Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Canım senin tek seans ücreti mi 600 TL yoksa 6 seans ücreti mi 600 TL.
Eğer tek seans 600 TL ile çok pahalı, 6 seans 600 TL olması da çok ucuz geldi. :26:
Birde unuttum sen hangi bölgelerini yaptırıyordun?

tek seans ücreti malesef.bilerek ve isteyerek gittim.
uygunlarıda vardı ama güvenemedim sanırım.hastane de yaptırıyorum.
hatta 6 seansın ücretini peşin ödediğim için tek seansı 600 tl.
yoksa dediğim gibi tek seans ücreti 790 tl.
k.altı+paket+tüm bacak

alexte jel falan yok onu tavsiye etmiyorlar zaten hijyen açısından yani uzaktan atış alexte

bende ilk seansımda acı hissettim ama kendimi kasmadım bile gözünüz korkmasın ark.lar tüyler inceldikçe hissetmiyosunuz bile acıyı böyle bir temizliğe değer doğrusu hiç çekinmeden yaptırın derim

incelen tüyleri görmüyor zaten ondan acımıyor.
genelde bacakta diz altı ağrır,üst taraf sinek ısırığı gibi az acı olur.
hatta yukarılara doğru hissetmessin bile.lazer oralara fayda sağlamıyor.
yani acıması iyi bişey

Alexandrite ile yaptırıyorum

Ben de bu forumlardan az çok bilgi sahibi olduğum kadarıyla : alexandrite lazerde genital bölgede esmer tenlilerde 8-9 joule buğday tenlilerde : 14 joule civarı , beyaz tenlilerde : 16 -17 joule lere çıkabiliyorlarmış . Ama tabii dozlar kişinin ten rengi kıl yapısına göre ayarlanıyor. Herkes için değişir. Dediğim gibi ben de forumda yaptıranlara sorarak edindim bu bilgiyi, az çok bir fikrim olsun diye.

teşekkürler . Ben de yaptırdığım merkezi aradım 5 gün oldu neden dökülmedi bunlar dedim daha 10 günü varmış bakıcaz bakalım.

ben de alex.yaptırıyorum koltuk altı ve genitalde 2.seansıma gittim.bacaklarım ise bronzluk olduğundan yeni başladı ilk seansıma gittim.ben de atış oranını sorduğumda bacağım için en düşük diyip geçiştirdi.sayı vermedi.sinir oluyorum bi havalardalar.söyleseler ne olacak anlam veremiyorum ama bi dahakine sorucam tekrar.bunu öğrenmemizde ne gibi bi sakınca olabilir???

Ne sakınca olabilir ki, sor bence. Yalnız bronz tende dozu düşük tutmak zorunda kalıyorlarmış çünkü cildin yanabilir. Bence asıl cilt rengin beyazsa bronzluğun gidene kadar bekle, çünkü düşük dozlarda da kıl kökü yanmayıp sadece inceliyor ve sonra da incelen kılları lazer görmüyor.

alexandrite cihazla lazer yaptırıyorum.genital için 100tl veriyor 3seans gittikten sonra uzunca bir ara verdim)acaba zararlı mı diye) şimdi tekrar başladım ama ztn 3seans da bile ust kısım bitti gibi bişey alt kısım çok daha gec bitiyormus sürekli nemli kaldıgından ötürü.bu arada gittiğim yerde alt bacak içinde lazer yaptırmak istiyorum seans başı 150tl sizce nasıl ?birde alt bacak denilince siz kapagına kadar mı oluyor yoksa diz kabagıda alınıyor mu:)

bende dün başladım bir merkezde il seansımı yaptırdım.alexle yaptılar ama alexin hangisi olduğunu sormadım :S:S dudak üstü bölgesi inanılmaz acıdı çenemde hiç acı hissetmedim.dudak üstünde atış yapılan yerlerde kızarıklıklar var tahriş olmuş gibi, estetisyen bol bol nemlendirici kullan dedi.inanılmaz kötü bi görüntüsü var şuan ayrıca hiç dökülme olmadı.bazıları ilk seanstan sonra kaymak gibi oldu yazzmış ama benim olduğu gibi duruyo tüm kıl koklerini görüyorum 1 hafta sonra kontrol seansına gel dediler,1 haftada dökülmezse sorun var demek oluyor dedi.benim anlamadığım dökülmesi için neden 10 gün sürdüğü sonuçta kıl kökleri yanmış elimizle tutp çekince bile gelmesi gerekmiyor mu ?

merhaba, haftalarca yaptığım araştırmalardan sonra bugün koltuk altı , genital alexandrate ile ilk seansıma gittim. 8 seans 675tl. ye anlaştık. koltukaltı hiç acıması diyebilirm çok az hissediyosunz ama genital gerçektn acıdı. toplamda yaklaşık 15dk. falan sürdü ilk seans için izlenmlerim bunlar bakalım 10 gün sonra dökülmesini bekliyorum sonrada kontrol seansı olucak ...

normalde de zaten esmerim öle güneş görmeyen yerim kadar zaten açılmam imkansız.her duşta kese yapıyorum.valla şu batıklarım geçsin kıllarım sararsa da olur napıyımmmm ::)

normalde de zaten esmerim öle güneş görmeyen yerim kadar zaten açılmam imkansız.her duşta kese yapıyorum.valla şu batıklarım geçsin kıllarım sararsa da olur napıyımmmm ::)

Benim de bacaklarda batık derdim vardı, tek tek iğne ucuyla çıkarmaya çalıştığım günler olurdu kabus gibi. Özellikle şu epilatör aletleri çok yapıyor onu. Lazer çok büyük rahatlıkmış hiç batık derdim kalmadı artık. Aslında esmerlerde diod lazeri daha çok tercih ediyorlar diye biliyorum, yanık riski azmış onda.

Bacaklarda işe yarıyor ama sakın kollara ve yüze bu cihazla epilasyon yaptırmayın.Tüylerimden kurtulacağım derken resmen sakallarım çıktı.Hemde bir sürü para vererek.Kollarımı ve yüzümü eski haline döndürene kadar çok uğraştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…