- 18 Eylül 2012
- 1.813
- 1.874
- 333
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Kızlar 2.seansımı yaptrdım.tüylerde sadece incelme var.yani yoğunluğu azalmadı sadeece inceldiler.bu normal mi
Kizlar gecen hafta birinci seasima gittim .ancak bacagimdaki killar siyah siyah kaldilar.kese de ise yaramadi.yardimci olur musunuz
10 gün sonrasında kendiliğin dökülüyo merak etme :) bende neden dökülmüyo bunlar kaldı böyle diye takmıştım kafaya :)
10 gün sonrasında kendiliğin dökülüyo merak etme :) bende neden dökülmüyo bunlar kaldı böyle diye takmıştım kafaya :)
Arkadaşlar 1-2 hafta içinde koltukaltı, alt bacak ve genital bölge için alex lazere başlayacağım. Kılların boyunun tam olarak ne kadar olması gerekiyor? Elle elleyince ufak ufak uzamaya başlamış gibi mi yoksa parmak uçlarıyla tutulabilecek kadar mı veya tam olarak ne kadar? Lütfen biriniz bilgilendirin beni :26:
dışardan görünür olması yeterli canım ,tutulacak seviyeye getirme sakın yoksa alex direk yakarak tene yapıştırıyor kılı ,ne kadar uzun olursa o kadar yanık görüntü oluyor ..
hiç lazer de kılları bitirip yeniden kılları çıkmaya başlayan oldu mu acaba merak ediyorum?
slm kızlar ben de lazere başladım alexandrite ye arkadaşımın memnun kalması ve tavsiyelerinden sonra gittim koltuk altı ve genital bölge için kampanya başlatılmış 2 si 100 tl ama arkadaştan dolayı benim kaşlarımın arası ve bıyıklarımı da ücretsiz yaptı en fazla 6 seansta biter diolar bakalım...ya 6 seansta bitmese bile deger be rahatlık temizlik ohh anadan doğmuş gibi tertemiz birde hemen çıkmayacagını 2 ay sürecegini düşününce çok güsel oluyo...acı işine gelince normalde agdayla temizlenenler bilirler ne kadar acıdıgını bu ondan çok daha kolay ve çok kısa sürüyor utanma işi de doktora gidincede açmıoz mu kızlar ya rahat olun onlar alışmışlar zaten çok rahatlar size de o rahatlıgı veriolar merak etmeyin bence gidin özellikle bekar kızlar ünv. olanlar erken yaşta kurtulun kıllarınızdan....
alex yaptırıp tamamen bitiren varmı
alex de 6 . seansım ve bitmek üzere neredeyse
küçük noktalar 1 hafta 10 güne gider ,bol banyo ve peeling özellikli duş jeli ve kese işe yarar ,
minik yanıklar halinde olur ,hafif tüylü gitmeniz gerekiyor alex e ,makinanın iyice görebilmesi için ,yanan tüyler deriye yapışıyor ,kabuklaşıyor ve dökülüyor sonra
zaten çıkanları da zamanla elinizle bile tutsanız dökülüyor ..
benim IPL ,DİODE VE ALEX tecrübelerm var diğerlerinde 4 seans alex de 6 seans oldu ,neredeyse bitti ,ama bende inanılmaz derecede yoğun ve siyahtı ,şimdi neredeyse yok denecek kadar az ..düşünün bütün yaz ne ağda ne jilet yapmadım ..ve hep etekle ,şortla gezdim ,büyük kolaylıkmış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?