- Konu Sahibi EstetikEditor
zaten seans aralıkları uzun oluyor canım..... bi kaç ay snra çıkarsa bi seans daha giderim yani ben çıktıkça gidiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım bugun gideceksin bacım hadi bakalım tenden tene candan cana kişiden kişiye değişiyor.... benim yaptırdığım alex cambella mı ne ondan bacakda 12 jul genitalde 9 jul çalıştı kadın çok da dayanıklısınız dedi ilk seansa göreeee... ilk seansda az şiddetle çalışıyolarmış.. yaptıralı 18 gün oluyor ve 12 günden sonra feci bir dökülme oldu genitaldeee... ne olucak bilmiyorumm ama sanki bana kıllar kökten gelmiyor gibi geldi.. kıl köklerni ta göremiyorum zaten ufak ama baktım büyüteçte bile inanın kök yok... sanki kıllar yanıyor yaaa içerden yanmış öyle geliyor gibi ama jilet gibi dikenimsilikde yok tende bakalım uzasın azcık görelim ne olucakkk tabi ne zaman uzuyacak birde o var... bakalım...Geçen hafta cuma günü bir arkadaşımla beraber ön görüşme amacı ile lazer epilasyon yapan bir yere gittik.
Makine ile daha önceden az çok bir bilgim vardı.
Makine Alexandrite 5500 Apogee.
Arkadaşıma deneme atışı yapıldı ve çok acıdığını söyledi. Kolu kızardı 10-15 dakika falan sonra geçti.
Kadın daha sonra makineyi kapadı ve bana deneme atışı yapamadı.
Makineyi açmaya çalıştı ama geç açıldığını söyledi, makinede açılmadı zaten.
Bugün arkadaşımla konuştum ve kolunun yandığını söyledi.
Kolu böyle çizik çizik olmuş, yanmış.
Nasıl desem sanki kolunu böyle duvara sürtmüşte kabuk bağlamış gibi olmuş.
Bizde c.tesi için randevu almıştı. C.tesi günü gideceğiz.
Ama ben şimdi korkmaya başladım. Ya bende yanarsan diye.
Arkadaşım esmer tenli ama cildi çok hassas.
Daha önce başına böyle birşey gelmiş olan var mı?
Özellikle Alexandrite 5500 Apogee'da
kesinlikleee benim gittiğim yerde 2 cihaz var kişiye göre uyarıyolar yaaa önemli.. yoksa kalıcı lekenmeler yapar ALLAH korusunlazerden sonra cildin kabarıp,kızarması normaldir.
hatta işe yaradığını gösterir bildiğim kadarıyla.
ayrıca alexandrite ile esmer ve bronz tende yanma riski fazladır.
iz kalabilir.uygun cihaz değil diye biliyorum.
yapan kişinin uyarması gerekiyordu.
Kızlar sonunda bende ilk lazer deneyimimi bugün yaşadım.
Makine Alexandrite Apogee 5500.
Valla ben böyle tahmin etmemiştim, rahat bir şekilde tamamladım.
Uzman estetisyen uygulama yaptı bana.
Saat: 16:20 de başladı ve 17:30 da bitti. Tüm vücut yaptırdım.
Bazı yerler evet acıyor. Böyle epilasyon makinesi ile alıyormuş gibi bir acıydı.
Ama bazı yerlerim hiç acımadı. Genital bölge üst kısımlarda bacaklarımda hissettiğim acı gibiydi.
Ama biraz ayıp olcak iç kısımları acıdı. Birde arka tarafım acıdı.
Gerçekten dayanılmayacak bir acı değil.
Birde 5-6 seansdan sonra %70 - %80 azalacağını düşününce, ağdadan çok daha pratik ve temiz bir yöntem.
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Çünkü çok büyük rahatlık.
15 - 20 gün sonra kontrol seansı olcakmış. Kontrol seansında görülmeyen kıllara atış yapılcakmış.
O da toplam 10 - 15 dakika kadar sürüyormuş.
Ben Nişantaşın'da bir merkeze gidiyorum ve seans başı ücret ödüyorum, şu anda kampanyada.
Tüm vücut yüz hariç 300 TL. Bana lazer uygulamasını yapan kadın çok tatlı, insanı baya bir rahatlatıyor.
Kıl gördüğüm her yere atarım lazeri dedi. Mesela ben kollarımın üst kısmına da istedim. Ama kadın orası uygun değil dedi.
Uyuyan kılları uyandırırsan kötü olur. Olmayan yerlerinde de çıkar dedi. Anlıycanız para göz bir yer değil.
Yapılmaması gereken yerlere yapmıyor ama kıl gördüğü bütün her yere lazer atışı yapıyor.
Ben ayak parmaklarımı söylememiştim mesela oraya bile kendiliğinden attı.
Göğüsümde olup olmadığını sordu ben yok dedim, olsaydı oraya da atıcaktım ondan sordum dedi.
Ben gayet mutlu bir şekilde ayrıldım.
Melancol genitale ne dozda uyguladı sana?
Canım inan sormadım ama bacağıma yaptığı ile aynıydı acısı.
Ancak arka kısımda acı biraz daha fazlaydı kesin orada dozu daha yüksekti hissettim yani.
Sadece koltuk altımın acıdığını söyledim onun dozunu yüksek tuttum dedi.
Kontrol seansıma gittiğimde unutmazsam sorarım.
Sana kaçla atış yapıyorlar.
Ben genitale daha başlamadım. Bir de doktor mu ayarlıyor dozu yoksa estetisyen mi?
meloncal bildiğim kadarıyla bacak yaptırıyorsan ayak parmaklarına da yapıyorlar zaten.paketn içinde var yani.
yaptığı frekansları mutlaka sor.fiyat olarak çok uyguna geldi bana.benimki tam iki katı.kolda yok bende
burcu 2 seans için çok erken bence.
bende bacakta 3.seansa giricem.ama daha ilk seanstakiler çıkmadı.4 ay olacak.ama bitti gibi düşünemiyorum.
Canım ben araştırma yaparken sormuştum, mesela ayak üstü parmak için bile ayrı fiyat söyleyen yerler oldu. Yani bacak paketinin içinde olmadığını belirttiler.
Fiyat konusu ise normalde nakit ödendiğinde 450 TL seans ücreti. Ama ben kampanyadan yararlanıyorum. Fiyatı o yüzden uygun.
Normalde Nişantaşın'da bu fiyata bir yer yok. Benim arkadaşlarım kampanyadan önce başlamışlardı mesela. Onlar eski fiyat üzerinden devam ediyorlar.
Unutmazsam eğer kontrol seansıma gittiğimde atış frekanslarını sorarım.
anladım canım.benimki de normalde 790 tl.ama paket programı almak zorunda kaldım.öyle 600 e düşürdüler.
yani peşin 6 seansın ücretini ödemek durumunda kaldım.o yüzden söyledim.
sana tavsiyem atış frekanslarını mutlaka sor.hatta ekranda görünüyor rakamlar.teyit et.acımıyorsa zaten düşükte yapıyorlar.
bazıları frekansı sorduğunda surat yapıyor.hiç taviz verme.okadar para veriyorsun hakkın sonuçta bunu bilmek.
dediğim hiç alttan alma.
Dirim sana kaçla uyguladılar? özellikle genital bölgede atış frekansı olarak ne kullandılar?
yanlış hatırlamıyorsam dediğin yerde 14 j la başladılar.sonra artırdılar.
bacakta 15j la başladı.(hafif bronzluk vardı)sonra 25 j nd-yağ uygulandı.
kızlar bunları mutlaka sorun.ayrıca burdaki konuları ilk sayfadan son sayfaya kadar hiç üşenmeden okuyun.
az çok fikir sahibi olmadan gitmeyin.
malesef:)buğday tenliyim.beyaz tenlilerde 16-17 rahat yapılıyor.
yanık riski az.
anladım canım.benimki de normalde 790 tl.ama paket programı almak zorunda kaldım.öyle 600 e düşürdüler.
yani peşin 6 seansın ücretini ödemek durumunda kaldım.o yüzden söyledim.
sana tavsiyem atış frekanslarını mutlaka sor.hatta ekranda görünüyor rakamlar.teyit et.acımıyorsa zaten düşükte yapıyorlar.
bazıları frekansı sorduğunda surat yapıyor.hiç taviz verme.okadar para veriyorsun hakkın sonuçta bunu bilmek.
dediğim hiç alttan alma.