Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

selam gittiğin yeri öğrenebilirmiyim

selam hangi merkeze gittiğini öğrenebilirmiyim

selam gittiğin merkezi öğrenebilirmiyim

melankol senden bunu istemek zor bişey ama telimi versem beni ararmısın ben kurtuluştayım ve senin gittiğin yer hem fiyat hemde yer olarak bana çok uygun beni ara demek istemezdim ama senden telini istersem verirmisin bilemediğim için .eğer senin telini vermende bir sakınca yoksa ben ararım seni ama vermek istemezsen tabiki anlayışla karşılarım tavsiye ettiğin yerle ilgili konuşmayı çok istiyorum çünkü bir kaç gün öncesine kadar seans başı 480 verip epiderme gitmeye karar vermiştim ama hem adres daha yakın hem fiyat daha iyi hemde alet alex cazip geldi konuşmak isterim senle sakıncası yoksa tabi ben sedef 0535 679 61 58 ev telefonum 0 212 253 29 17

Dermalight Lazer Merkezi.
Sormak istediklerin olursa cevaplayabilirim.

melancol merhaba .sayende moralim düzeldi teşekkürler.ben de lazer diye ılp ile kandırılanlardanım ve buraya üye olmama rağmen doğrudürüst girmezdim ılp le kandırılnca bu forumda lazerle ilgili bütün sayfaları okudum.senin yorumlardan sonra senle görüştükten sonra bu sabah kalkarkalkamaz mürvet hanımı aradım ve yarına randevu aldım üstümden sanki bir yük kalkmış gibi oldu.sana çok teşekkür ediyorum.

Dermalight Lazer Merkezi.
Sormak istediklerin olursa cevaplayabilirim.

melancol merhaba .sayende moralim düzeldi teşekkürler.ben de lazer diye ılp ile kandırılanlardanım ve buraya üye olmama rağmen doğrudürüst girmezdim ılp le kandırılnca bu forumda lazerle ilgili bütün sayfaları okudum.senin yorumlardan sonra senle görüştükten sonra bu sabah kalkarkalkamaz mürvet hanımı aradım ve yarına randevu aldım üstümden sanki bir yük kalkmış gibi oldu.sana çok teşekkür ediyorum.

geçmiş olsun bende aynı hatayı yaptım yani ılp hatası şimdi alexe başlıyorum kurtulucaz inş kıllardan moralinizi bozmayın

Canım inan çok memnun kalcaksın, hiç pişman olmayacaksın.
Mürvet hanım çok tatlı bir bayan, seni benden daha fazla rahatlatacak.
Ayrıca çok temiz bir yer. Güler yüzlü çalışanları var.
Daha sonra burdan haber ver tatlım olur mu?

tamam canım çok teşekkürler yarın gidiyorum ılp faciasından sonra inş kurtulucaz mürvet hanıma ismini verdim senin aracılığınla oraya başvurduğumu söyledim inş hata yapmamışımdır sana sormadım ama .seni tanıdı hemen.konuşması bile rahatlattı daha şimdiden çok teşekkürler irtibatı koparmayalım

Çok sevindim canım senin adına. Ben hiç pişman değilim umarım sende pişman olmazsın.
Buradan gene haberleşelim tatlım.

selam gitiğin yer acıbademde es......nd mu bende başlıycam çilem hanım var ordada aynımı acaba

çok üzüldüm ya
ben de senin gibi ıpl e başladım am bir seans sonunda kadınlar kulübündeki yorumlardan sonra bıraktım yarın alex için göreüşmem var kurtulucaz inş

aynen fikirlerine katılıyorum

katılıyorum en iyisi alex

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…