Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

Bende Alex ile lazer yaptırıyorum, İlk seans ve ilk kontrolume girdim bir ay oldu kontrolu geçeli ama hala tertemiz.
Kollarıma, tüm bacagıma, göbeğime, kalçama, genital bölgeme, koltuk altıma uygulatıyorum. Suan tektük çıkan koltuk altım ve genital bölgem
ve daha basındayım. Özellikle bacaklarımdan ve kollarımdan cok memnun kaldım..
Umarım seanslarımın bitiminde de bu memnuniyetim kalır..

Merak ettiğim şu var, uygulama esnasında soğuk hava uygulanıyor, bi tanıdığım onun kararma yaptıgını söyledi, sizce de öyle mi?

merhaba arkadaşım... benim bildiğim kadarıyla seanslar tamamlandıktan sonra yılda bir kez kontrol amaçlı uygulama yaptırmak gerekiyormus... eskisi gibi olmasa da yeniden çıkabiliyormus. ben daha yeni başladım ilk seansımın üstünden 10 gün geçti ama genelde duyumum bu ... sevgiler...

Merhaba. Ben gecen cuma ilk seansa gittim bacak ve kol alti . Yalniz hic dokulme olmadi .siyah noktalar halinde duruyolar.rahatsiz edici bi goruntu . Daha once
Boyle bi durumla karsilasan var mi? Kese care olmadi.
Yardimci olursaniz sevinirim

merhaba canım.... benim dökülmelerim 8-9. günde başladı hala da devam ediyor ... her banyoda peeling yap ve muhakkak nemlendirici sür veyedirerek masaj yap nemlendirme işlemi tüylerin dökülme sürecini hızlandırıyor... üstelik ben bepanthene de kullanmıyorum vanilya ve coconut kokulu bir nemlendirici kullanıyorum ... ilk seansımdan bu yana 10. günüm naya kelleşme oldu... koltuk altımda 10-15 kıl kaldı özel bölge dudakları kelleşti tek tük var üst kısım benim zaten seyrekti ama azaldı... yalnız dudak başlangıcı var ya orası komple duruyor...zaten ağda yaptırıken de en çok orası acır kanardı :)) ben Alexandrite kullanıyorum vücuduma yüzüme de diode ütüleme...şimdilik menunum

canım yüz hariç lazere gitmeden 3 gün önce jiletleme yapman lazım koltuk altı özel bölge genital dahil (popo arası) ve bacaklar. nereye uygulatacaksan

canım geçmiş olsun ama alex yüze uygulanmaz... yüze uygulandığı taktirde sarı zayıf ayva tüyleri siyaha cevirip çoğaltır bilgin olsun...

Merhaba arkadaşlar.Avcılarda özel bir hastanede tüm bacak+koltuk altı+genital 1500 liraya epilasyona başlayacağım (6 seans).Alexadrite makine kullanıyorlar.Seansa gelirken tüylerini jiletle alıp gel,tüylü gelmene gerek yok dediler.Daha önce konuştuğum yerler almadan gel demişlerdi.Lazer epilasyona giden arkadaşlar,siz nasıl gittiniz.Alıp mı almadan mı? Bir de seans aralarında da jiletle bacağımı alırsam bir şey olur mu?Kafam bu konuda karıştı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Canım ben de bir poliklinikte başladım ilk seansa girdim bana da jilet vurma tırımır die bir traş makinesi var onunla kısaltmamı istedi ben de aynen öyle yaptım bildiğim kadarıyla da alexandrite makineye giriyorsan mutlaka kılların uçları görünmeliymiş ne kadar doğru bilmiyorum ama böyle söylediler seansa başlamadan önce buarada söylemeden edemicem acıyla alakalı alexandrite müthiş bir şekilde can yakıyo anlatamam ben çocukluğumdan beri gential bölgem dahil olmak üzere ağda yaparım daha hiç bukadar acı hissetmemişimdir. Bilginize.. :)) bittikten sonra buna deycek diyorlar umarım dedikleri gibi olur

Arkadaşlar haftaya bu cihazla ilk seansıma başlıyorum benim tüylerim çok fena tüm bacak ve yüz için başlıcam öncelikli olarak gelişmeleri paylaşırım bende sizinle, şunu sormak istiyorum lazerden hemen sonra makyaj yapılabilir mi?? yoksa cilde hiçbişey sürmemek mi gerekir

merhaba ben alexandrite lazere gidiyorum 5. seansımı yaptırdım çok memnunum koltuk altım tamamen bitti sayılır seanslarımın arası 4 ay oldu 4 ay puruzsuz genitalde %90 bitti nerdeyse bıraz sancılı bır yontem canım cok yanıyor ama değiyor mu? kesinlikle evet :)

merhaba piesis benimde genital bölgemde dudak tarafında dökülme olmadı çok zor dökülüyormus diye duydumsende öyle bi sorun oldumu?

arkadaşlar izmitte özel bir kliniğe gidiyorum lazer için bana alex uyguladılar vücuduma yüzüme de diode ütüleme. bugün aradılar beni memnuniyet için kıza söylendim valla. onca para veriyoruz seansa girdim durmadan dışardan acele et sırada bekleyen var diyerek muhtemelen arayıp durdukları için lazeri uygulan hemşire resmen bazı yerleri atlamış ama parayı almaya gelince hemen alıyorlar. uygulama yapılan yerler çok belli döküldüler ama uygulama yapılmayan atlanan yerler de tüyler jiletlediğim gibi uzadı. o kadar kalabalıktı ki sıradakini bekletmeyelim diye yarım yamalak iş yapıyorlar. çok kızdım telefonda konuştuğum kız da uygulamayı yapan arkadaşa şikayetinizi belirtin dedi. iyi de dedim sürekli siz arıyosunuz içeriyi bu kadar peş peşe koymayın randevuları ses vermiyor. o kadar çok kızdım ki... boşa verilen para yazık

merhaba piesis benimde genital bölgemde dudak tarafında dökülme olmadı çok zor dökülüyormus diye duydumsende öyle bi sorun oldumu?

evt or bölgede dökülme daha zor oluyor kalanlar ise o bölgelerde zaten benim ama eskisinden çok daha az tabiki gittikçe seyreliyor umarım onlar da biter

Arkadaşlar bende alex cihazı ile dün ilk seansıma başladım bütün bacak ve yüz bölgesi için, acı bazı bölgelerde fazlaydı bazı yerlerde hiç hissetmedim diyebilirim, tüyler dökülmeye başladı bile. yalnız burada arkadaşlar tüyler dökülsün diye kese yaptıklarını söylemişti benim uzmanım kesinlikle böyle bişey yapma tahriş olabilir hiç dokunma kendiliğinden dökülecek dedi ve cidden bazı yerler döküldü bile, ilk gün kozmetik veya krem hiçbişey kullanma dedi ılık yada soğuk su ile yıka yüzünü dedi ertesi gün normal şekle devam edebilirsin dedi ve 1.5 ay çıkmayacağını söylüyor benim tüylerim çok fazlaydı resmen erkek bacağı gibi oluyodu umarım kurtulurum deneyimleri paylaşıcam..

Bugün koltukaltı için Can Tıp Merkezinde epilasyona başladım makineleri Cynosure Alexandrite Lazer sistemi uyguluyorlar.
Koltukaltı için bu aletle epilasyon yapanlar kaç seansta bitirdi ?
6 seans paket aldım ama 6-8 seans arası sonuca ulaşıyoruz dendi Can Tıp Merkezine giden biri varmı aranızda?

alex ile tüylerinin kökünü kurutabilen war mı ben de çok merak ediyorum. ben 10 seans gittim koltukaltı ve yarım bacak, ama hala war malesef. bi yandan azalıyo ama bi yandan jiletle belli blirsiz ince tüylerimizi kalınlaştırıp yenilerini oluşturuyoruz. bunun sonu yok mu yaa ;((

Kızlar,8 Kasım'da tüm vücut Alex. lazer epilasyona gittim.Şimdi bütün tüylerim döküldü.Bebek gibiyim. :) 2. seans için 9 Aralık'a randevu almıştım;ama tüyler çıkmazsa epilasyon yapmazlar mı?Daha sonraki bir tarihe ertelesem daha mı iyi olur sizce?Önerilerinizi bekliyorum...

arkdaşlar ben de gidiyorum kullanılan makine alexandrite en iyi cihazlardan birisi olduğunu biliyorum gayette memnunum hem gittiğim yerden hem de kullanılan yöntemden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…