- Konu Sahibi EstetikEditor
-
merhaba arkadaşlar ben 10 mart 2013 te lazer e başladım .Esta world Bahçelievler şubesinde.tüm kol ve tüm bacak alındı.genetial için 6 nisan da gidicem ilk seans a . kollarımda ki kıllar çok çıktı ve döküldü sayılmaz ama bacaklarımdan memnunun dizbölgem pek dökülmedi .ama ilk seansa göre gayet iyi bence. aranızdan benim gittiğim merkeze giden varmı?lazeri biten ve bana iyi yada kötü konu hakkında görüşlerini bildiricek olan varsa çok sevinir ve içimi rahatlatmış olurum bi nebze çünkü 2.600 tl civarı para bayıldım o merkeze .en azından hakkımı alayım istiyorum memluniyet açısından . .
bugün ılk genetıal randevum vardı 15 dk scık sürdü .alexander ıle 16-20 derece hızla atış yapıldı.tek tek cımbızla alınca nasıl acı olur öyle bır acı hıssı verıyor.daha sonrakı seanslarda atış derecesı yükselecekmış. . bakalım umarın ıyı sonuç alırım.
kızlar bugün ilk seansıma gittim koltuk altı ve yüzümde hiç acı yok ama genital bölgem çok fena yanıyo şu an bu normal mi
makinanın markası nedir julican ?
Selamlar,
Benim epilasyon maceram 2 yıl önce Levent'te popüler bir doktor olan E.V. nin muayenehanesiyle başladı. Herkes çok memnundu hesapta, koltukaltıyla başlayacak, 8-10 seans sonra bitince!! diğer bölgelere gidecektim. 2 yıldır, 2 bilmedin 3 ay aralıklarla gidiyorum (artı her seanstan bi ay sonra kontrol seanslarım var), seans başına 50 TL ödüyorum. Ancak mesela bir süre(1-2 ay) hiç yok sonra hepsi tekrar çıkıyor, artık güvenim kalmadı bıraktım. Bir de o çok memnun olan arkadaşalarımdan 4 senedir oraya giden var. Ben anlamıyorum tamam, 100% sonuç beklemek fazla iyimserlik olur belki ama, insan 4 sene gidip, tedavisi bitmeyip hala nasıl memnun olur:)
Neyse bacaklarım için de Nişantaşı'nda bir yere gittim, çok rastgele bir yerdi, IPL yapıyorlardı, bir senelik anlaşarak peşin ödeme yaptım. IPL'e güvenmiyorum ama orası bile koltukaltım için gittiğim doktordan daha çok işe yaradı. Bu arada merkez de 3 ayrı isimle hizmet veriyordu. Açıkçası oraya da güvenemedim, biraz üçkağıtçı gibi geldi.
Ben artık bıktım yani, yaz da geliyor. Ben oldukça açık tenliyim, beyaz değil ama esmer de değil, ama kaşım, saçım, kirpiğim, tüylerim koyudur. Önceliğim bacak, kol, kolaltı ama güvenebilirsem tüm vücut yaptıracağım.
En son biri epiline'ı tavsiye etti (adını yazmamda sakınca var mı bilmiyorum, ama başka nasıl fikir alabilirim bilemedim.)
Sizden ricam, özellikle tedavisini tamamlamış, tüylerinden kurtulmuş olan varsa aranızda, gittikleri yeri (taksim,nişantaşı, şişli,mecidiyeköy, gayettepe, levent civarlarında) bana özelden mesaj atmaları.
Şimdiden teşekkür ederim.
bugün ılk genetıal randevum vardı 15 dk scık sürdü .alexander ıle 16-20 derece hızla atış yapıldı.tek tek cımbızla alınca nasıl acı olur öyle bır acı hıssı verıyor.daha sonrakı seanslarda atış derecesı yükselecekmış. . bakalım umarın ıyı sonuç alırım.
kızlar bugün ilk seansıma gittim koltuk altı ve yüzümde hiç acı yok ama genital bölgem çok fena yanıyo şu an bu normal mi
alexandrite soğuk hava üflemeli olan makina epey de ses çıkartıyor,her atışta makinada ışık çıkıyor gibi bi elektirik görünüyor.
canım bütün alex makinalar öyle ben markasını sordum ?
bende alex ile ilk seansımı 29 mart da yaptırdım.. kolduk altı tam bacak ve genital olarak... bacaklarda bir sıkıntı yaşamadım ama koltuk altı ve genital acıdı özellikle genitalin alt kısımları acıdı ama ağdada katlandığım acı kadar değildi ve tam bir motivasyon sağladım kapadım gözlerimi ve dayanmalısın çok sürmeyecek diye telkinde bulundum ve ses çıkarmadan yada bir refleks olmadan bitirdim...
lazere gitmeden 3 gün önce jiletlediğim için sanırım bende öyle bi yanık oluşmadı hatta hiç hissetmedim işlem bittikten sonra gayet rahattım...
yanlız 10 gün sonra dökülecek dendi ama özellikle genitalde yarısı duruyor.... gittiğim merkez kontrol seansları yapmıyor .. tamamen dökülmesi gerekiyormu ilk seansta yoksa ilerleyen seanslarda mı tam dökülme gerçekleşecek
ben hemen hemen her banyoda keselenirim ama özellikle genital için kese dökülmesine yardımcı olmadı... valla dökülsün diye keselemekten derim kızardı .. genitaldeki kıllar elimle tutabileceğim seviyeye gelmişti zaten bende tuttum çektim.. zaten dökülmeye meyilli olduğundan elimde kalıyordu sadece alt bölgelerde öbek öbek bazı yerler dökülmedi zaten çektiğimde de acıdı anlaşılan o bölgelere tam atış yapılmamış gözden kaçmış.... 2. seansımda bu konuyu belirteceğim10 martta tüm bacak randevum vardı benim 10-15 gün içerisinde % 90 döküldü tek tük diz bölgem üst bacak ara ara yerlerde yoğun olmamak şeklinde kıllar kaldı . banyo esnasında kese yapmanızı öneririm kese çok yardımcı oluyor kılların dökülmesine .genetiali bu cumartesi yaptırdım dökülmeler ne zaman olur pek bilgim yok . ama ilk seanslarım daha bunlar benim .sizinde öyle ise canınızı sıkmayın ileriki seanslarda daha iyi sonuçlar almak dileğiyle..
ben hemen hemen her banyoda keselenirim ama özellikle genital için kese dökülmesine yardımcı olmadı... valla dökülsün diye keselemekten derim kızardı .. genitaldeki kıllar elimle tutabileceğim seviyeye gelmişti zaten bende tuttum çektim.. zaten dökülmeye meyilli olduğundan elimde kalıyordu sadece alt bölgelerde öbek öbek bazı yerler dökülmedi zaten çektiğimde de acıdı anlaşılan o bölgelere tam atış yapılmamış gözden kaçmış.... 2. seansımda bu konuyu belirteceğim
Bende ilk defa Balıkesirde lazer yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu, bacaklarımda dökülmeler oldu ama koltuk altı ve genitaldekilerde pek dökülme yok. Zaten 2.seans sonrası etki etmeye başlar dediler ama sizce normal mi?
Birde ilk defa yatırdığım için çok iyi göremedim ama ayar olarak 11-12 kullanıldı bende. İlk seans için yeterli mi yoksa az mı?
yüz bölgesinde alexandrite mı yoksa diode mu daha etkiliben hep alexandrite yaptırıyodum ama bi etkisini göremedim etkilisi diode ise onu yaptırayım bıktım 3 yıldır çünkü..
şu kıllardan kurtulma olayının maliyeti ne oluyor ki ya.toplasan 0,01 metrekarelik bir yüzeyde bahsediyorum meselaa? na göre bir bütçe ayırmalıyım da[/QUOTE
ben alt bacak koltuk altı bikini ve genitale gidiyorum canım seans başı 350 tl ödüyorum.... 4. seanstan itibaren azalma olacağından seans ücretlerinde %10 düşme olacağı sölendi.. masraflı olduğunu kabul ediyorum ama uzun vadede ağda daha masraflı geldi bana. ve aksi gibi azalmıyor sürekli aynı. ordan burdan kırpıyorum ona para ayırmaya çalışıyorum ben de
çok üzüldüm ya
ben de senin gibi ıpl e başladım am bir seans sonunda kadınlar kulübündeki yorumlardan sonra bıraktım yarın alex için göreüşmem var kurtulucaz inş
alexandrite cihazla lazer yaptırıyorum.genital için 100tl veriyor 3seans gittikten sonra uzunca bir ara verdim)acaba zararlı mı diye) şimdi tekrar başladım ama ztn 3seans da bile ust kısım bitti gibi bişey alt kısım çok daha gec bitiyormus sürekli nemli kaldıgından ötürü.bu arada gittiğim yerde alt bacak içinde lazer yaptırmak istiyorum seans başı 150tl sizce nasıl ?birde alt bacak denilince siz kapagına kadar mı oluyor yoksa diz kabagıda alınıyor mu:)
net hatırlamıyorum bir sonraki seansım 18 mayısta o zaman bakıp yazarım :) bacak ve kolum için girdiğim makina üzerinde epicare yazıyordu ama genetial inki daha uzun bir isimdi . bilgi edinince söyleyebilirim .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?