- Konu Sahibi EstetikEditor
seansların ortalama ücretleri ne kadar kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki arkadaşım gidiyor bikini 100 tl koltukaltı 50 tl...ama acısı çok fazla.emla isimli bir krem kullanıorlar...
paket fiyatı olan bir kaç yer daha var fakat cihaz farklı...güvenemiyorumm o yüzden.fiyat fazla değil mi sizce de
Arkadaşlar merhaba ben daha önce alexandrite ile kol altı için 6 seans gittim çok da memnun kaldım ara seans uygulanmadı ve seans aralarında da jiletle alma gibi birşey önermediler sadece çok uzarsa kısaltmamı istediler fakat gerek kalmadı.
Şimdiyse başka bir yere özel bölge ve tüm bacak için gidiyorum ana seanslardan 3 hafta sonra ara seanslar uygulanacak ancak bu defa jilet kullanmamı önerdiler cihazın kılları görmesi için fakat benim içim hiç rahat değil jilet kullanırsam tüm seansların boşa gideceğini düşünüyorum neticede jiletsiz bir uygulamada başarılı sonuç aldım bu deneyimi ve kaygımı gittiğim yere söyledim ancak onlar ısrarla hiç bir sakınca olmadıgı söylediler .Bu uygulama hakkında deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim
bikini veya özel bölgelerin tamamini yaptirip memnun olan var mi?
kızlar seanstan kaç gün sonra dökülüyor bu meret kıllar
ben 12 sinde gittim, ufak ufak bazı yerlerin döküldüğünü görebiliyorum ama hemen hepsi gitsin istiyorum sanırım çok sabırsızım bu konuda
Bugün Beşiktaş'ta lazer uygulaması yapan bir polikliniğe gittim.
Ama bana verdikleri fiyat açıkcaksı çok fazla geldi.
Ben açık tenliyim ve siyah kıl yapım var.
Tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum.
Gittiğimde vücudumdaki kıl tipine baktılar.
Verdikleri fiyat ise şu;
Koltuk altı + Kol + Tüm bacak + genital + göbek: 2.500 TL
Kullanılan makine ise "alexander epicare"
Deneme atışı yaptılar açıkçası hiç hissetmedim bile, canım acıyacak diye bekledim ama acı falan olmadı.
Ben nakit ödeyeceğimi söylediğimde 2.200 TL yaptılar daha da indirmediler.
Kıl yapım çok fazlaymış o yüzden bu fiyataymış.
Sizin gittiğiniz yerlerde tüm vücut ne kadar acaba?
Özellikle İstanbul'da yaptıranlar cevap verirse sevinirim.
bikini veya özel bölgelerin tamamini yaptirip memnun olan var mi?