• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Alexandrite lazerle iki meşhur yan etki var:
Birincisi: Atış alanının kenarlarındaki ayva tüylerinin uyarılarak terminalleşmesi. Hastalar ve operatörler, epilasyon yapıldıkça devamlı kıl çıkıyor diye yakınırlar. Tabii bu epilasyon seanslarını uzatır, masrafı çoğaltır. Bunun getirdiği ekstra seanslar için kişiden ücret talep etmek de zordur.
İkincisi: Kıl beyazlaşmasıdır. Bazı kıllar ışığı alınca, kökleri erimez, ama pigmentleri kırılır, renkleri beyazlaşır. İşin kötüsü beyazlaşan kıllara lazer epilasyon da yapılmaz. Tabii bunlara da iğneli epilasyon gerekir, yine ekstra ve zaman alıcı seanslar. Bundan hiç ücret talep edemezsiniz
Ama o kadar meşhur olmayan, ancak hiç de seyrek görülmeyen yan etkiler de var. Tıbbi yayınlarda geçer, ama hiçbir kullanıcı bunları açıklamaz. Çünkü ekstra seanslarla düzeltemezsiniz. Epilasyon yaptıran biraz aksi huylu biri ise başınız iyice derttedir.
Neden Alexandrite lazerle epilasyon yazın yapılmaz?
Lazerden sonra güneşten kaçınmak sıkı sıkı tenbih edilir?
Ya da tatile gidecek ya da yeni dönmüş olanlar neden tedaviye alınmaz?
Bu lazerle en kötü yan etkiler, lekelenmelerdir. Bazen ciltte koyulaşma, bazen de renk kaybı şeklinde görülür. Güneşe çıkarsanız bu sonuç garantidir. Özellikle beyazlaşmaların iyileşmesi yıllar alabilir.
bendede kıl beyazlaşması oldu.kıbrısta lazerium diye bir yerde yaptırdım ben kurtulmak isterken beyaz bir görünümle karşılaştım.doktorla görüştüğümdede ise kesinlikle kabul etmedi böylede bi gerçek var.bi sorunla karşılaştığınızda çirkinleşerek size yol gösteriyorlar.ne yazıkki insanların gerçek yüzünü sorun yaşayınca görüyosunuz.benim tavsiyem yaptırmadan önce tüm yan etkilerini araştırmanız ve önceden konuşmanız yoksa olan size oluyor

iki arkadaşım gidiyor bikini 100 tl koltukaltı 50 tl...ama acısı çok fazla.emla isimli bir krem kullanıorlar...
paket fiyatı olan bir kaç yer daha var fakat cihaz farklı...güvenemiyorumm o yüzden.fiyat fazla değil mi sizce de

iki arkadaşım gidiyor bikini 100 tl koltukaltı 50 tl...ama acısı çok fazla.emla isimli bir krem kullanıorlar...
paket fiyatı olan bir kaç yer daha var fakat cihaz farklı...güvenemiyorumm o yüzden.fiyat fazla değil mi sizce de

cihazın tam adını öğrenin, alex ve diod ise yaptırın. fiyat iyi makul :)

Arkadaşlar merhaba ben daha önce alexandrite ile kol altı için 6 seans gittim çok da memnun kaldım ara seans uygulanmadı ve seans aralarında da jiletle alma gibi birşey önermediler sadece çok uzarsa kısaltmamı istediler fakat gerek kalmadı.
Şimdiyse başka bir yere özel bölge ve tüm bacak için gidiyorum ana seanslardan 3 hafta sonra ara seanslar uygulanacak ancak bu defa jilet kullanmamı önerdiler cihazın kılları görmesi için fakat benim içim hiç rahat değil jilet kullanırsam tüm seansların boşa gideceğini düşünüyorum neticede jiletsiz bir uygulamada başarılı sonuç aldım bu deneyimi ve kaygımı gittiğim yere söyledim ancak onlar ısrarla hiç bir sakınca olmadıgı söylediler .Bu uygulama hakkında deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim

kizlar bende baslicam lazer tedavisine ama yer secemiyorum yurt disinda yasiyorum...bi yer var sadece alex kullaniyor, baska bi yer daha var orada hem alex cihazi var hemde nd cihazi var..hangisini tercih etsem bilmiyorum..internetten arastirdigim kadariyla gidip baslicam ama endiseliyim yanlis yere baslamak istemiyorum..biraz okudum yorumlari fakat mutlaka bilmem gereken bilgiler varmi kisaca bana yazabilirmisiniz..

1 yılı aşkın süredir lazer uygulamasına gidiyorum. 8 seanslık komple paket almıştım. Bacaklarım için 3 seans diğer bölgeler için 5 seans gittim.
Sonuçtan çok memnunum. Daha önceden nasıl tüylerle yaşıyormuşum...
Bacaklarım çok çabuk sonuç verdi. En son haziran 2012 de gittim 1 ay sonra belki tekrar gidebilirim. Yani 7-8 ay sonra.

lazer uygulamasını hiç bilmeyenler için yazıyorum bu uzun bir süreç en az 2 yıl bu işleme aralıklarla zaman ayırmanız gerekir.

Arkadaşlar merhaba ben daha önce alexandrite ile kol altı için 6 seans gittim çok da memnun kaldım ara seans uygulanmadı ve seans aralarında da jiletle alma gibi birşey önermediler sadece çok uzarsa kısaltmamı istediler fakat gerek kalmadı.
Şimdiyse başka bir yere özel bölge ve tüm bacak için gidiyorum ana seanslardan 3 hafta sonra ara seanslar uygulanacak ancak bu defa jilet kullanmamı önerdiler cihazın kılları görmesi için fakat benim içim hiç rahat değil jilet kullanırsam tüm seansların boşa gideceğini düşünüyorum neticede jiletsiz bir uygulamada başarılı sonuç aldım bu deneyimi ve kaygımı gittiğim yere söyledim ancak onlar ısrarla hiç bir sakınca olmadıgı söylediler .Bu uygulama hakkında deneyimi olan paylaşırsa çok sevinirim ne yapacağımı bilemedim

Benim gittiğim yer kesinlikle jilet önermiyor. Eğer çok uzar ise erkeklerin kullandığı saç traş mk. gibi birşey ve ya makas ile
kısaltma öneriyorlar. Hatta bir gün giyeceğim kıyafet gereği jilet ile aldım söylediğimde seanslarını dahada uzatırsın önermiyoruz dediler.
bilginze.

hormonlar vb gibi sorunlar yuzunden lazere basvurup sorun alan var mi? özellikle genc kizlarda hormonlarin daha yogun oldugu dönemlerde, sonuc görmek daha uzun suruyormus, dogru mudur?

kızlar seanstan kaç gün sonra dökülüyor bu meret kıllar
ben 12 sinde gittim, ufak ufak bazı yerlerin döküldüğünü görebiliyorum ama hemen hepsi gitsin istiyorum sanırım çok sabırsızım bu konuda :52:

Bugün Beşiktaş'ta lazer uygulaması yapan bir polikliniğe gittim.
Ama bana verdikleri fiyat açıkcaksı çok fazla geldi.
Ben açık tenliyim ve siyah kıl yapım var.
Tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum.
Gittiğimde vücudumdaki kıl tipine baktılar.

Verdikleri fiyat ise şu;
Koltuk altı + Kol + Tüm bacak + genital + göbek: 2.500 TL
Kullanılan makine ise "alexander epicare"
Deneme atışı yaptılar açıkçası hiç hissetmedim bile, canım acıyacak diye bekledim ama acı falan olmadı.

Ben nakit ödeyeceğimi söylediğimde 2.200 TL yaptılar daha da indirmediler.
Kıl yapım çok fazlaymış o yüzden bu fiyataymış.
Sizin gittiğiniz yerlerde tüm vücut ne kadar acaba?
Özellikle İstanbul'da yaptıranlar cevap verirse sevinirim.

kızlar seanstan kaç gün sonra dökülüyor bu meret kıllar
ben 12 sinde gittim, ufak ufak bazı yerlerin döküldüğünü görebiliyorum ama hemen hepsi gitsin istiyorum sanırım çok sabırsızım bu konuda :52:

ben de lazer epi yaptırıyorum canım kıllar uygulamadan yaklasık 2 hafta sonra sapır sapır dökülmeye başliyor... ben en son 2 ay önce gittim ve hala yeni agda yapmış gibiyım bebek gibi pürüzsüz süper bi şey... senelerce agda yaparak megerse kendime çin işkencesi etmişim:))....yaptırırken biraz acıyor benım ama degiyor bu acıya

Bugün Beşiktaş'ta lazer uygulaması yapan bir polikliniğe gittim.
Ama bana verdikleri fiyat açıkcaksı çok fazla geldi.
Ben açık tenliyim ve siyah kıl yapım var.
Tüm vücut yaptırmayı düşünüyorum.
Gittiğimde vücudumdaki kıl tipine baktılar.

Verdikleri fiyat ise şu;
Koltuk altı + Kol + Tüm bacak + genital + göbek: 2.500 TL
Kullanılan makine ise "alexander epicare"
Deneme atışı yaptılar açıkçası hiç hissetmedim bile, canım acıyacak diye bekledim ama acı falan olmadı.

Ben nakit ödeyeceğimi söylediğimde 2.200 TL yaptılar daha da indirmediler.
Kıl yapım çok fazlaymış o yüzden bu fiyataymış.
Sizin gittiğiniz yerlerde tüm vücut ne kadar acaba?
Özellikle İstanbul'da yaptıranlar cevap verirse sevinirim.

cnm ben kartalda bi yere gidiyorum kılın fazlalığıyla falan alakası yok az yada çok farketmez koltuklatı genital 60 tl tek seans sana verdikleri fiyat fazla gibi geldi

bikini veya özel bölgelerin tamamini yaptirip memnun olan var mi?

slm canım soruna ben cevap vereyım bu konuda tecrübeli biri olarak:)) ben şimdiye kadar özel bölge için 2 seans lazer yaptırdım ank da.. ilk gittiğim yerde dermatolog yapıyordu lazeri ve biraz pahalıydı..... kaliteli olsn dedim o dr a yaptırdım ilk...... 2. seansımda daha ekonomık bi yer bakayım dedim daha uygun fiyatlı bi yer buldum oraya yaptırdım oradan da memnun kaldım ve su anda sadece bir kaç tüy var özel bölgede anlayacağin süper üstelik en son 2 ay önce gitmiştim......gerçi herkesin kıl yapısı farklı zart zurt deyip seansları uzatmaya çalişan düzenbazlar da var ortalıkta o yuzden hemn aldanmamak lazım canım

Back