- 25 Ekim 2014
- 10
- 2
- 8
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.481
Kesinlikle sonuç alırsın ben alexandrite yaptryrm vok mmnm eğer ankarafaysan sevgimedlife bu işte cok profesyonelkızlar ayın 16 da gittim ilk seansıma hafif dökülmeler başladı özel bölgede koltuk altında dökülme bayagı var hafta sonu da ara bakım var . benim sorum 7 aya ne kadar bitmiş olur ten rengim bugday renk açıcı krem vs kullanıyorum evlenmeyı düşünüyorum eylül gibi kutrulmus olurmuyum sizce
bende alexandrite cihazı kullanılan özel bi klinikte yaptırıyorum şubatın 20nde 3. seansa gitcem. beyaz tenli olduğum için ve kıl köklerinden dolayı çabuk biter dedi benimle ilgilenen kişi.Keza çok güzel sonuçlarda alıyorum.Ama fiyat konusunda biraz kazık mı yedim diye düşünüyorum. tüm bacak, genital ve koltukaltı 1900 siz kaça yaptıryorsunuz ve sadece 8 seans ücreti bu bitmesse ek ücrete tabi olucak
teşekkür ederim canım.Seninkine göre o zaman uygun benim ki peki ara atış da uyguluyorlar mı?Selam canim yaptirip iyi sonuclari alinca umarim bizde de işe yarar ben seans basi oduyorum genital 140 koltukalti 50 koltuk alti seansim bitince bacak da dusunuyom alt bacak o da 100 tl ben de hastene de yaptiriyom
teşekkür ederim canım.Seninkine göre o zaman uygun benim ki peki ara atış da uyguluyorla
Senin ki uygun geldi aslinda bana ilk seansimi gecen hafta carsamba oldum kontrole 20 gun sonra verdi ilk seans oldugu icin dokulmeler 10.gunu gecer dedi yqpan kisi kontrol ucretsiz dedi bakariz makinenin gormedigi yerler falan olursa atis yapariz dedi
bende alexandrite cihazı kullanılan özel bi klinikte yaptırıyorum şubatın 20nde 3. seansa gitcem. beyaz tenli olduğum için ve kıl köklerinden dolayı çabuk biter dedi benimle ilgilenen kişi.Keza çok güzel sonuçlarda alıyorum.Ama fiyat konusunda biraz kazık mı yedim diye düşünüyorum. tüm bacak, genital ve koltukaltı 1900 siz kaça yaptıryorsunuz ve sadece 8 seans ücreti bu bitmesse ek ücrete tabi olucak
8 seans 1.411...
Bu arada ben 3. seansıma gireceğim. Bacaklarımda epey azalma oldu.
Aynı paket... Tüm bacak, genital ve koltukaltı.seninde tüm vücut dimi
Aynı paket... Tüm bacak, genital ve koltukaltı.
Arkadaşlar benim de ilk seansım cumartesi günüm tüm bölge kol dahil yalnız fiyat konusunda bilgi aldıgım kişi bana gelirken seansa 3 gün önce jilet vur dedi lakin sadece genitale kolum bacagım koltuk altıma söylemedi sizce neden böyle birşey dedi ve ben acıkcası jilet vurup. Gitmel istiyprum
Bana yalnızca genitale vur dedi ama kolum bacagım koltuk altıma vurmamamı söylediKil koklerini gormek icin sanirim,3 gun önce alınması gerekliymis.bende oyle yapicam
Bende Dr.Mehmet Akgünün kliniğinde lazere başladım tavsiye ederim.Temizlik ve özen bakımından çok memnun kaldım.Sonuçları gözdükçe yazıcam burdan arkadaşlar :)
Bana kontrol.seansinda atis yaptilar ilk seansimdan daha cok acidi gibi sanki bide ikinci seansa gitmeden 1 hafta once jiley vurmam istendi uc gun olmaz mi dedim hayir dedi artik daha yavas uazamay baslar o yuzden 1 hafta olsun dediBende 4 subatta kontrol e gittim.bu defa hic acimadi diyebilirim.2 aysonraya gun verdiler.gelmeden 3 gun oncede jilet yapilacakmis yine.iki aya uzarmi bu killar bilmiyorum,suan sonuctan cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?