- Konu Sahibi EstetikEditor
ben de esmer tenliyim kıslar ve yüzüme alex yaptırdım sizce devam edeyim mi kıllarım sert baya dayoksa diod mu yaptırsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soruna ben ceva vereyım canım çünkü son seansımda ben de sorun yasadım benım girdiğim makıne de alex.... ganital bölgede kadın uygulama yaparken korkunç acıdı ve butun kıl köklerim kabardı hemen seanstan sonra acımaya devam etti sanırım fazla yüksek çalişti kadın çünkü ben daha önce başka bi yere yaptırmıştım oarada dermatolog yapıyorsu ve kıl köklerim falan kabarmamişti vesonrasında acımamıştı ama biraz pahalıydı o yuzden başka bi yere yaptırayım bi de dedimdaha eko olan bi yere gittim... neyse ertesi gün bi baktım bi kaç tane kahverengi leke olmuş.şok oldum tabi ve çok sinirlendim hemen eczaneye koştum yanık kremı aldım neyse ki yanan yerler1 hafta içinde kabuk başladı ve kabuklar döküldü.altından pürüzsüz bir cilt çıktı am herkes benım kadar sanslı olmayabilir kızlar
lazerden sonra cildin kabarıp,kızarması normaldir.
hatta işe yaradığını gösterir bildiğim kadarıyla.
ayrıca alexandrite ile esmer ve bronz tende yanma riski fazladır.
iz kalabilir.uygun cihaz değil diye biliyorum.
yapan kişinin uyarması gerekiyordu.
ben de esmer tenliyim kıslar ve yüzüme alex yaptırdım sizce devam edeyim mi kıllarım sert baya dayoksa diod mu yaptırsam
soruna ben ceva vereyım canım çünkü son seansımda ben de sorun yasadım benım girdiğim makıne de alex.... ganital bölgede kadın uygulama yaparken korkunç acıdı ve butun kıl köklerim kabardı hemen seanstan sonra acımaya devam etti sanırım fazla yüksek çalişti kadın çünkü ben daha önce başka bi yere yaptırmıştım oarada dermatolog yapıyorsu ve kıl köklerim falan kabarmamişti vesonrasında acımamıştı ama biraz pahalıydı o yuzden başka bi yere yaptırayım bi de dedimdaha eko olan bi yere gittim... neyse ertesi gün bi baktım bi kaç tane kahverengi leke olmuş.şok oldum tabi ve çok sinirlendim hemen eczaneye koştum yanık kremı aldım neyse ki yanan yerler1 hafta içinde kabuk başladı ve kabuklar döküldü.altından pürüzsüz bir cilt çıktı am herkes benım kadar sanslı olmayabilir kızlar
Burcuburcu ne dozda uygulama yaptılar sana? öğrenip yazarsan çok iyi olur. Az çok fikrim olsun istiyorum da.
merhaba arkadaşlar,
ben yeni üyeyim ama bikaç haftadır forumu, yazdıklarınızı takip ediyorum ve önemsiyorum. AÇıkçası yapaılan yorumlarn çok faydası oldu ama birazda kafam karışmadı değil??
genital ve k.altıma lazer epilasyon yaptrmaya karr verdm fakat birtürlü nerde ve hangi cihazla yaptrmak istedigme karr veremiyorum. Cihazları araştrdm alex. açık ten koyu kıl yapısı, diot her türlü cilt kılları zayıflatarak gidiyo. o halde şöyle düşünüyorum, birkaç seans alexle devam etkten sonra diotcihaz kullanmk gerekeblr fakat çogu merkz tek cihazla çalışyo, çok cihazla çalşanlarda oldukça yüksek fiyat istiyo. B.köy ve b.evler taraflarnda bildigğinz özellkle doktorun uygulama yaptıgı yerler varsa önerebilirmisnz??
Birde test atışı içindün b.köyde bi hastaneye gttm , alex ile test atışı yaptı ondan önce test atıiı yapacagı bölgeyi kısaltmştı, atıştn sonra ne kızarklk var ne bişey öyle tıraşladgı gibi duruyo üstelk eve gelnce banyoda yaptm. Sizce lazern etkisi olmamış olablir mi? Ne dozda kullandıgınıda sormadm ama alex candela cihaz.
anlıycagnz kafam karışık yardımlarınızı beklliyorumm , teşekkürler...
Deneme atışı yapılan alex candelada uygularken bi başlık vardı yuvarlak sarı o vucüdmla temas ediyodu,, o ucu bastırararak ışınn vücüda değmesini sağlıyordu galibaa . Başlığında mı temas etmemesi gerekiyo acaba??
tekrar gidersem sorarım canım ama tekrar gideceğimi sanmıyorum çünkü şu anda bebek gibiyim bi kıl çıkmadı son seansımdan sonra:)....inşallah da çıkmaz o acı çok fena bi acı ben kan ter içinde kalıyorum bitene kadar :))........güzellik için nelere katlanıyoz kızlar yaaa üfff:)
merhaba ; konuyla ilgili 80 sayfa var hepsini okuyamadım doğal olarak ben açık tenliyim ve siyah ve sarı tüylerim var yüzüme epilasyon yapmırmaya karar verdim.bi sürü makineden bahsetmişsiniz ama benim için en uygun olanı hangisidir bilemedim alex en iyisi denmiş ama 3 çeşidi olduğundan da bahsedilmiş kafam çok karıştı.bugün bursa'da bi merkezle görüştüm ama hangi cihazları kullandığını sormadım ama sarı tüylere kesinlikle hiç bir cihazın etki etmedğini önce lazer yapıp kalan sarı tüylere iğneli epilasyon yapılması gerektiini söyledi.Acısı falan umrumda değil yeter ki kurtulayım tüylerimden diye bakıyorum.Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? ve hangi cihazı seçmeliyim yardımcı olursanız mutlu olurum :)
Kaç seansta bitti?
merhaba ; konuyla ilgili 80 sayfa var hepsini okuyamadım doğal olarak ben açık tenliyim ve siyah ve sarı tüylerim var yüzüme epilasyon yapmırmaya karar verdim.bi sürü makineden bahsetmişsiniz ama benim için en uygun olanı hangisidir bilemedim alex en iyisi denmiş ama 3 çeşidi olduğundan da bahsedilmiş kafam çok karıştı.bugün bursa'da bi merkezle görüştüm ama hangi cihazları kullandığını sormadım ama sarı tüylere kesinlikle hiç bir cihazın etki etmedğini önce lazer yapıp kalan sarı tüylere iğneli epilasyon yapılması gerektiini söyledi.Acısı falan umrumda değil yeter ki kurtulayım tüylerimden diye bakıyorum.Bursa'da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ? ve hangi cihazı seçmeliyim yardımcı olursanız mutlu olurum :)
ben 2 seans gittim canım
Burcuburcu 2 seansta bitti mi yani? bittiyse harika ama heryerde en az 5-6 seansı bulur diyorlar. 2.seanstan sonra ne kadar zaman geçti?