- 11 Mart 2008
- 409
- 30
- 318
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Bana epicare ile deneme atışı yaptılar hiç hissetmedim diyebilirim.
Canım çok acıyacak diye bekledim ama herhangi bir acı yoktu.
Hatta kolumda birşey geziyormuş gibi hissettim o kadar.
canım arkadaşın gerçekten acıyı hissetmiyorsa bir sıkıntı vardır.Benim arkadaşımda yaptırıyor. Ben acıya hiç dayanamam ama hiç acımıyor diyordu.
Bende açıkcası pek inanmamıştım ona.
Dün onun gittiği yerde deneme atışı yaptılar ve acı yoktu.
O anda dozunu sormak aklıma gelmedi.
Hissedilen acı bu mu diye sordum ordaki kız evet bu kıl yapısını zaten kendisi algılayıp ona göre atış yapıyor dedi.
Valla kimi arkadaşıma sorsam acıyor ama dayanılmayacak gibi değil diyor.
Kimi arkadaşımsa hiç acımıyor çok hafif bi acı diyor.
Ben hala makine arayışındayım bu arada :44:
ben emziriyorum sorun olur mu diye sordum olmayacağını söylediler ama insan yine de tedirgin oluyo
Kızlar bir sorum daha olacak.
Jelle yapılan epilasyon varmış. Arkadaşımla konuşurken benimki jelli demişti.
Bu jelle yapılan alexandrite mı? Benim bildiğim kadarı ile alexandrite 'da jel sürülmüyor.
Uzaktan atış yapılıyor. Ten ile teması yok.
Arkadaşıma sordum senin ki ne diye? -Bilmiyorum ki dedi, hiç sormadım dedi.
Jel ile yapılanı merak ettim şimdi de onun etkisi daha mı iyi acaba?
lazer epi çok buyük rahatlık tabi:)......... diğer yöntemlerde (agda,epilatör vs) her seferinde enfeksiyon kapma riski oluyor.cilt savunmasız kalıyor.max 1 hafta sonra uzamaya,kaşinmaya başlıyor,batıklar oluyor.......... bu lazer yüzyılın icadı:).........biraz acı oluyor ama sonrası çok rahat........gerçi diğer geleneksel yöntemler daha zahmetli ve acılı bence..
Kızlar bir sorum daha olacak.
Jelle yapılan epilasyon varmış. Arkadaşımla konuşurken benimki jelli demişti.
Bu jelle yapılan alexandrite mı? Benim bildiğim kadarı ile alexandrite 'da jel sürülmüyor.
Uzaktan atış yapılıyor. Ten ile teması yok.
Arkadaşıma sordum senin ki ne diye? -Bilmiyorum ki dedi, hiç sormadım dedi.
Jel ile yapılanı merak ettim şimdi de onun etkisi daha mı iyi acaba?
Bende yaptırmışken hiç kalmasın istiyorum ancak iğnelininde acısına dayana bilir miyim bilmiyorumm, canım çokk tatlıdır benimmdur ben yine bi arayıp uzmanın beynini kemiriyimmm , bakalım o ne diyecek ,,,
Bugün Şişli'de bulunan arkadaşımın gittiği güzellik merkezini aradım.
Kullandıkları makineyi sordum bana Alexandrite dedi.
Bende alexandrite'ın da modelleri var sizdeki hangisi dedim.
Bizdeki Alexandrite IPL dedi.
Jelli olup olmadığını sordum evet jelli, Alexandrite IPL kullanıyoruz dedi.
Daha sonra diğer arkadaşımın gittiği Mecidiyeköydeki yeri aradım kullandıkları makineyi sordum.
Ordaki bayanda IPL dedi. Jelli mi dedim evet jel sürülerek yapılıyor dedi.
Şimdi anladığım kadarı ile Alexandrite IPL jelli yapılıyor.
Çoğu yer alexandrite kullanıyoruz diyorlar ama modelini söylemiyorlar.
Gene bu sitedeki yorumlardan anladığım kadarı ile de IPL tüyleri tam bitirmiyormuş.
Mecidiyeköy'dekine giden arkadaşıma sorduğumda bitene kadar anlaştık, bitene kadar gitcem dedi. :44:
ama alexandrite'ın IPL diye bir modeli yok.
bazı merkezler uyanıklık edip IPL olduğunu söylemiyor.
istersen googledanda araştırma yapabilirsin.yani alexandrite IPL diye girdiğinde böyle bir cihaz yok.
ikisi arasındaki farklar neler diyor genelde.yani birbirlerinden bağımsız iki cihaz bunlar.
alexandrite'ın bildiğim 3 modeli var.
alexandrite cynosure
alexandrite epicare- duo
alexcandrite candela gentleLase
ayrıca bitene kadar diye bişey yok.alexandrite,dio hiçbiri bitirmiyor.
bitirmesini istiyorsan iğneliye gideceksin.
ama alexandrite'ın IPL diye bir modeli yok.
bazı merkezler uyanıklık edip IPL olduğunu söylemiyor.
istersen googledanda araştırma yapabilirsin.yani alexandrite IPL diye girdiğinde böyle bir cihaz yok.
ikisi arasındaki farklar neler diyor genelde.yani birbirlerinden bağımsız iki cihaz bunlar.
alexandrite'ın bildiğim 3 modeli var.
alexandrite cynosure
alexandrite epicare- duo
alexcandrite candela gentleLase
ayrıca bitene kadar diye bişey yok.alexandrite,dio hiçbiri bitirmiyor.
bitirmesini istiyorsan iğneliye gideceksin.
Dirim sen piyasadaki aletlerin markalarını falan da bildiğine göre epey araştırmışsın konuyu sanırım. Sen genital bölgeye de lazer yaptırdın mı? Benim bi orası kaldı, cesaret edemiyorum. Rahim ve yumurtalıklara yakın atış yapılacağı için tedirgin oluyorum. Bu konuyu da araştırdın mı acaba?
şuan oraya yaptırıyorum.iki doktora sordum ikiside organlara gidecek kadar derin yapılmadığını ve doğurganlığa etki etmediğini söylemişti.Dirim sen piyasadaki aletlerin markalarını falan da bildiğine göre epey araştırmışsın konuyu sanırım. Sen genital bölgeye de lazer yaptırdın mı? Benim bi orası kaldı, cesaret edemiyorum. Rahim ve yumurtalıklara yakın atış yapılacağı için tedirgin oluyorum. Bu konuyu da araştırdın mı acaba?
Ben yüz hariç tüm vücut yaptırcam ve tabi en önemli yer genitalide yaptırcam ama çoğu kişi genital ve diz üstünün tamamiyle bitmediğini,
ancak inceldiğini ve çok çok azaldığını söylüyor. İncelmesi bile benim için yeter.
Görüştüğüm yerdeki kişiler genelde bana yaptırıyorsun 2 ay rahat geziyorsun, sonra bu 3-4-5 aya kadar çıkıyor.
Ondan sonra da zaten seyrek aralıklarla çağırıyoruz dedi. Önemli olan kontrolleri aksatmaman ve vaktinde gitmek.
Rahim ve yumurtalıklara gelince araştırmalarıma göre gene; kadınların rahim ve yumurtalıkları iç bölgede kalıyor ve bunun için bir zararı olmadığını söylüyorlar.
Hatta 10 yıl önce lazer yaptırıp şu anda çocukları olan bir sürü kişinin olduğu.
Araştırmalara göre 20 yıl önce lazer yaptıran bir kişilerde şu ana kadar herhangi bir rahatsızlık meydana gelmemiş.
Kadınların genital bölgelerine lazer yaptırmalarında bir sakında yok gibi.
Ama erkeklerde bu şekilde değil tabi. Kusura bakmazsanız biraz kaba olcak ama erkeklerin "kadınlarda olan yumurtalık" diyim artık dış tarafda kaldığı için erkeklerin o bölgeye yaptırmalarının sakıncalı olduğu söyleniyor. Aradaki farkda bu.
Benim araştırmalarım bu şekilde.
şuan oraya yaptırıyorum.iki doktora sordum ikiside organlara gidecek kadar derin yapılmadığını ve doğurganlığa etki etmediğini söylemişti.
birde lazer 10-15 yıldır çok yaygın bir şekilde kullanılıyor.onun önceside var.ne kadar bir geçmişi var bilmiyorum ama
özellikle doğurganlıkla ilgili bir sıkıntı olsaydı şimdiye kadar çıkardı.yada hastanelerde yapılmazdı diye düşünüyorum.
lazeri yarım kalan yada lazerden sonra hamile kalanlarda var.birde arama motorunda okadar araştırdım,en ufak bir olumsuz makale görmedim.
ama eğer tedirgin oluyorsan çocuk sahibi olana kadar bekle.
evet canım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?