• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

bayanlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım lazere başlamadan önce forumdaki görüşleri okumştum az çok bir fikrim oluşmuştu. 5 seans alexandrite cihaz ile genital bölgeme epilasyon yaptırdım maddiyattan dolayı bırakmak zrunda kaldım belki anlatacaklarım sizlerede yardımcı olur. bir poliklinikte başladım seans+seanstan sonra 15 günde bir kontrol seansım oluyordu kalan tüylere atış yapılıyordu. Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen herhangi bir krem vs kullanmadan gittim ve ağdadan daha az acı çektiğimi söyleyebilirim. Seanslar devam ederken herşey rüya gibiydi tüyler gözle görülür biçimde azalmış ve incelmişti hatta koca bir yazı bir kere ağda vurmadan, tüy kısaltma çabası olmadan geçirdim. Eylül ayı gibi son seansı yaptırdım ve bıraktım. Belki geri dönerim farklı bir cihazla devam ederim düşüncesiyle bir daha ağda ya da jilet vurmadım tüylerime sadece kısaltıyordum. Sonuca gelecek olursak tüyler çıktıktan sonra eski kalınlığına ve gürlüğüne geri dönmeye başladı. Epilasyondan önceki tek farkı jiletle alırken çok çok sert olan tüylerim birazda olsa yumuşamasıydı.

bayanlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım lazere başlamadan önce forumdaki görüşleri okumştum az çok bir fikrim oluşmuştu. 5 seans alexandrite cihaz ile genital bölgeme epilasyon yaptırdım maddiyattan dolayı bırakmak zrunda kaldım belki anlatacaklarım sizlerede yardımcı olur. bir poliklinikte başladım seans+seanstan sonra 15 günde bir kontrol seansım oluyordu kalan tüylere atış yapılıyordu. Acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen herhangi bir krem vs kullanmadan gittim ve ağdadan daha az acı çektiğimi söyleyebilirim. Seanslar devam ederken herşey rüya gibiydi tüyler gözle görülür biçimde azalmış ve incelmişti hatta koca bir yazı bir kere ağda vurmadan, tüy kısaltma çabası olmadan geçirdim. Eylül ayı gibi son seansı yaptırdım ve bıraktım. Belki geri dönerim farklı bir cihazla devam ederim düşüncesiyle bir daha ağda ya da jilet vurmadım tüylerime sadece kısaltıyordum. Sonuca gelecek olursak tüyler çıktıktan sonra eski kalınlığına ve gürlüğüne geri dönmeye başladı. Epilasyondan önceki tek farkı jiletle alırken çok çok sert olan tüylerim birazda olsa yumuşamasıydı.
eylül devam etmediğin için eski haline dönmüşler normalde tamamen bitse bile yılda 1-2defa lazer yaptırmak gerekiyo tüyler uyanmasın tekrar diye bu yaşadığın gayet normal yarım kaldıgı için sonucu sağlıklı tam alamamışsın

Kızlar ankara öereceğiniz neresi var lütfen yardımcı olun :KK22:
arkadaşım ben buradaki tavsiyelerden araştırarak lzr epilasyon tuy tedavı bırımıne başladım.cok memnun kaldıgım için iş yerimden 11 kişi daha başladı.tel ikiyüz otuz kırk çift sıfır. gönul hanım dıye bı uzman var onunla görüş derim.fiyatı cok uygun bıtene kadar 1500 tl verdım.bacaklarımda 10 15 tane tuy kaldı dıyebılırım. tüm cıhazları var.kızılay izmir caddesınde.bigörüş istersen.

Bana yalnızca genitale vur dedi ama kolum bacagım koltuk altıma vurmamamı söyledi
normalde o kısımları da kısalman gerek yoksa seans surelerın uzar ve daha cok para verırsın.ben tum vucut 1500 tlye başladım bitene kadar .bana her bölgemı kısaltmamı yoksa verılen akım koke ınmez yuzeyde kalır dendı.onun dısında bı kıl dıgerkıl kokunun uzerını kapatır bi işe yaramaz dedıler. suan cok memunum.

bende alexandrite cihazı kullanılan özel bi klinikte yaptırıyorum şubatın 20nde 3. seansa gitcem. beyaz tenli olduğum için ve kıl köklerinden dolayı çabuk biter dedi benimle ilgilenen kişi.Keza çok güzel sonuçlarda alıyorum.Ama fiyat konusunda biraz kazık mı yedim diye düşünüyorum. tüm bacak, genital ve koltukaltı 1900 siz kaça yaptıryorsunuz ve sadece 8 seans ücreti bu bitmesse ek ücrete tabi olucak
ben 1500 tlye bitene kadar anlaştım.senın kı bıraz pahalı geldı bana bıraz daha arastır ıstersen.

normalde o kısımları da kısalman gerek yoksa seans surelerın uzar ve daha cok para verırsın.ben tum vucut 1500 tlye başladım bitene kadar .bana her bölgemı kısaltmamı yoksa verılen akım koke ınmez yuzeyde kalır dendı.onun dısında bı kıl dıgerkıl kokunun uzerını kapatır bi işe yaramaz dedıler. suan cok memunum.
Teşekkürler bende zaten onu dinlemedim jilete vurdum tüm vücut 1100tl gidiyorum

Ben daha once gittIm 5 seans azaltıcagina daha da cok artti yuzumdeki tuyler. Igneli lazeri onerdiler. Cok korkuyorum iz kalır diye... daha onceden igneli lazer icin yuzune yaptiran var mi? Sonuc nasil?

istanbulda ....var tavsiye ederim alexandrite lazer cihazı burda da var.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bugün başladım lazere hayırlısı bakalım ne olacak aranıza yeni katıldım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. bel çevreme yaptıracaktım ama olmuyormuş üst bacağada yapmıyor göbeğede yapmıyor bu kıllardan kurtulamayacakmıyım?

ben bugün başladım lazere hayırlısı bakalım ne olacak aranıza yeni katıldım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum. bel çevreme yaptıracaktım ama olmuyormuş üst bacağada yapmıyor göbeğede yapmıyor bu kıllardan kurtulamayacakmıyım?

Neden yapılmıyor?

arkadaşlar herkese merhaba,
lazer epilasyon iyi güzel de ben yaptırmaya korkuyorum açıkçası. bize söylenen 30 40 yıldır bu teknolojinin kullanıldığı fakat sonuçta derimize, tenimize, vücudumuza ışın veriliyor. ben bir türlü korkumu yenemedim. sonuçlarının ne olabileceğini aklım kestirmediği için sürekli erteliyorum lazer konusunu ve ağdaya devam ediyorum. yarın bir gün kanser vs hastalıklara yol açmayacağı ne malum? ben mi çok abartıyorum acaba? :KK64:

ben de alexandrıte cıhazla lazere baslamayı dusunuyorum. sızce bu mevsımde baslamak dogru mu? istanbulda hangı kurumları tavsıye edersınız? o_O

ben de alexandrıte cıhazla lazere baslamayı dusunuyorum. sızce bu mevsımde baslamak dogru mu? istanbulda hangı kurumları tavsıye edersınız? o_O
mrb.. ortalama 8 seans falan gideceksiniz , 8 seans demek 15 er gun kontrol atışlarınıda sayarsk bu yaz ayını hala lazer tedaviniz ile geçireceksnz demek... tedavi sırasında teninizin güneşlenmemesi, güneşe maruz kalmaması cok önemli. şayet tatil planlarınız var ise , tedavi bölgelerinizin güneşe maruz kalacağı şekilde giyimler tercih ediyorsanız şuan başlamayın. tam yaz bitimi en ideal. mesela ağustos sonu gibi, istanbulda değilim ama kesinlikle hastane tavsiye ediyorum.

Back