• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Arkadaşlar tüm vücut lazere gideceğim ama çok kararsızım 2 farklı yer var. Biri Ütüleme soprano xli, diğeri alexandrite cihaz kullanıyor. Bunlardan hangisini tercih edeyim tüm bacak yaptıranlar işlem ne kadar sürüyor ve memnun musunuz?

Bence alexandrite a git benim koltuk alti bacak ve bikini bolgem bitmis durumda ama gittigin yeri iyi arastir uzman olsunlar kullaniminda

evettt lazer maratonum bugün sona erdi. tüm vücuda özel bir hastanede 10 seans alexandrite lazer yaptırdım.
kendi deneyimimi paylaşayım;

göbek ve koltukaltımda çok işe yaramadı. bacak ve genitalüst ten memnunum. genital alt inatçı çıktı.
kollarda fena değil. yani sonuç sonuç %60 azalma.
benim tüyler yoğundu.beyaz tenliyim tüylerim siyah.
hep en son seviyede yaptığı halde sonuç bu. hormonal bir problemim de yok.
bi daha çıkarlar mı bilemiyorum fakat ben zaten çıkmalarına fırsat vermeden iğneliyle bitiricem kalanı.
yani tüyleriniz fazlasıysa lazere gidin,azalttı ama bitirmedi.

Slm kızlar bende lazer epilasyon yaptırıyorum alt bacak ve koltuk altı alexandrite üst bacak va kollarıma diot yaptırıyorum alt bacaklarından batık çok fazla ve yaralarım var:110: gerçi komple bacaklarım yarali lazere gitmenin sebebi de bu zaten ama yaraların nedense gecmiyo :KK42::KK42: moralim çok bozuk peşin para verdim ve en kötüsü tatile gidemiyorum herkez benim bacaklarıma bakiyimus gibi. Berbat bir durum :KK42::KK42: 4 seans gittim ama bir ise yaramıyor ankara da önerdiğiniz epilasyon merkezi varmiiii:KK42::KK42::KK42::KK42:

Yüzüm için gidiyorum gerçekten çok memnun kaldım aşırı tuylenme vardı azaldı hala seansları devam etmekte ayrıca annemde memnun öneriyorum gönül rahatlığıyla

Yüzüm için gidiyorum gerçekten çok memnun kaldım aşırı tuylenme vardı azaldı hala seansları devam etmekte ayrıca annemde memnun öneriyorum gönül rahatlığıyla
Esrasngl benimde yüzüm çok azaldı ama bacakların hala yaralı 4 seans oldum normalde şimdiye bitmesi lazim. Bana gittiğin yeri soylermisin bide orayı deneyim

Merhabalar ben alexandrite alin bolgemde ve sac faulumde kullanmayi dusunuyorum.Bu bolgelerde kullanan ve guzel sonuc alabilenler bu konuda bana yardimci olursa cok memnun olurum.Sizce baslamali miyim ?

merhaba hanımlar

bugün lazer epilasyon için gittim bilgi almaya.3000 lira dediler 8 seans için.bana biraz fazla geldi.istanbul anadolu yakasında hastanede yaptırıp memnun kalan varsa beni bilgilendirebilir mi?

Merhabalar ben alexandrite alin bolgemde ve sac faulumde kullanmayi dusunuyorum.Bu bolgelerde kullanan ve guzel sonuc alabilenler bu konuda bana yardimci olursa cok memnun olurum.Sizce baslamali miyim ?
Yüzün uze sakin lazer denemeyin.!!!! Bnm sadece fauldu diodla basladim yanaklarms yayıldı. Orayi biraktm özel bi hastaneye kostum.alexrandr nedir onu onerdiler tam 8 seans dizenli gttm bi sorun yok gibiydi taki tatile gidince ardan 2ay gecti birakin yüzümü boynuma kadar yayilmisti.geldgm gibi hastaneye gttm siz ne yaptınız bnsa bole dedim.hanfendi dediler boyle bi artsi bekliyorduk falan filan .bana bole bi hilgi verlmedi dedim 1senede biter.dediniz dedim.ne bir senesi 4 5sene dedilero hastaneyi şikayet etcem kizlar. Yuz boyun icin direk igneliye gidin szde mağdur olmayn

Merhaba bn alexipl cihazina 1seans oldu giriorum esmerim ve tuylerim siyah ve kalin bu cihaz sizce bna iyi gelirmi bilgisi olan varsa yazsin lutfen ve bu cihaz iyimi gittigim yer bni pek tatmin etmedi ozensiz bir güzellik merkezi

Alex te 2. Seansına gittim hiç bu kadar rahat bi yaz geçirmemiştim.tam çıkmaya başladılar 2. Seansa gittim. Hep tertemiz bacaklarım. Ne kadar azalırlar sonuçta bilmiyorum ama 10 seans gidicem bu da yaklaşık 2 yıl demek. 2 yıl hep temiz gezmek demek. Ona bile razıyım. Tüm vücut+kol 2000tl ödedim. Kilolu Olduğum için ağda yapmak daha çok acı veriyordu. Bacaklarımın üstünü hep morartıyordum etlerim sıkı olmadığı için. Genitalde ağda yapmak için uyuşturucu sprey falan zar zor yapıyordum . Saatlerimi alyodu.

Son düzenleme:
Ben de tatil öncesi kızarıklık vs. olur endişesiyle gitmekten çok çekiniyordum ama uzun araştırmalarım sonucu exemice i bulmamla konunun üstesinden geldim. Rahat rahat tatilimi yaptım ne bir kızarıklık ne bir pürüz. Uygulanan bölgede anında sonuç aldığı için kurtarıcım oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back