• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

yalnız bazı düzenbaz,hiç bir sekilde sağlik bakanlıgından izinleri olmayan kuruluşlar 8-10 seans su kadar paraya lazer yapıyoruz adı altında bizi kandırmaya çalişiyorlar ve maalesef ki bu kapatılması gereken saglıksız kosullarda epilasyon yapan sağliğimızı hiçe sayan bir çok kurulus binlerce insanı magdur ediyor.... sözleşme yapıyorlar kı gidemeyesiziniz gitseniz bile paranızın üstüne yatmak için ...şimdi gelelim can alıcı noktaya..........AMAN DİKKAT lazer yapıyoruz diye ipl yapan utanmadan gözümüzün içine baka baka bizi kandıran kişileri ve haksız kazanç saglayan bu kişileri hem allaha hem sağlik bakanlığına havale ediyorum insallah en kısa sürede bu yerlerin hepsi kapatılır.......başima geldiği için yazıyorum bunları ben ödediğim parayı da geri alamadım..sonra vaz geçtim giden para olsun sağliğimdan kıymetli mi dedim bıraktım o sahtekarları ugraşmadım...arkadaşlar gittiğiniz yerde kesinlikle dr sorun ve mumkunse bu yerler poliklinik tarzı yerler olsn.... ben şimdi 2 seansta gerçek bir lazerden harika sonuç aldım.... aman arkadaşlar bu sahtekarlara paramızı da zamanımızı da kaptırmayalım ucuz paket programlara kanmayalım

cnm ben kartalda bi yere gidiyorum kılın fazlalığıyla falan alakası yok az yada çok farketmez koltuklatı genital 60 tl tek seans sana verdikleri fiyat fazla gibi geldi

evet banada çok fazla geldi. Uygun bi fiyat olsaydı hemen başlamayı düşünüyordum.
bi de ben tüm vücut yaptırcam. ucuz olan yerlerde yapılan işlemin iyi olmadığını söylüyorlar.
ama burda asıl olan kullandıkları makine değil mi?
ucuz yer kötü, pahalı yer mi iyi? anlamış değilim.
Şu anda araştırmalarım devam ediyor.
Beşiktaş, Şişli bölgesi o civarlara bakıyorum hem işime hem evime ulaşımı rahat diye.

avrupa yakasında nerde var bilmiyorum ama benim gittiğim yer tavsiye üzerine gittim ve araştırdım gerçektende fiyatları makul aşırı deil vede çok güvenerek gidiyorum paket almayın demişlerdi senin paket galiba bitme garantili olanlara kanmayın dediler benim gittiğim yerde öle bi söz vermiyolar kimisinde 10 seansta biter kimisinde 12 kimisinde 8 kişiye göre değişir o cnm

arkadaslar merhaba ben bikini bolgesi için 3seans lazere gittim(her seans sonrası kontrol atışları vardı dolayısıyla toplamda 6randevu gitmiş oldum) geröekten iyi sonuçlarda almaya baslamıştım üst kısım nerede ise bitti gibi.ama tıpta okuyan bi arkadasıma hocası dogum yapmadan önermiyorum ben yaptırmayın demiş bunu duydugumdan beridir korktum yarım bıraktım ama halada aklımda devam etsem suan bitmiş olacaktı belki de :(bu konuda fikri olan var mı?gerçi lazer yaptırıp sonra saglıklı sekilde dogum yapan fazlaca kadın var ama insan yinede bi kadın dogum uzmanının bunu söyledigini duyunca tedirgin oluyor

arkadaslar merhaba ben bikini bolgesi için 3seans lazere gittim(her seans sonrası kontrol atışları vardı dolayısıyla toplamda 6randevu gitmiş oldum) geröekten iyi sonuçlarda almaya baslamıştım üst kısım nerede ise bitti gibi.ama tıpta okuyan bi arkadasıma hocası dogum yapmadan önermiyorum ben yaptırmayın demiş bunu duydugumdan beridir korktum yarım bıraktım ama halada aklımda devam etsem suan bitmiş olacaktı belki de :(bu konuda fikri olan var mı?gerçi lazer yaptırıp sonra saglıklı sekilde dogum yapan fazlaca kadın var ama insan yinede bi kadın dogum uzmanının bunu söyledigini duyunca tedirgin oluyor

canım merhaba ben de lazere başlamadan önce bu konuyla ilgili baya bi araştirma yapmiştim... çünkü bir çok şehir efsanesi var yok çocugun olmaz, yok kadınlığinı kaybedersin gibilerinden:)...... ama ben bir çok dr a sordum bu konuyu ve hiç birinden de olumsuz cevap almadım

yazmadan duramıcam.benimde tek seans fiyatı 600 tl.indirimli birde :37:
içinde kol ve göbekte yok. o yüzden arkadaşın yazdığı fiyat bana çok uyguna geldi.

Halen fiyat araştırması ve makine araştırmalarım devam etmekte.
Alexandrite'ın da bir kaç modeli varmış.
Hangisinin daha iyi olduğu konusunda bilgili arkadaşlar yardım edebilirler mi?

Alexandrite Epicare
Alexandrite Candela
alexandrite 5500 apogee

ve adını unuttuğum bir kaç model daha var şu an hatırlayamadım.
Bunlardan en iyisi acaba hangisi?

epicare ile candelanın iyi olduğunu biliyorum.diğeri hakkında fikrim yok.
benimki epicare

sadece alex yetmiyor bazen. erkek arkadaşımın sırtı ve benim yüzüme sadece alex yetmedi. clarity diye bi cihaza girdim,alex + ndyag kombinasyonu gerçekten mükemmel sonuçlar verdi

amma çok arkadaşımız acıdan şikayet ediyomuş :))) canım ben bi ürün gördüm este krem diye,gerçekten harika. siteye yeni kayıt oldum ama kendime görev edindim ağda ve epilasyondan acı çekenlere yardım etmeyi :) heralde kremin firması bana yakında reklam parası falan verir :)) bolatshop diye bi iste var,ordan kremi alıp kullanıyosun,hiç acı duymuyosun. bu yazdıklarımı kopyala yapıştır yapıp her konuya cevap yazıcam:)) amme hizmeti yapıyorum resmen

epicare de zaten, alex+nd yağ kombinasyonu.
kıllar inceldiğinde nd yağ'a geçiyorlar.
başka bir konuda okumuştum.birçoğu kremin
etkiyi azaltığını söylüyor.birde dayanılmayacak kadar ağrı yok zaten.

epicare de zaten, alex+nd yağ kombinasyonu.
kıllar inceldiğinde nd yağ'a geçiyorlar.
başka bir konuda okumuştum.birçoğu kremin
etkiyi azaltığını söylüyor.birde dayanılmayacak kadar ağrı yok zaten.

ben epicareyi bilmiyorum ama doğrudur. bu arada acı konusuna hiç girmeyelim :) düşününce bile canım yanıyo!! neyse kurtuldum çok şükür kullandığım krem sayesinde

Bana epicare ile deneme atışı yaptılar hiç hissetmedim diyebilirim.
Canım çok acıyacak diye bekledim ama herhangi bir acı yoktu.
Hatta kolumda birşey geziyormuş gibi hissettim o kadar.

dozunu az vermişlerdir.hissetmemen imkansız.
normalde benim acı eşiğim yüksek sayılır,ben bayağı bir hissediyorum.
ama dediğim gibi dayanılmayacak bir ağrı değil.

dozunu az vermişlerdir.hissetmemen imkansız.
normalde benim acı eşiğim yüksek sayılır,ben bayağı bir hissediyorum.
ama dediğim gibi dayanılmayacak bir ağrı değil.

Benim arkadaşımda yaptırıyor. Ben acıya hiç dayanamam ama hiç acımıyor diyordu.
Bende açıkcası pek inanmamıştım ona.
Dün onun gittiği yerde deneme atışı yaptılar ve acı yoktu.
O anda dozunu sormak aklıma gelmedi.
Hissedilen acı bu mu diye sordum ordaki kız evet bu kıl yapısını zaten kendisi algılayıp ona göre atış yapıyor dedi.
Valla kimi arkadaşıma sorsam acıyor ama dayanılmayacak gibi değil diyor.
Kimi arkadaşımsa hiç acımıyor çok hafif bi acı diyor.
Ben hala makine arayışındayım bu arada :44:

canım merhaba ben de lazere başlamadan önce bu konuyla ilgili baya bi araştirma yapmiştim... çünkü bir çok şehir efsanesi var yok çocugun olmaz, yok kadınlığinı kaybedersin gibilerinden:)...... ama ben bir çok dr a sordum bu konuyu ve hiç birinden de olumsuz cevap almadım

gerçekten bende devam etmek istiyorum aslında lazer büyük rahatlık:(

gerçekten bende devam etmek istiyorum aslında lazer büyük rahatlık:(

lazer epi çok buyük rahatlık tabi:)......... diğer yöntemlerde (agda,epilatör vs) her seferinde enfeksiyon kapma riski oluyor.cilt savunmasız kalıyor.max 1 hafta sonra uzamaya,kaşinmaya başlıyor,batıklar oluyor.......... bu lazer yüzyılın icadı:).........biraz acı oluyor ama sonrası çok rahat........gerçi diğer geleneksel yöntemler daha zahmetli ve acılı bence..

Back