- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.461
evet tum vucut .bence gıdıp görüşebilirsiniz.tüm cihazları var.ben alexadrıte basladım.dıger cıhazlar cok daha ucuz ama en ıyısı alexadrıte oldugu ıcın tercıh ettım. gönül hanım dıye bi bayan var onunla görüşün cok tecrubelı bı bayan.tel.nosu ikiyüzotuz kırk çift sıfır.Tüm vücut mu canm? Fiyat baya iyi geldi bana
evet tum vucut 1500 tl .kredi kartına taksıtte yapıyorlar.ben peşin ödedim.bence gıdıp görüşebilirsiniz.tüm cihazları var.ben alexadrıte basladım.dıger cıhazlar cok daha ucuz ama en ıyısı alexadrıte oldugu ıcın tercıh ettım. gönül hanım dıye bi bayan var onunla görüşün cok tecrubelı bı bayan.tel.nosu ikiyüzotuz kırk çift sıfır.
Ben zaten bi yere başladım canm devam ediyorum alexander ve çok memnunum. İstanbulda yaşıyorum bu arada senin dediğin yer nerde bilmiyorumevet tum vucut .bence gıdıp görüşebilirsiniz.tüm cihazları var.ben alexadrıte basladım.dıger cıhazlar cok daha ucuz ama en ıyısı alexadrıte oldugu ıcın tercıh ettım. gönül hanım dıye bi bayan var onunla görüşün cok tecrubelı bı bayan.tel.nosu ikiyüzotuz kırk çift sıfır.
ankara kızılay izmir caddesindeBen zaten bi yere başladım canm devam ediyorum alexander ve çok memnunum. İstanbulda yaşıyorum bu arada senin dediğin yer nerde bilmiyorum
bende 1.5 senedir gidiyorum...4 seansım bitti bu kadar zamanda... ve baya bir tüylerimde azalma oldu... sırtımada yaptırdım hiç kalmadı diyebilirim 4 seanstaARKADAŞLAR koyu esmer olmasada esmer bi bayanım.belimde uzun siyah tüyler var.alex cihazda lazere başladım ama yorumlara bakınca emin olamadım.belde işe yarıyor mu bu cihaz.
peki sizin ten renginiz ve tüy yapınız nasıldı.sırt deyince emin olamadım da bayansınzı demi :)bende 1.5 senedir gidiyorum...4 seansım bitti bu kadar zamanda... ve baya bir tüylerimde azalma oldu... sırtımada yaptırdım hiç kalmadı diyebilirim 4 seansta
tabikide bayanım... burası kadınlar kulübü... erkek yasak değilmi...buğday tenliyim ama sadece yüzüm ve sırtım buğday tenli... geri kalan kısımda beyaz tenliyim... vücut tüyümde koyu siyahtır...zaten bizde yaş ilerledikçe tüylerimiz yok olur... mesela bacaklarımda neredeyse hiç tüy yok diyebilirim ama olanlardanda kurtulayım diye epilasyon yaptırdım... genitaldede çok az vardı ama çok koyu siyahtı... şuanda pek kalmadı ve kalnlarda cılız...sırt derken komple sırt değil canım... poponun hemen üst kısmı varya oradaki tüyleri kasteddim.kuyruk sokumu diyeyim sen anlapeki sizin ten renginiz ve tüy yapınız nasıldı.sırt deyince emin olamadım da bayansınzı demi :)
bilememki tüy yapınla alakalı bir durum bu...4 ay oldu 4.üncü seansımı yapalı ama hala tüylerim tek tük çıktı...çıksın diye bekliyorum... ilk epilasyona gittiğimde bende tedirgin olmuştum ama şimdi çok memnunum... en yüksek dozla atış yaptırdım 4üncü seansta... demekki yüksek dozda daha geç çıkıyor tüyler...yani benimde sırt bölgem ve yüzüm esmer... koyu değil ama buğdaya yakın açıkhmm tamam ben direkt sırt olarak anladım.belde yani aynı kısmı kastediyoruz.ama işte ben koyu esmer olmasada esmer bi bayanım bende nolur acaba korkuyorum ya.artarsa diye bi seans girdim kontrolede gitmedim daha.uzun siyah ama çok kalın değil benim tüyler.kadın 3 seansda yüzde 50 azalır dedi ama panikledim
ben yüzde bıyıklarıma 4 seans yaptırdım... tek tük bıyığım kaldı... dahada yaptırmadım... çıkanları iple alıyorumBugüne kadar dünya üzerindeki neredeyse tüm epilasyon cihazı türlerini denemiş bir insanım herhaldeErgenlik sonrası dudak üstü bölgesine iğneli epilasyonla başlayıp, diode, alexandrite, ütüleme, IPL, aklınıza ne gelirse farklı bölgelere uygulattım. (Hmm bu arada en memnun kaldığım, en hızlı, en acısız ve en etkili sonuç veren kesinlikle ütüleme yöntemi şahsi kanaatimce )
Favori bölgesindeki tüylerim için alexandrite uygulama yaptırmıştım. 6-7 seans sonra gıdık, çene, neredeyse yanak bölgemde tüylenmeler başladı. Hatta lafı yumuşatmayayım, "kıllanma" başladı. Yüz bölgesi için uzak durun derim. Uzaktan atış yapıldığı için cilt altında uyuyan tüm kıl köklerini uyandırıyor ve güçlendiriyormuş. Uygulamanın yapıldığı alandaki tüyler döküldü ama etrafında çıktı hepsi. O kadar sinir bozucu ki! Oradaki 3-5 tüyden kurtulacağım diye senelerdir gıdıkla, çeneyle uğraşıyorum. Yüz için en garantisi iğneli epilasyon ama gideceğiniz salondan emin olun, yakıp, leke bırakmasınlar.
ben yüzde bıyıklarıma 4 seans yaptırdım... tek tük bıyığım kaldı... dahada yaptırmadım... çıkanları iple alıyorum
komple vücut yaptırıyorum... 4 seansım bitti... ve çok memnunum... zaten yüzdeyüz bitiş olacağına inanmıyorum...5-6 ayda bir gidiyorum... ancak çıkıyor tüylerim... sadece göbek ve genital daha çabuk çıkıyor...Zaten hiçbir epilasyon türünden avuç içi gibi bir sonuç beklememek lazım, 100 seans da gidilse %100 dökülme olmuyor. En iyisini yapıyorsunuz :)
kızlar ayın 16 da gittim ilk seansıma hafif dökülmeler başladı özel bölgede koltuk altında dökülme bayagı var hafta sonu da ara bakım var . benim sorum 7 aya ne kadar bitmiş olur ten rengim bugday renk açıcı krem vs kullanıyorum evlenmeyı düşünüyorum eylül gibi kutrulmus olurmuyum sizce
İNŞALLAH BİTER:) AK PAK OLURUZSelam canim bende lazere yeni baslayanlardanim ilk seansim gecen hafta carsamba gunu oldum genital ve koltuk alti bugun genital bolgemin ust tarafinda ki tuyler elimle elleyince dokulmeye basladii.faha koltuknaltina dikkat etmedim ozel hastene de yaptiriyorum kontrole 20;gunnsonra gunnverdi kese falan da yapmamami istedi kendindokulsun dedi dokulmeyen olursa zaten kontrole gittigim de dokulmeyenlere binatis daha yapariz dedi umarim guzelnsonuclar aliriz ayrica yaza bitmese bile azalma olur gibime geliyo zaten seans araliklari 2 2.5 ayda bi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?