- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Arkadaşlar 70 e yakın sayfanın neredeyse hepsini okudum ama hala soruma net cvp bulamadım,merak ettiğim şu lazer tedavisi biten arkadaşlarımız yok mu ? yani tedavi sırasında yaşanacakları neredeyse ezberledim ama tedavi bittikten sonra ne gibi sonuçlar meydana geldi mesela tekrar tüylenme oldu mu? olduysa nekadar süre sonra? tedavisi biten arkadaşların herhangi bir pişmanlığı var mı yoksa iyikide yaptırmışım mı diyorlar ? Kanserle alakalı herhangi bir belirti ya da riske sahip bi arkadaş var mı ? Bunları paylaşabilirseniz çok mutlu olcam çünkü bende 3 Kasımda ilk seansa başlıyorum
Merhaba. Ben gecen cuma ilk seansa gittim bacak ve kol alti . Yalniz hic dokulme olmadi .siyah noktalar halinde duruyolar.rahatsiz edici bi goruntu . Daha once
Boyle bi durumla karsilasan var mi? Kese care olmadi.
Yardimci olursaniz sevinirim
Arkadaşlar 1-2 hafta içinde koltukaltı, alt bacak ve genital bölge için alex lazere başlayacağım. Kılların boyunun tam olarak ne kadar olması gerekiyor? Elle elleyince ufak ufak uzamaya başlamış gibi mi yoksa parmak uçlarıyla tutulabilecek kadar mı veya tam olarak ne kadar? Lütfen biriniz bilgilendirin beni :26:
9-10 seans gittim yüz bölgem için lazer merkezine.hiçbir etkisini görmedim. ağda gibi yapıldığı an bitiyor gidiyor, zaman geçince tekrar dudak üstü ve yanağımın üzeri tüğle doluyor çok kötü duruyor. O kadar parayı bunun için mi alıyorlar bilmiyorum. Üstelik alexandrite lazer .Çok pişmanım burayı seçtiğim için. İzin belgeniz vs var mı diye de sormadım en başta salak gibiçok pişmanım
merhaba piesis benimde genital bölgemde dudak tarafında dökülme olmadı çok zor dökülüyormus diye duydumsende öyle bi sorun oldumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?