- 26 Aralık 2010
- 1.290
- 647
- 323
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.581
Cadele mi ne bilmiyorum. Alexandrite cihazlarının adına Aşina Değilim. Eskiden daha çok alex.vardı sanırm. Bir kaç yere de gitmiştim.sonuç hep hüsran. Iyi ki diode çıktı :))hangi makineydi ve nerede gittin canım?
Cadele mi ne bilmiyorum. Alexandrite cihazlarının adına Aşina Değilim. Eskiden daha çok alex.vardı sanırm. Bir kaç yere de gitmiştim.sonuç hep hüsran. Iyi ki diode çıktı :))
Benim gittiğim diode de Sıfır Acılı. Hiç duymuyorum valla :)) hatta etkisiz bişey mi diye düşünmüştüm ilk seanslarımda. Alex bende fazlalaşma yaptı özellikle yüzümde ,kolumda. Olmayan yerlere de sıçradı.aa alex daha çok beğeniliyor aslında ben de mesela önce dioda gitmiştim, hem canım daha fazla yanıyordu hem de kıllar daha geç azalıyordu, alex daha etkili geldi bana genital için.. sen neden böyle düşünüyorsun tatlım açıklayabilirsen sevinirim..
Benim gittiğim diode de Sıfır Acılı. Hiç duymuyorum valla :)) hatta etkisiz bişey mi diye düşünmüştüm ilk seanslarımda. Alex bende fazlalaşma yaptı özellikle yüzümde ,kolumda. Olmayan yerlere de sıçradı.
Genital bölgede iyiydi ilk 3 seansta cidden. Ama bırakınca geri çıktı yok olanlar. Gittiğim merkezlerde uyutuyor o dendi.onların yalancısıyım..
Bu arada diode de benim geç azalmam olmadı.alex.den daha hızlı süreçte bitti diyebilirim tüylerim
Benim bitti gibi.hamileyken yaptırmadım .9+6 aydır yaptırmadım.tek tük var.tekrar gitcem onlar için. Jel sürüyorlar evet. Acısız diode diye satın almıştım paketi zaten.koltuk altı ve genital 3 seansta süper oldutatlım senin bitti mi şimdi yoksa hala devam ediyor musun dioda ve kaçıncı seanstasın eğer devam ediyorsan? bir de hangi bölgelere gidiyorsun? acı olmaması cidden çok şaşırtıcı ya böyle önce soğuk bir jel sürüp ütüler gibi yapıyorlar değil mi?
Benim bitti gibi.hamileyken yaptırmadım .9+6 aydır yaptırmadım.tek tük var.tekrar gitcem onlar için. Jel sürüyorlar evet. Acısız diode diye satın almıştım paketi zaten.koltuk altı ve genital 3 seansta süper oldu
Genital bölgede alt taraf biraz inatçı sanırım.ora uzun sürdü. Gebelikte hep jilet Yaptım.o bölge duruyor Üstte yok denebilir. Koltuk altmda hala yok.bacak alt kısımda yok.üstte çıktıyüzümde şükür yok.kolumda da tek tük
KIZLAR MERABA BENDE DÜN BAŞLADIM ALEXE. ÇOK ACIDI AMA SONUÇ İÇİN SIKTIM DİŞİMİ.
ALT BACAK KOLTUK ALTI VE GENİTAL 6 SEANSLIK PAKET ALDIM 700 TL VERDİM.
BENİ 2,5 AY SONRA ÇAĞIRDI YALNIZ BU KAFAMA TAKILDI UZUN DEİLMİ DEDİM BU SÜRE ZARFINDA KILLARIN KÖKLENMEYECEK ÇIKANI KESELE DÖKÜLCEK DEDİ. NE ZAMANKİ KILLARIN KÖKLENİP UZAYACAK VE DÖKÜLMEYECEK BUDA ORTALAMA 2,5 AY SÜRÜO O ZAMAN GELCEKSİN DEDİ. BİLGİSİ OLAN YARDIMCI OLABİLİRMİ SORU İŞARETLERİ KALDI KAFAMDA..
ben gidiyorum canimçorumda lazere giden var mı acaba
Arkadaşlar tüm vücut lazere gideceğim ama çok kararsızım 2 farklı yer var. Biri Ütüleme soprano xli, diğeri alexandrite cihaz kullanıyor. Bunlardan hangisini tercih edeyim tüm bacak yaptıranlar işlem ne kadar sürüyor ve memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?