- Konu Sahibi EstetikEditor
yalnız bazı düzenbaz,hiç bir sekilde sağlik bakanlıgından izinleri olmayan kuruluşlar 8-10 seans su kadar paraya lazer yapıyoruz adı altında bizi kandırmaya çalişiyorlar ve maalesef ki bu kapatılması gereken saglıksız kosullarda epilasyon yapan sağliğimızı hiçe sayan bir çok kurulus binlerce insanı magdur ediyor.... sözleşme yapıyorlar kı gidemeyesiziniz gitseniz bile paranızın üstüne yatmak için ...şimdi gelelim can alıcı noktaya..........AMAN DİKKAT lazer yapıyoruz diye ipl yapan utanmadan gözümüzün içine baka baka bizi kandıran kişileri ve haksız kazanç saglayan bu kişileri hem allaha hem sağlik bakanlığına havale ediyorum insallah en kısa sürede bu yerlerin hepsi kapatılır.......başima geldiği için yazıyorum bunları ben ödediğim parayı da geri alamadım..sonra vaz geçtim giden para olsun sağliğimdan kıymetli mi dedim bıraktım o sahtekarları ugraşmadım...arkadaşlar gittiğiniz yerde kesinlikle dr sorun ve mumkunse bu yerler poliklinik tarzı yerler olsn.... ben şimdi 2 seansta gerçek bir lazerden harika sonuç aldım.... aman arkadaşlar bu sahtekarlara paramızı da zamanımızı da kaptırmayalım ucuz paket programlara kanmayalım