Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Merhaba,

Bendün etiler Este World şubsine gittim görüşmeye. 8 seans için kol,bacak, koltuk altı 2800 tl dediler bana. Senin genital de olduğu halde daha uygun bir fiyat vermişler.

Açıkçası ben merkezi beğendim ama 8 seans değil bitene kadar bir paket istiyorum.

Hala nereye gideceğime karar veremedim.

bugün ılk genetıal randevum vardı 15 dk scık sürdü .alexander ıle 16-20 derece hızla atış yapıldı.tek tek cımbızla alınca nasıl acı olur öyle bır acı hıssı verıyor.daha sonrakı seanslarda atış derecesı yükselecekmış. . bakalım umarın ıyı sonuç alırım.

makinanın markası nedir julican ?

kızlar bugün ilk seansıma gittim koltuk altı ve yüzümde hiç acı yok ama genital bölgem çok fena yanıyo şu an bu normal mi

ben de bu cevrede guvenilir bir yer ariyorum ilk kez baslayacagim, acik ten renkliyim tuylerim de biraz acik renk ama cok batigim var birkac yerle gorustum ama tam karar veremedim tavsiyelere acigim mennun oldugunuz yerleri paylasirsaniz cok sevinirim

kızlar bugün ilk seansıma gittim koltuk altı ve yüzümde hiç acı yok ama genital bölgem çok fena yanıyo şu an bu normal mi

bende alex ile ilk seansımı 29 mart da yaptırdım.. kolduk altı tam bacak ve genital olarak... bacaklarda bir sıkıntı yaşamadım ama koltuk altı ve genital acıdı özellikle genitalin alt kısımları acıdı ama ağdada katlandığım acı kadar değildi ve tam bir motivasyon sağladım kapadım gözlerimi ve dayanmalısın çok sürmeyecek diye telkinde bulundum ve ses çıkarmadan yada bir refleks olmadan bitirdim...

lazere gitmeden 3 gün önce jiletlediğim için sanırım bende öyle bi yanık oluşmadı hatta hiç hissetmedim işlem bittikten sonra gayet rahattım...

yanlız 10 gün sonra dökülecek dendi ama özellikle genitalde yarısı duruyor.... gittiğim merkez kontrol seansları yapmıyor .. tamamen dökülmesi gerekiyormu ilk seansta yoksa ilerleyen seanslarda mı tam dökülme gerçekleşecek

canım bütün alex makinalar öyle ben markasını sordum ?

net hatırlamıyorum bir sonraki seansım 18 mayısta o zaman bakıp yazarım :) bacak ve kolum için girdiğim makina üzerinde epicare yazıyordu ama genetial inki daha uzun bir isimdi . bilgi edinince söyleyebilirim .. :)

10 martta tüm bacak randevum vardı benim 10-15 gün içerisinde % 90 döküldü tek tük diz bölgem üst bacak ara ara yerlerde yoğun olmamak şeklinde kıllar kaldı . banyo esnasında kese yapmanızı öneririm kese çok yardımcı oluyor kılların dökülmesine .genetiali bu cumartesi yaptırdım dökülmeler ne zaman olur pek bilgim yok . ama ilk seanslarım daha bunlar benim .sizinde öyle ise canınızı sıkmayın ileriki seanslarda daha iyi sonuçlar almak dileğiyle..

ben hemen hemen her banyoda keselenirim ama özellikle genital için kese dökülmesine yardımcı olmadı... valla dökülsün diye keselemekten derim kızardı .. genitaldeki kıllar elimle tutabileceğim seviyeye gelmişti zaten bende tuttum çektim.. zaten dökülmeye meyilli olduğundan elimde kalıyordu sadece alt bölgelerde öbek öbek bazı yerler dökülmedi zaten çektiğimde de acıdı anlaşılan o bölgelere tam atış yapılmamış gözden kaçmış.... 2. seansımda bu konuyu belirteceğim

2 gün geçti genetial ilk seansımdan bakalım benim kıllar ne ara nasıl dökülecek benimde bacaklarımda ara ara yerleri sizin dediğiniz gibi yapmıştım,ele gelecek gibi olduktan sonra tutuyordu pıt diye kendi çıkıyordu zaten ,sakıncalı değil bence bu durum.alt bölgelerde pek dökülmedi diyorsunuz ya , oraya atış belki az gelmiştir belkide ilk atış derecesi oradakilere pek etki etmemiştir,sonraki seanslarda derece arttıkça daha memnun kalırız inşallah .

Merhaba arkadaşlar; ben 2012 eylülde izmitte başladım ilk lazer epilasyona. Alexandrite ile alt bacak, koltuk altı, genital ve bikini bölgesi yaptırıyorum. Açıkçası çok tereddütlerim olmuştu başlarken. Çok acıyor diyenler oldu yanık diyenler vs. Yalnız ben hiç acı hissetmedm sanırım acı eşiğim yüksek olduğundan ufak tefek sinek ısırıkları oluyor arada o kadar.
İlk seansta sonra beş gün geçti dökülme yok canım sıkıldı derken 8-10 gün içinde tüm tüylerim döküldü ve iki ay çıkmadı. Geçtiğimiz Mart ayında 3. Seansımı yaptırdım ama ona da giderken verilen seans tarihimi çok geciktirdim çünkü ortada çıkan bir kıl tüy yoktu. 3. seans daha çok farkeder dediler ama sanki bu kez diğer seanslardaki verimi alamadım gibi. Bilemiyorum arkadaşlar insanların ağzına bakıyoruz bilgimiz olmadığından bu konuda ama julunu düşürdülerse de Allah sorsun onca para veriyoruz öyle değil mi :) Ama genel anlamda memnunum zaten 4. seanstan itibaren ödemelerde düşüş olacağını da söledi. hatta jiletleme yapma dediler artık kilları biz görüp kısaltıp öle atış yapalım dediler. Ama daha uzun süredir giden arkadaşlar varsa lütfen deneyimlerini aktarsınlar...

Canım benim normal... özellikle alt kısım ve tam uc kısımdaki killar özel bölgeyi koruyucu görevleri olduğundan o kisimda azalma diğer yerlere göre daha geç oluyormuş. Dikkat et özellikle üst taraf daha çabuk temizlenecek :) benim 3. seansım bitti çok memnunum iyice azalsın inşallah sonra iğneli ile de kalanları toplatıcam :) Hiç endişe etme arkadaşım güvenilir bir yere gidiyosan sıkıntı olmaz inşallah

yüz bölgesinde alexandrite mı yoksa diode mu daha etkili ben hep alexandrite yaptırıyodum ama bi etkisini göremedim etkilisi diode ise onu yaptırayım bıktım 3 yıldır çünkü..

Arkadaşım alex yüzdeki aktif olmayan ayva tüyleri de kalınlaştırarak kıl olarak çıkmasına neden oluyor. Yani olan kısmı azaltayım derken kıllar yayılma yapıyor. Ve işinin ehli hic bir yer yüzde alex uygulama ya diode onerirler yada iğneli epilasyonu. Bana sorarsan bir an evvel cihazı değiştir. İlerde pişmanlık yaşamanı istemem. Benim gittiğim Merkezde iğneli haric her cihaz var. alexandrite, diode ve nd yağ filan ama ben 3 seans diode yaptırdım çene bölgeme ve sakal gibilerdi tüye döndüler. Ama bende aşırı derecede o bölgede sivilce artışı yaptı sanırım kıl kökleri iltihaplandı ve geçmek bilmiyor bu yüzden yüzümde iğneliye dönüş yaptım. Onda da işinin ehli birinin yapması gerekirmiş. İyi araştır arkadaşım ama yüzüne alex sürdürme ya diode yada iğneli tavsiye ederim

çok üzüldüm ya
ben de senin gibi ıpl e başladım am bir seans sonunda kadınlar kulübündeki yorumlardan sonra bıraktım yarın alex için göreüşmem var kurtulucaz inş

Arkadaşlar ben de IPL in sınırından döndüm diyebilirim geçen sene ağustosta başladım araştırmaya. Gitiiğim ilk yer bana lazer dedi. Meğer IPL yapıyorlarmış. Bi de en son teknoloji cihaz kullanıyoruz falan filan dediler. Anlaştım ücrette filan ama Allahtan ben yine bi ön araştırma yapmak istiyorum diyerek müsade isteyip kalktım. Ve internetten araştırdığımda aslında IPL in lazer olmadığını foto ışını vererek modern ağda gibi bişi olduğunu öğrendim yani istersen 24 seans git bitmiyor her ay gidiyosun ağda gibi. Nerdeyse göz göre göre kazıklanacaktım yani. İyi ki araşatırmışım. Çok dikkat etmek lazım arkadaşlar uyanık çok ortada. Sonra alexe başladım çok da memnunum.

arkadaşım bana alt bacağa 140 demişlerdi ama çift bölge yaptırınca 130a indi. yani ben alt bacak genital bikini bölgesi ve koltuk altı yaptırıyorum hepsine 350 veriyorum 4 bölge olduğundan çifte indirime giriyor. yalniz bikini bölgesi için genitalın iki parmak dışı yapıyolar ya normalde bende baya büyük iç alana kadar yapıyorlar. ve evet diz kapağına da yapıyolar ama orası çok sıkıntılı kolay dökülmüyor ve cok cabuk tüylenme oluyor zaten bu konuda bilgi vermişlerdi bana. kemiğe yakın olan yerler öle olurmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…