- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım ben araştırma yaparken sormuştum, mesela ayak üstü parmak için bile ayrı fiyat söyleyen yerler oldu. Yani bacak paketinin içinde olmadığını belirttiler.
Fiyat konusu ise normalde nakit ödendiğinde 450 tl seans ücreti. Ama ben kampanyadan yararlanıyorum. Fiyatı o yüzden uygun.
Normalde nişantaşın'da bu fiyata bir yer yok. Benim arkadaşlarım kampanyadan önce başlamışlardı mesela. Onlar eski fiyat üzerinden devam ediyorlar.
Unutmazsam eğer kontrol seansıma gittiğimde atış frekanslarını sorarım.
selam gittiğin yeri öğrenebilirmiyim
canım ben araştırma yaparken sormuştum, mesela ayak üstü parmak için bile ayrı fiyat söyleyen yerler oldu. Yani bacak paketinin içinde olmadığını belirttiler.
Fiyat konusu ise normalde nakit ödendiğinde 450 tl seans ücreti. Ama ben kampanyadan yararlanıyorum. Fiyatı o yüzden uygun.
Normalde nişantaşın'da bu fiyata bir yer yok. Benim arkadaşlarım kampanyadan önce başlamışlardı mesela. Onlar eski fiyat üzerinden devam ediyorlar.
Unutmazsam eğer kontrol seansıma gittiğimde atış frekanslarını sorarım.
kızlar sonunda bende ilk lazer deneyimimi bugün yaşadım.
Makine alexandrite apogee 5500.
Valla ben böyle tahmin etmemiştim, rahat bir şekilde tamamladım.
Uzman estetisyen uygulama yaptı bana.
Saat: 16:20 de başladı ve 17:30 da bitti. Tüm vücut yaptırdım.
Bazı yerler evet acıyor. Böyle epilasyon makinesi ile alıyormuş gibi bir acıydı.
Ama bazı yerlerim hiç acımadı. Genital bölge üst kısımlarda bacaklarımda hissettiğim acı gibiydi.
Ama biraz ayıp olcak iç kısımları acıdı. Birde arka tarafım acıdı.
Gerçekten dayanılmayacak bir acı değil.
Birde 5-6 seansdan sonra %70 - %80 azalacağını düşününce, ağdadan çok daha pratik ve temiz bir yöntem.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. çünkü çok büyük rahatlık.
15 - 20 gün sonra kontrol seansı olcakmış. Kontrol seansında görülmeyen kıllara atış yapılcakmış.
O da toplam 10 - 15 dakika kadar sürüyormuş.
Ben nişantaşın'da bir merkeze gidiyorum ve seans başı ücret ödüyorum, şu anda kampanyada.
Tüm vücut yüz hariç 300 tl. Bana lazer uygulamasını yapan kadın çok tatlı, insanı baya bir rahatlatıyor.
Kıl gördüğüm her yere atarım lazeri dedi. Mesela ben kollarımın üst kısmına da istedim. Ama kadın orası uygun değil dedi.
Uyuyan kılları uyandırırsan kötü olur. Olmayan yerlerinde de çıkar dedi. Anlıycanız para göz bir yer değil.
Yapılmaması gereken yerlere yapmıyor ama kıl gördüğü bütün her yere lazer atışı yapıyor.
Ben ayak parmaklarımı söylememiştim mesela oraya bile kendiliğinden attı.
Göğüsümde olup olmadığını sordu ben yok dedim, olsaydı oraya da atıcaktım ondan sordum dedi.
Ben gayet mutlu bir şekilde ayrıldım.
selam gittiğin merkezi öğrenebilirmiyim
kızlar merhaba.
Geçen hafta bir merkez ile görüşüp randevu almıştım. Bugün ilk seansıma gidicem.
Açıkçası çok stres yaptım. Aslında birazda acı konusunda korkularım var ki rüyalarıma kadar giriyor artık
Makine alexandrite apogee 5500. Kimileri acıttığını söylüyor, ancak dayanılmayacak kadar da olmadığını.
Kimileri de acıtmadığını söylüyor. :44: Ağrı eşiği ile alakalı bir durummuş.
Daha önce alexandrite epicare makinesi ile deneme atışı yaptırmıştım. Hiç birşey hissetmedim.
Ama alexandrite apogee 5500 ile deneme atışı yaptırmadım.
Bana bu konuda biraz cesaret lazım galiba.
Dermalight Lazer Merkezi.
Sormak istediklerin olursa cevaplayabilirim.
Dermalight Lazer Merkezi.
Sormak istediklerin olursa cevaplayabilirim.
cnm bende ıpl ile 6 senas lazer yaptırdım.. Kola altı ve gnital bölgeme.. Ama hiç fayda görmedim bende.. Benimde zamanım ve param boşa gitti... şimdi bende alexandır ile yeniden bi poliklinikte lazere başaldım.. Bir senas gitttim. 18 şubattada kontrole gitcem.. Bu gerçek lazerdi işte remen yanık kokuyo yanıyo kıllar.. ıpl çok farklıymış meğer(
melancol merhaba .sayende moralim düzeldi teşekkürler.ben de lazer diye ılp ile kandırılanlardanım ve buraya üye olmama rağmen doğrudürüst girmezdim ılp le kandırılnca bu forumda lazerle ilgili bütün sayfaları okudum.senin yorumlardan sonra senle görüştükten sonra bu sabah kalkarkalkamaz mürvet hanımı aradım ve yarına randevu aldım üstümden sanki bir yük kalkmış gibi oldu.sana çok teşekkür ediyorum.
Canım inan çok memnun kalcaksın, hiç pişman olmayacaksın.
Mürvet hanım çok tatlı bir bayan, seni benden daha fazla rahatlatacak.
Ayrıca çok temiz bir yer. Güler yüzlü çalışanları var.
Daha sonra burdan haber ver tatlım olur mu?
tamam canım çok teşekkürler yarın gidiyorum ılp faciasından sonra inş kurtulucaz mürvet hanıma ismini verdim senin aracılığınla oraya başvurduğumu söyledim inş hata yapmamışımdır sana sormadım ama .seni tanıdı hemen.konuşması bile rahatlattı daha şimdiden çok teşekkürler irtibatı koparmayalım
Evet memnunum, 8 seansım oldu sanırım ve bitti sayılır son bi seans daha olacak.kontrol var evet bi dolu bi boş yöntemi bildiğiniz gibi..40 tl ile başladım ben son seanslarda indi tabi son 2 3 seans 10 tl veriyorum valla daha üzerinden coook zaman gecmediği icin bişi diyemiyeceğim ama su ana kadar cıkmadı hic hatta, başladiğim günden itibaren sadece tüy şeklinde cıktı hep .xxxxxxxx ta Cilem hanım var, kendi ilgileniyor görüşmenizi tavsiye ederim :)
selam gitiğin yer acıbademde es......nd mu bende başlıycam çilem hanım var ordada aynımı acaba
allahımm kafayı yıcem tam suraya gıdıcem dıoum IPL kotu denıo vazgecıoum
bı hastahaneyle gorustum tum vucut boyun altından parmak ucuna kadar 460 seans bası sımdı d oraya mı gıtsem dıoumm off off
kesinlikle haklı ben 4 seans ıpl yaptırdım , 5. seansıma gidecektim ki bi baktım adamlar kapatıp gitmişler5 ay yaptıramadım. lazer yaptırdığım süre boyunca çok memnundum nerdeyse bitecek diyordum, sonradan 5 ay gitmeyince hepsi geri çıktı bende alex. e başladım inş. memnun kalırım
Arkadaslar ankara da aleksandrite lazer yaptirip tüylerinden kurtulan varsa bana ozelden merkezi msj atabilir mi? Bir seans ipl yaptirdim ve okuduklarimdan sonra sanirim oraya gitmeyecegim. :2:
bence en iyisi. IPL 'de yaptırmış biri olarak alexandrite daha iyi. ıpl kullandığımda tüyleri dökmüştü ama azalmamıştı. alexi kullanınca hemen fark ediliyor değişim. çoğu estetisyen de ıpl için modern ağda diyor ve alexi öneriyor. ben memnunum
IPL i bende tavsiye etmiyorum koltuk altına gittim kaç seans oldu anca biraz azaldı 1 senedir gidiyorum ama hala bitmedi tavsiye etmiyorum.ama alexandrite tavsiye ederim 3 seans oldu genital ve bacak gidiyorum yarısı bitti gibi kesinlikle çok faydasını gördüm şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?