve kalin bu cihaz sizce bna iyi gelirmi bilgisi olan varsa yazsin lutfen ve bu cihaz iyimi gittigim yer bni pek tatmin etmedi ozensiz bir güzellik merkezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?