• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

ama alexandrite'ın IPL diye bir modeli yok.
bazı merkezler uyanıklık edip IPL olduğunu söylemiyor.
istersen googledanda araştırma yapabilirsin.yani alexandrite IPL diye girdiğinde böyle bir cihaz yok.
ikisi arasındaki farklar neler diyor genelde.yani birbirlerinden bağımsız iki cihaz bunlar.
alexandrite'ın bildiğim 3 modeli var.
alexandrite cynosure
alexandrite epicare- duo
alexcandrite candela gentleLase
ayrıca bitene kadar diye bişey yok.alexandrite,dio hiçbiri bitirmiyor.
bitirmesini istiyorsan iğneliye gideceksin.

selam kızlar bende ankarada gidiyorum 4+2 seansda hallolur dedi nasıl böyle garantili konuşyorsaaa tenime ve kıl yapıma bakarak böyle demesi normalmi acaba..... sonuçta kaç kişi geçmişdir elinden uzmanın diyorum...
cihazın adı sanırım candela gentleLase soğutmalı ger.i yine kokuyor resmen tavuğun tüyünü köyde yoldukdan sonra tütsülemiş gibi olunyor hepsimi böyleoluyor bacılar..... birde güya kontrolede gidecem ve buna kaç gün sonra gideyim bişey demediler yaaa bende o heyecnala sean biter bitmez çıkıp geldim ne zaman kontrol dedim baakrsanız uzamışsa bölgeelrde gelirsinz yoksa gelmeye gerek yok dedi... zaten 2 aya uzamayacaktır martta sonunda görüşürüz dedi yaaa ne etsem kandırıkçı bir yermi yoksa devam edeyimmi

candela gentleLase bu idi sanırım cihazın adı kadın çalışırken cihazın üzerine baktım bacağa 12 ayarında çalıştı genitali 9 da çalıştı.... düşükmü yüksekmi...

sanki erkenden bitmesin diye dalga boyunu kısıskdamı çalışyorlar ne çünkü pek bir acı sızı hissetmedim... bir çok kişide yanma oluyormuş hernekadar soğutmalı olsadaaa....

bilgi verirseniz teşekkür ederim

ankarada epilasyona gittim... alexandr denenden güya bana 2 ayda ancak uzar dedi ve taa 19 marta 2.seansı verdi doğru bir uygulamamı..birde aleksandranın canbella diye bir modeli varmı güya ankarada 2 yerde varmış en son sürümlü lazer cihazmış nasıl nerden öğrencemmmm ne etcem bilgi olan ne olur acil cvb versin

canbella değil candela olması gerekiyor.
öyle bir makinası var ama ankarada 2 yerde mi varmış bilemiyorum.
kişiye göre değişir.aralıkları 6-8 hafta arası oluyor bildiğim kadarıyla.ama son seanslara doğru bu aralık uzuyormuş.
ama benim yaptırdığım yer hep 6-8 hafta arayla çağıracağız dedi.
doğrusu nedir bilmiyorum.sen yeni başladığın için 6-8 hafta normal aralık zaten.birinci seansa ne zaman gittin?
19 ocaktan sonra gittiysen normal.
ayrıca bende uzaması 2 ayı da geçti.hala bekliyorum.

ankarada epilasyona gittim... alexandr denenden güya bana 2 ayda ancak uzar dedi ve taa 19 marta 2.seansı verdi doğru bir uygulamamı..birde aleksandranın canbella diye bir modeli varmı güya ankarada 2 yerde varmış en son sürümlü lazer cihazmış nasıl nerden öğrencemmmm ne etcem bilgi olan ne olur acil cvb versin

Alexandrite lazerin candela marka bir cihazı var evet duydum ben de. İyi bir cihaz olduğunu söylüyorlar. Evet seans araları da yaklaşık olarak 2 ay, kıl döngüsü için gerekli süre bu. Daha sık yapılması doğru değil. Zaten kıllar anca 2 ayda çıkıyor. İnternetten de araştırabilirsin cihazı, benim gittiğim cynosure apogee idi.

canbella değil candela olması gerekiyor.
öyle bir makinası var ama ankarada 2 yerde mi varmış bilemiyorum.
kişiye göre değişir.aralıkları 6-8 hafta arası oluyor bildiğim kadarıyla.ama son seanslara doğru bu aralık uzuyormuş.
ama benim yaptırdığım yer hep 6-8 hafta arayla çağıracağız dedi.
doğrusu nedir bilmiyorum.sen yeni başladığın için 6-8 hafta normal aralık zaten.birinci seansa ne zaman gittin?
19 ocaktan sonra gittiysen normal.
ayrıca bende uzaması 2 ayı da geçti.hala bekliyorum.
22 ocakta gittiydim ilk seansa... ya bacakalrımda bişey yokta şimdilik genitalde kıllar var ne olcak bilemedim hani yakyor ya bu cihaz kılı öylece çekince kökü gelmiyor kızırık olmuş gibi öyle kalacakmı yoksa 10 güne kontrole gidecem :) düzelirmi... bilemedim...

Alexandrite lazerin candela marka bir cihazı var evet duydum ben de. İyi bir cihaz olduğunu söylüyorlar. Evet seans araları da yaklaşık olarak 2 ay, kıl döngüsü için gerekli süre bu. Daha sık yapılması doğru değil. Zaten kıllar anca 2 ayda çıkıyor. İnternetten de araştırabilirsin cihazı, benim gittiğim cynosure apogee idi.

inşlh dediğin gibi iyi bir cihazdır bacım bakalım ilk seansı yeni geçirdim acaba kaç sürede bitecekde hamile kaalcamda ohoooooooooo bissürü zaman gidecek anlaşılan

Bende lazer yaptırıyorum makinanın adı Alexandrite Candela.
5. seansımı yaptırdım bir ay önce. Yüz bölgesine yaptırıyorum sadece.
aralıkları 2 ay. ilk başta 1 ay,1,5 ay oldu ama artık 2 aya ancak uzuyor tüyler.

inşlh dediğin gibi iyi bir cihazdır bacım bakalım ilk seansı yeni geçirdim acaba kaç sürede bitecekde hamile kaalcamda ohoooooooooo bissürü zaman gidecek anlaşılan

Sen hamile kalmadan önce bitsin mi istiyorsun? 5-6 seansta anca bitiyormuş, her biri 2 ay aralıkla yapılsa 1 yılı bulur. Ama seans aralarında da temiz olacağın için aslında çok önemli değil süre. Diğer türlü de ağda için her ay uğraşıyorsun ve temiz kaldığın süre 2 hafta , sonra çıkmaya başlıyorlar. Yok eğer ben hamilelik düşünüyorum dersen hamile kalırsan yarım kalır çünkü hamilelere lazer yapılmıyor.

Sen hamile kalmadan önce bitsin mi istiyorsun? 5-6 seansta anca bitiyormuş, her biri 2 ay aralıkla yapılsa 1 yılı bulur. Ama seans aralarında da temiz olacağın için aslında çok önemli değil süre. Diğer türlü de ağda için her ay uğraşıyorsun ve temiz kaldığın süre 2 hafta , sonra çıkmaya başlıyorlar. Yok eğer ben hamilelik düşünüyorum dersen hamile kalırsan yarım kalır çünkü hamilelere lazer yapılmıyor.

sağol bacım biliyorum hamileyken yapılmadığını sadece bana en az 3 aylık süre geçtikden sonra hamilelik düşünmeliymiş lazeri güya vücudun atmaı gerekiyormuşşş onu sordum.. inşlh 1 yıla biterdeee bakalım

sağol bacım biliyorum hamileyken yapılmadığını sadece bana en az 3 aylık süre geçtikden sonra hamilelik düşünmeliymiş lazeri güya vücudun atmaı gerekiyormuşşş onu sordum.. inşlh 1 yıla biterdeee bakalım

Onu nereden duydun sen? Lazer vücutta biriken bişey değil ki? Röntgen ışınlarının zararlarını hepimiz biliyoruz röntgen çekimlerinden sonra bile 3 ay korunun denmiyor yani. Bunu da ilk defa senden duydum??? Bir makalede okudum lazer ışınları o zararlı radyasyon ışınları gibi değilmiş, vücutta birikmiyor ve kanserojen etkisi yokmuş. Öyle vücuttan atılması gereken birşey değil yani.

Onu nereden duydun sen? Lazer vücutta biriken bişey değil ki? Röntgen ışınlarının zararlarını hepimiz biliyoruz röntgen çekimlerinden sonra bile 3 ay korunun denmiyor yani. Bunu da ilk defa senden duydum??? Bir makalede okudum lazer ışınları o zararlı radyasyon ışınları gibi değilmiş, vücutta birikmiyor ve kanserojen etkisi yokmuş. Öyle vücuttan atılması gereken birşey değil yani.

kesinlikle size katılıyorum öyle biliyorum depolanmıyor... ama gittiğim yerdeki uzmanda eczacı arkdşda dikkat et dedi nasılki folik asit alıyoruz ya en az 3 ay öncesinden başlanmasının sebebi bebeğin dna yapısına destek olması ya bu lazerin vucuda dışdan etkileyn bir şekilde bu moleküllere zarar verebiliceğini söylediler...

ama yinede lazere giderken hamile kalanlarıda duydum... benimki sadece pimpiriklilik çocuğum olmayınca .... insan tedirgin oluyor yoksa herşey zararlı farkındayım

Son düzenleme:
kesinlikle size katılıyorum öyle biliyorum depolanmıyor... ama gittiğim yerdeki uzmanda eczacı arkdşda dikkat et dedi nasılki folik asit alıyoruz ya en az 3 ay öncesinden başlanmasının sebebi bebeğin dna yapısına destek olması ya bu lazerin vucuda dışdan etkileyn bir şekilde bu moleküllere zarar verebiliceğini söylediler...

ama yinede lazere giderken hamile kalanlarıda duydum... benimki sadece pimpiriklilik çocuğum olmayınca .... insan tedirgin oluyor yoksa herşey zararlı farkındayım

Sen gebe mi kalmaya çalışıyorsun ?Eğer gebe kalmaya çalışıyorsan yaptırma zaten çünkü gebe olduğunu anlayıncaya kadar 4-5 haftalık oluyor , o dönemde lazer ışını alma tabii. Gebelerde ne tür etkiler yapabileceği araştırılamadığı için sonuçları bilinmiyor. Ben de senin gibi pimpirikliyim aslında bu yüzden bu kadar araştırdım zaten ve halen bu forumda da yaptıranların tecrübelerini okumaya çalışıyorum. Ben de genital bölge konusunda kararsızım, sen yaptırıyormuşsun tecrübelerini paylaşırsan benim gibilere de faydası olur.

Sen gebe mi kalmaya çalışıyorsun ?Eğer gebe kalmaya çalışıyorsan yaptırma zaten çünkü gebe olduğunu anlayıncaya kadar 4-5 haftalık oluyor , o dönemde lazer ışını alma tabii. Gebelerde ne tür etkiler yapabileceği araştırılamadığı için sonuçları bilinmiyor. Ben de senin gibi pimpirikliyim aslında bu yüzden bu kadar araştırdım zaten ve halen bu forumda da yaptıranların tecrübelerini okumaya çalışıyorum. Ben de genital bölge konusunda kararsızım, sen yaptırıyormuşsun tecrübelerini paylaşırsan benim gibilere de faydası olur.
elbette paylaşırım bakalım.... bir kaç dr bacak koltuk altı yüz için gebeliğin 3 ayı geçtikden sonrada yapılmasında sakınca yok dedi ama yapılmasa daha iyi dedile... ama benimde genital bikini ve tüm bacak.. yaptırmışken hepsi çıksın aradan düyerek diğer seansda pek çok olmayan koltuk altınıda kattırcam bi daha uğraşamam anam ağladı araştırmaktan burayı bulmaktan alete güvenmekden bakalım... 2. seanda neler olursa yazarım.... bu ayı regl olarak yırrttım :52:

görüşürüz bacılar

elbette paylaşırım bakalım.... bir kaç dr bacak koltuk altı yüz için gebeliğin 3 ayı geçtikden sonrada yapılmasında sakınca yok dedi ama yapılmasa daha iyi dedile... ama benimde genital bikini ve tüm bacak.. yaptırmışken hepsi çıksın aradan düyerek diğer seansda pek çok olmayan koltuk altınıda kattırcam bi daha uğraşamam anam ağladı araştırmaktan burayı bulmaktan alete güvenmekden bakalım... 2. seanda neler olursa yazarım.... bu ayı regl olarak yırrttım :52:

görüşürüz bacılar

Peki o doktorlara gebelik dönemi dışında genital bölgeye lazer yaptırmanın kadın sağlığı açısından bir sakıncası olup olmadığını sordun mu? İnternette heryerde bir zararı olmadığı yazıyor ama kadın doğum uzmanlarının da bu konuya yaklaşımlarını merak ediyorum doğrusu. Sorduysan yazarsan bana çok faydası olacak.

Son düzenleme:
Peki o doktorlara gebelik dönemi dışında genital bölgeye lazer yaptırmanın kadın sağlığı açısından bir sakıncası olup olmadığını sordun mu? İnternette heryerde bir zararı olmadığı yazıyor ama kadın doğum uzmanlarının da bu konuya yaklaşımlarını merak ediyorum doğrusu. Sorduysan yazarsan bana çok faydası olacak.

KASIMDA JİNEKOLOGA GİTTİM VE BAYANDI YAŞIDA 30LARINDA GENÇTİ YANİ...hamilelik düşünyorum dedim bişeyler yaptı test mest... ve sonraaahijyenden bişele rsordum veee hemen konuyu lazere getircem yaaa aslında gebelik öncesi lazere başlamak istiyorum dedim o yazdığım diğer şeyleri olası bebekdeki etkisini anlattı... ve ama çok rahat dedi... ben bile gittim dedi... bir zararını görmedim dedi:) öylemi dedim zararı normalde yokmu henüz kısa sürede yok uzun süredede şaka maka 18 yıldır yapılyor bu en ilkellerinden daha kaliteli halde günümüzde yani yok denecek halde dedi.... zaten ondan sonra gittim ... alacağım lafı aldım öyleee... yoksa kocam izin vermiyordu dr nasıl öyle dediyse o sayede hallettim:)

Ben yüz hariç tüm vücut yaptırcam ve tabi en önemli yer genitalide yaptırcam ama çoğu kişi genital ve diz üstünün tamamiyle bitmediğini,
ancak inceldiğini ve çok çok azaldığını söylüyor. İncelmesi bile benim için yeter.
Görüştüğüm yerdeki kişiler genelde bana yaptırıyorsun 2 ay rahat geziyorsun, sonra bu 3-4-5 aya kadar çıkıyor.
Ondan sonra da zaten seyrek aralıklarla çağırıyoruz dedi. Önemli olan kontrolleri aksatmaman ve vaktinde gitmek.
Rahim ve yumurtalıklara gelince araştırmalarıma göre gene; kadınların rahim ve yumurtalıkları iç bölgede kalıyor ve bunun için bir zararı olmadığını söylüyorlar.
Hatta 10 yıl önce lazer yaptırıp şu anda çocukları olan bir sürü kişinin olduğu.
Araştırmalara göre 20 yıl önce lazer yaptıran bir kişilerde şu ana kadar herhangi bir rahatsızlık meydana gelmemiş.
Kadınların genital bölgelerine lazer yaptırmalarında bir sakında yok gibi.
Ama erkeklerde bu şekilde değil tabi. Kusura bakmazsanız biraz kaba olcak ama erkeklerin "kadınlarda olan yumurtalık" diyim artık dış tarafda kaldığı için erkeklerin o bölgeye yaptırmalarının sakıncalı olduğu söyleniyor. Aradaki farkda bu.
Benim araştırmalarım bu şekilde.

ben de araştirdim canım aynen ganital bölge için bi sakıncası olmadiğinı söyledi bi çok dr.. o yuzden rahat rahat yaptırıyorum.. en on 2 ay önce gittim ve hala bebek gibiyim hiç bişi yok :))...inanılmaz rahatım.. benım gittiğim yer alex.. canım çok acıyor işlem esnasında ama güzel sonuçlarını düşününce dişimi sıkıyorum:).. cok a memnunum neden daha önce alex e gitmedim diyorum keşke senelr önce gitseymişim.... agda,jilet olayından zaten oldum olası nefret ederim..yol yol nereye kadar:))).... kıllara ölüm:)

kızlar bende bişeyi merak ediyorum.benim seans aralarıda 7 haftayı buluyor.
kılların tamamı çıkmadan gitmek durumunda kalıyorum.
sizde seanstan önce kılların hepsi çıkıyor mu?

soran arkadaş için yazıyorum.22 sinde gittiysen ortalama 12-13 gün sonra dökülmeye başlıyor.
yani şuanki durum normal

Geçen hafta cuma günü bir arkadaşımla beraber ön görüşme amacı ile lazer epilasyon yapan bir yere gittik.
Makine ile daha önceden az çok bir bilgim vardı.
Makine Alexandrite 5500 Apogee.
Arkadaşıma deneme atışı yapıldı ve çok acıdığını söyledi. Kolu kızardı 10-15 dakika falan sonra geçti.
Kadın daha sonra makineyi kapadı ve bana deneme atışı yapamadı.
Makineyi açmaya çalıştı ama geç açıldığını söyledi, makinede açılmadı zaten.
Bugün arkadaşımla konuştum ve kolunun yandığını söyledi.
Kolu böyle çizik çizik olmuş, yanmış.
Nasıl desem sanki kolunu böyle duvara sürtmüşte kabuk bağlamış gibi olmuş.
Bizde c.tesi için randevu almıştı. C.tesi günü gideceğiz.
Ama ben şimdi korkmaya başladım. Ya bende yanarsan diye.
Arkadaşım esmer tenli ama cildi çok hassas.
Daha önce başına böyle birşey gelmiş olan var mı?
Özellikle Alexandrite 5500 Apogee'da

Geçen hafta cuma günü bir arkadaşımla beraber ön görüşme amacı ile lazer epilasyon yapan bir yere gittik.
Makine ile daha önceden az çok bir bilgim vardı.
Makine Alexandrite 5500 Apogee.
Arkadaşıma deneme atışı yapıldı ve çok acıdığını söyledi. Kolu kızardı 10-15 dakika falan sonra geçti.
Kadın daha sonra makineyi kapadı ve bana deneme atışı yapamadı.
Makineyi açmaya çalıştı ama geç açıldığını söyledi, makinede açılmadı zaten.
Bugün arkadaşımla konuştum ve kolunun yandığını söyledi.
Kolu böyle çizik çizik olmuş, yanmış.
Nasıl desem sanki kolunu böyle duvara sürtmüşte kabuk bağlamış gibi olmuş.
Bizde c.tesi için randevu almıştı. C.tesi günü gideceğiz.
Ama ben şimdi korkmaya başladım. Ya bende yanarsan diye.
Arkadaşım esmer tenli ama cildi çok hassas.
Daha önce başına böyle birşey gelmiş olan var mı?
Özellikle Alexandrite 5500 Apogee'da

soruna ben ceva vereyım canım çünkü son seansımda ben de sorun yasadım benım girdiğim makıne de alex.... ganital bölgede kadın uygulama yaparken korkunç acıdı ve butun kıl köklerim kabardı hemen seanstan sonra acımaya devam etti sanırım fazla yüksek çalişti kadın çünkü ben daha önce başka bi yere yaptırmıştım oarada dermatolog yapıyorsu ve kıl köklerim falan kabarmamişti vesonrasında acımamıştı ama biraz pahalıydı o yuzden başka bi yere yaptırayım bi de dedimdaha eko olan bi yere gittim... neyse ertesi gün bi baktım bi kaç tane kahverengi leke olmuş.şok oldum tabi ve çok sinirlendim hemen eczaneye koştum yanık kremı aldım neyse ki yanan yerler1 hafta içinde kabuk başladı ve kabuklar döküldü.altından pürüzsüz bir cilt çıktı am herkes benım kadar sanslı olmayabilir kızlar

lazerden sonra cildin kabarıp,kızarması normaldir.
hatta işe yaradığını gösterir bildiğim kadarıyla.
ayrıca alexandrite ile esmer ve bronz tende yanma riski fazladır.
iz kalabilir.uygun cihaz değil diye biliyorum.
yapan kişinin uyarması gerekiyordu.

Back