- 11 Ağustos 2008
- 12.040
- 1.187
- 773
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Canım senin tek seans ücreti mi 600 TL yoksa 6 seans ücreti mi 600 TL.
Eğer tek seans 600 TL ile çok pahalı, 6 seans 600 TL olması da çok ucuz geldi. :26:
Birde unuttum sen hangi bölgelerini yaptırıyordun?
selam deligonul34 senin gittiğin yerin adı nedir acaba bende kartalda oturuyorum lütfen yazabilirmisin? tşkler
benim gittiğim yer kartalda minibüs caddesinde elektroworldun tam karşısında :)
Kızlar bir sorum daha olacak.
Jelle yapılan epilasyon varmış. Arkadaşımla konuşurken benimki jelli demişti.
Bu jelle yapılan alexandrite mı? Benim bildiğim kadarı ile alexandrite 'da jel sürülmüyor.
Uzaktan atış yapılıyor. Ten ile teması yok.
Arkadaşıma sordum senin ki ne diye? -Bilmiyorum ki dedi, hiç sormadım dedi.
Jel ile yapılanı merak ettim şimdi de onun etkisi daha mı iyi acaba?
Kızlar merhaba.
Geçen hafta bir merkez ile görüşüp randevu almıştım. Bugün ilk seansıma gidicem.
Açıkçası çok stres yaptım. Aslında birazda acı konusunda korkularım var ki rüyalarıma kadar giriyor artık
Makine Alexandrite Apogee 5500. Kimileri acıttığını söylüyor, ancak dayanılmayacak kadar da olmadığını.
Kimileri de acıtmadığını söylüyor. :44: Ağrı eşiği ile alakalı bir durummuş.
Daha önce Alexandrite Epicare makinesi ile deneme atışı yaptırmıştım. Hiç birşey hissetmedim.
Ama Alexandrite Apogee 5500 ile deneme atışı yaptırmadım.
Bana bu konuda biraz cesaret lazım galiba.
Arkadaşlar ben yeni başladım lazere ilk seansımı kol altı ve genitale yaptım uygun olan atış derecesi ne olmalı bilen varmı ????
Hangi lazerle yaptırıyorsun, alexandrite mi diod mu ipl mi? bunların atış dozları çok farklı.
Alexandrite ile yaptırıyorum
Ben de bu forumlardan az çok bilgi sahibi olduğum kadarıyla : alexandrite lazerde genital bölgede esmer tenlilerde 8-9 joule buğday tenlilerde : 14 joule civarı , beyaz tenlilerde : 16 -17 joule lere çıkabiliyorlarmış . Ama tabii dozlar kişinin ten rengi kıl yapısına göre ayarlanıyor. Herkes için değişir. Dediğim gibi ben de forumda yaptıranlara sorarak edindim bu bilgiyi, az çok bir fikrim olsun diye.
teşekkürler . Ben de yaptırdığım merkezi aradım 5 gün oldu neden dökülmedi bunlar dedim daha 10 günü varmış bakıcaz bakalım.
Dökülür bence de 5 gün daha erken bir süre. Sabırlı ol.
ben de alex.yaptırıyorum koltuk altı ve genitalde 2.seansıma gittim.bacaklarım ise bronzluk olduğundan yeni başladı ilk seansıma gittim.ben de atış oranını sorduğumda bacağım için en düşük diyip geçiştirdi.sayı vermedi.sinir oluyorum bi havalardalar.söyleseler ne olacak anlam veremiyorum ama bi dahakine sorucam tekrar.bunu öğrenmemizde ne gibi bi sakınca olabilir???
selam canım benim de tüylerim sarılı siyahlı ve ince ben genital bölge koltuk altı alt bacak ve yarım kol olmak üzere aleksandra cihazının olduğu bir güzellik merkezinde yaptırıyorum .Bana bayan ten rengimin cok uygun olduğunu söyledi fakat sağ kolumda lekelenme yanık izi oluştu allahtan cok değil. ayrıca ilk seansta cok acım olmadı bugun ikinci seansımdı ve bayanı durdurmak zorunda kaldım .tüyler 1 haftadan sonra dökülüyor ama sarı yüylerde hiç etki yok diğerleri de döküldükten sonra yavaş yavas cıkıp uzuyor ama incelme oldu bende
Ne sakınca olabilir ki, sor bence. Yalnız bronz tende dozu düşük tutmak zorunda kalıyorlarmış çünkü cildin yanabilir. Bence asıl cilt rengin beyazsa bronzluğun gidene kadar bekle, çünkü düşük dozlarda da kıl kökü yanmayıp sadece inceliyor ve sonra da incelen kılları lazer görmüyor.
normalde de zaten esmerim öle güneş görmeyen yerim kadar zaten açılmam imkansız.her duşta kese yapıyorum.valla şu batıklarım geçsin kıllarım sararsa da olur napıyımmmm ::)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?