• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

kızlar ayın 16 da gittim ilk seansıma hafif dökülmeler başladı özel bölgede koltuk altında dökülme bayagı var hafta sonu da ara bakım var . benim sorum 7 aya ne kadar bitmiş olur ten rengim bugday renk açıcı krem vs kullanıyorum evlenmeyı düşünüyorum eylül gibi kutrulmus olurmuyum sizce
Kesinlikle sonuç alırsın ben alexandrite yaptryrm vok mmnm eğer ankarafaysan sevgimedlife bu işte cok profesyonel

bende alexandrite cihazı kullanılan özel bi klinikte yaptırıyorum şubatın 20nde 3. seansa gitcem. beyaz tenli olduğum için ve kıl köklerinden dolayı çabuk biter dedi benimle ilgilenen kişi.Keza çok güzel sonuçlarda alıyorum.Ama fiyat konusunda biraz kazık mı yedim diye düşünüyorum. tüm bacak, genital ve koltukaltı 1900 siz kaça yaptıryorsunuz ve sadece 8 seans ücreti bu bitmesse ek ücrete tabi olucak

bende alexandrite cihazı kullanılan özel bi klinikte yaptırıyorum şubatın 20nde 3. seansa gitcem. beyaz tenli olduğum için ve kıl köklerinden dolayı çabuk biter dedi benimle ilgilenen kişi.Keza çok güzel sonuçlarda alıyorum.Ama fiyat konusunda biraz kazık mı yedim diye düşünüyorum. tüm bacak, genital ve koltukaltı 1900 siz kaça yaptıryorsunuz ve sadece 8 seans ücreti bu bitmesse ek ücrete tabi olucak

Selam canim yaptirip iyi sonuclari alinca umarim bizde de işe yarar ben seans basi oduyorum genital 140 koltukalti 50 koltuk alti seansim bitince bacak da dusunuyom alt bacak o da 100 tl ben de hastene de yaptiriyom

Selam canim yaptirip iyi sonuclari alinca umarim bizde de işe yarar ben seans basi oduyorum genital 140 koltukalti 50 koltuk alti seansim bitince bacak da dusunuyom alt bacak o da 100 tl ben de hastene de yaptiriyom
teşekkür ederim canım.Seninkine göre o zaman uygun benim ki peki ara atış da uyguluyorlar mı?

teşekkür ederim canım.Seninkine göre o zaman uygun benim ki peki ara atış da uyguluyorla

Senin ki uygun geldi aslinda bana ilk seansimi gecen hafta carsamba oldum kontrole 20 gun sonra verdi ilk seans oldugu icin dokulmeler 10.gunu gecer dedi yqpan kisi kontrol ucretsiz dedi bakariz makinenin gormedigi yerler falan olursa atis yapariz dedi

8 seans 1.411...
Bu arada ben 3. seansıma gireceğim. Bacaklarımda epey azalma oldu.

Kizlar bende 12 gun once koltuk alti ve biyikla basladim,hala uzamadilar 3 gun sonra kontrol seansı olucak.bunca yildir niye yaptirmadim kendime cok kiziyorum.acisida dayanılmaz bi aci degil.agda gibi,yakında bacak icinde paket alicam

Arkadaşlar benim de ilk seansım cumartesi günüm tüm bölge kol dahil yalnız fiyat konusunda bilgi aldıgım kişi bana gelirken seansa 3 gün önce jilet vur dedi lakin sadece genitale kolum bacagım koltuk altıma söylemedi sizce neden böyle birşey dedi ve ben acıkcası jilet vurup. Gitmel istiyprum

Arkadaşlar benim de ilk seansım cumartesi günüm tüm bölge kol dahil yalnız fiyat konusunda bilgi aldıgım kişi bana gelirken seansa 3 gün önce jilet vur dedi lakin sadece genitale kolum bacagım koltuk altıma söylemedi sizce neden böyle birşey dedi ve ben acıkcası jilet vurup. Gitmel istiyprum

Kil koklerini gormek icin sanirim,3 gun önce alınması gerekliymis.bende oyle yapicam

Bende Dr.Mehmet Akgünün kliniğinde lazere başladım tavsiye ederim.Temizlik ve özen bakımından çok memnun kaldım.Sonuçları gözdükçe yazıcam burdan arkadaşlar :)

Ben bugun ilk seansimin kontrole gittim makinenin gormedigi yerlere atis yapildi genital ve koltuk altim puruzsuz ilk seansim 19 gun onceydi killar bir hafta sonra tuylerim dokulmeye baslamisti simdilik durumdan memnunumikinci seansima martin 20 si gibi gideceme tuyler tamamen cikmis olacak gitmeden bor hafta once jilet vur dedi yapan bayan bende gelismeliri gittikce buraya yazacam umarim sonuc alirim :50::50:

Bende Dr.Mehmet Akgünün kliniğinde lazere başladım tavsiye ederim.Temizlik ve özen bakımından çok memnun kaldım.Sonuçları gözdükçe yazıcam burdan arkadaşlar :)

Bende Dr.Mehmet Akgunun kliniğine gidiyorum canım sonuçlar gayet olumlu çok güzel ilgileniyorlar :)

Bende 4 subatta kontrol e gittim.bu defa hic acimadi diyebilirim.2 aysonraya gun verdiler.gelmeden 3 gun oncede jilet yapilacakmis yine.iki aya uzarmi bu killar bilmiyorum,suan sonuctan cok memnunum

Bende 4 subatta kontrol e gittim.bu defa hic acimadi diyebilirim.2 aysonraya gun verdiler.gelmeden 3 gun oncede jilet yapilacakmis yine.iki aya uzarmi bu killar bilmiyorum,suan sonuctan cok memnunum
Bana kontrol.seansinda atis yaptilar ilk seansimdan daha cok acidi gibi sanki bide ikinci seansa gitmeden 1 hafta once jiley vurmam istendi uc gun olmaz mi dedim hayir dedi artik daha yavas uazamay baslar o yuzden 1 hafta olsun dedi

Arkadaşlar as estetikle ilgili benim gibi şüpheleri olan kişiler için belki fikirlerine yardımcı olurum anlatacaklarımla, bugun ilk seansımdı personeller açıkcası hepsinin farklı kişiliği var birisi çok ilgiliymiş gibi davranırken birisi çok umursamaz tavırlarda davranabiliyor kimisi 5 karış surat felan Bu beni pek ilgilendirmedi önemli olan işlemimdi. İşlemim beni tatmin etti temiz bir şekilde çalışıldı memnun kaldım hatta bayagı konuştum kendileriyle ilgili çok şikayetin olduğunu neden bu kadar uyguna yapıldıgı vs vs aklıma yattı verdiği cevaplar. İşlemimden sonra bi sonraki ramdevu için beklerken işlemimi yapan bayan batık sorunumun oldugunu bazı bölgelerimin koyu renk olduğu için renk açıcı verdi birde nemlendirici fiyatları toplan 600 tl civarı ben paramın olmadıgını söyledim yine de nemlendiriciyi verdiler sonra verirsindediler açıkcası böyle birşey okuduğum onca mesajdan sonra bekliyordum ama cevabım hazır değildi :) neyse nemlendiriciyi almışbulundum ama üzülmedim çünkü zaten çok uyguna gidiyorum ve işlemdende memnun kaldım alex uyguladıklarındanda emin oldum. Krem almak zorund değilsiniz ama onlarda illaki kendi ürünlerinin satışını yapmak isteyeceklerdir sadece lazer işlemi yapan bir firma değil kurumsal ve birçok kişinin gittiği bir yer şikayetlerinde oldugu zaman fazla olması normal ama ben gerçekten tüm tereddütlerimin yersiz olduğunu anladım memnun kaldım tabi zamanla bu daha da belirginleşecek inşallah.

Back