- 15 Şubat 2015
- 13.337
- 47.049
- 598
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #1.501
bayanlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım lazere başlamadan önce forumdaki görüşleri okumştum az çok bir fikrim oluşmuştu. 5 seans alexandrite cihaz ile genital bölgeme epilasyon yaptırdım maddiyattan dolayı bırakmak zrunda kaldım belki anlatacaklarım sizlerede yardımcı olur. bir poliklinikte başladım seans+seanstan sonra 15 günde bir kontrol seansım oluyordu kalan tüylere atış yapılıyordu. Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen herhangi bir krem vs kullanmadan gittim ve ağdadan daha az acı çektiğimi söyleyebilirim. Seanslar devam ederken herşey rüya gibiydi tüyler gözle görülür biçimde azalmış ve incelmişti hatta koca bir yazı bir kere ağda vurmadan, tüy kısaltma çabası olmadan geçirdim. Eylül ayı gibi son seansı yaptırdım ve bıraktım. Belki geri dönerim farklı bir cihazla devam ederim düşüncesiyle bir daha ağda ya da jilet vurmadım tüylerime sadece kısaltıyordum. Sonuca gelecek olursak tüyler çıktıktan sonra eski kalınlığına ve gürlüğüne geri dönmeye başladı. Epilasyondan önceki tek farkı jiletle alırken çok çok sert olan tüylerim birazda olsa yumuşamasıydı.