Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

bence ordan kaçarak uzaklaş ve alexe git

yüz bölgesinde alexandrite mı yoksa diode mu daha etkili ben hep alexandrite yaptırıyodum ama bi etkisini göremedim etkilisi diode ise onu yaptırayım bıktım 3 yıldır çünkü..

bence diyotu tecih etmelisin canım.çünkü diyod lazer deri altına iniyor ve kılın kökünü yerinde yakıyor.yinede araştır biraz daha

selam melancol.dün bana tavsiye ettiğin yerde mürvet hanıma ilk seansıma gittim.gerçekten çok güzel bir yer.1.5 saat sürdü tüm vücut yaptı.biraz acı oldu ama dayanılmayacak kadar değil.kızarıklık ve kabarmalar oldu bepanthene önerdi mürvet hanım sürdüm şimdi iyi
ve iyiki başlamışım diyorum sana teşekkür ederim..inş kurtulucaz şu kıllardan

şu kıllardan kurtulma olayının maliyeti ne oluyor ki ya.toplasan 0,01 metrekarelik bir yüzeyde bahsediyorum meselaa? na göre bir bütçe ayırmalıyım da

Canım memnun kaldığına inan çok sevindim. Bende kızarıklık olmuştu ama geçici endişelenmene gerek yok dedi.
Hatta başka bir bölgeme yapmaya devam ederken diğer bölgemdeki kızarıklıklar geçmişti.
Aynen dayanılmayacak kadar bir acı yok. 3-4 seanstan sonra baya azalacağını düşününce ağda, epilasyon acısı yanında hiç birşey.
Gelişmeleri buradan paylaşırız. Ben 16 Şubatta kontrol seansıma gittim ve hala çıkan tüyüm yok. Bende ne zaman çıkacaklar diye merakla bekliyorum.

selam melancol.ne durumdasın merakj ettim.16 sındaki kontrol seansından sonra
kılların ne durumda bende 18 martta gidicem kontrole .

selam melancol.ne durumdasın merakj ettim.16 sındaki kontrol seansından sonra
kılların ne durumda bende 18 martta gidicem kontrole .

Valla şu an hala çıkan tüyüm yok canım belki daha erken o yüzden.
Ama bacaklarıma bugün baktım da dökülmüşler hep. Yeni yeni dökülmeleri fark ediyorum.
Bakalım 2.seansıma kadar ne olcak. 2.seansım 6 Nisanda, gelişmeleri paylaşırız gene.

alexandırate lazer epilasyon cihazıyla yaptırdım çok memnun kaldım levent isom medikal estetik merkezinde yaptırdım hiç çıkmıyor şuanda.sezin hanımı tavsıye ederım.

alexandırate lazer epilasyon cihazıyla yaptırdım çok memnun kaldım levent isom medikal estetik merkezinde yaptırdım hiç çıkmıyor şuanda.sezin hanımı tavsıye ederım.

off süper ya ben daha ilk seansımı yaptırdım inş bende senin dediklerinin aynısını ilerde paylaşırım burda çok sevindim senin adına..

tamam canım bende 18 inde kontrole gidicem mürvet hanım çok tatlı bir bayan belki bıktın sürekli aynı şeyi söylememden ama tekrar teşekkür ederim.

Bende ilk defa Balıkesirde lazer yaptırdım. Yaptıralı 5 gün oldu, bacaklarımda dökülmeler oldu ama koltuk altı ve genitaldekilerde pek dökülme yok. Zaten 2.seans sonrası etki etmeye başlar dediler ama sizce normal mi?
Birde ilk defa yatırdığım için çok iyi göremedim ama ayar olarak 11-12 kullanıldı bende. İlk seans için yeterli mi yoksa az mı?

cihazdan cihaza değişiyor.epicare alexandrite ile buğday ten 14-15 le başlanmıştı.
beyaz tene daha yüksek yapılıyor.dökülmeler genelde 10.günden sonra başlar.

Kızlar bende başladım lazere bacaklar, alt kol, genital ve koltuk altı için. Tüylerim biraz uzun gitmiştim seanstan sonra bölgeleri incelediğimde tüylerim kısalmış yani atış yapılmış fakat bazı kısımlarda hala aynı duruyordu. Demekki kadın o kısımları es geçmiş sanki özen göstermemiş gibi. Bu durum canımı sıktı biraz, daha dikkatlı olması gerekmiyor mu, Genitaldeki atış sayısı da az geldi bana. Açıkcası alex cihazının nasıl çalıştığını kavrayamadım. Tek tek kıl köklerini mi görüyor eğer öyleyse atış sayısının da fazla olması gerekmiyor mu. Yok eğer tek tüye atış yaparken çevre alandaki tüylerede etki ediyor mu?

Hayır kıllara tek tek atış yapılmıyor, belli bir alandaki (atış alanında) tüm tüylere etki ediyor. Tek tek olsa ohooo iğneli gibi olur çok uzun sürerdi...

Şişlide Eski köklü bir merkezde lazer epilasyon yaptırdım Alexandrite cihazla gecen hafta 2 seansıma gittim ve inanılmaz memnunum hem odeme kosullarından hemde insanların güler yüzlülüğünden en önemliside yapılan uygulamadan herkese tavsiye edebileceğim bir yer

Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?

Yaza kadar kadar 2 arayla alexandrite cihazla lazer epilasyonunuzu yaptırtabılırsınız şimdi gitseniz bırde hazıran sonunda yazı cok rahat bır sekılde gecırırsınız bende öyle yapıyorum benim gittiğim yeride şiddetle tavsiye ederim isterseniz özelden bilgilerini paylaşabilirim sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…