• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

benim genitale 15 ile başalayıp 13 joule kadar düşürdüler çünkü dayanamadı aşağılara indikçe ama koltuk altı daha rahattı 17 ile yaptılar o daha rahat oldu birkaç atıştan sonra sanki uyuşuyor gibi oldu.bi dahaki seanssa emla kullanayım diorum

bide bişey sorucam kızlar şimdi benim kıllar böle kıvrık kıvrık yandılar nokta noktalar bazıları çekince geliolar ama bazıları gelmiyor doktor 10 güne dökülür dedi sizinde böylemi oluyor.acaba etki etmedimi diye korkuyorum.

9-10 seans gittim yüz bölgem için lazer merkezine.hiçbir etkisini görmedim. ağda gibi yapıldığı an bitiyor gidiyor, zaman geçince tekrar dudak üstü ve yanağımın üzeri tüğle doluyor çok kötü duruyor. O kadar parayı bunun için mi alıyorlar bilmiyorum. Üstelik alexandrite lazer .Çok pişmanım burayı seçtiğim için. İzin belgeniz vs var mı diye de sormadım en başta salak gibi:( çok pişmanım

Valla ben kontrol seansıyla birlikte 2 kere yaptırmış oldum. Gayet memnunum çok geç çıktı kıllarım ve zayıflayıp azaldı bakalım sonrasınde ne olacak...

Bende yüz bölgeme yaptırdım.Lazeri sordum Candela marka Alexandrite dediler. Fakat tüyleri hiç kısaltmadan ve jiletlemeden uyguladılar.,on gün içinde yavaş yavaş döküldü.15-20 gün içinde kontrol seansına gelmemi söylediler.Bugün 20.gündü ve gittim.sadece sonradan çıkan üç-beş tüy vardı onlara atış yaptılar diğer yerlere yapmadılar.Alex te tüyler o anda dökülüyo bide jel kullanılıyo diye okudum burda. Bende ne hemen döküldü nede jel falan kullanıldı kafam karıştı şimdi :18:

Bende yüz bölgeme yaptırdım.Lazeri sordum Candela marka Alexandrite dediler. Fakat tüyleri hiç kısaltmadan ve jiletlemeden uyguladılar.,on gün içinde yavaş yavaş döküldü.15-20 gün içinde kontrol seansına gelmemi söylediler.Bugün 20.gündü ve gittim.sadece sonradan çıkan üç-beş tüy vardı onlara atış yaptılar diğer yerlere yapmadılar.Alex te tüyler o anda dökülüyo bide jel kullanılıyo diye okudum burda. Bende ne hemen döküldü nede jel falan kullanıldı kafam karıştı şimdi :18:

bende başladım bir seans gittim henüz ama dökülme hemen olmadı 10 gün sürdü, jel kullanılmıyor jel kullanılan cihazlar çok etkili değil diye araştırdım ama gittiğim merkez belim ve karnım için jelli başka bir cihaz uyguluyor yaptıralı 15 gün oldu bakalım bir kaç seans sonra etkisini görmezsem genital k.altı bacak kol ile birlikte karın ve belimede alex uygulamalarını isticem :21:

Son düzenleme:
bende başladım bir seans gittim henüz ama dökülme hemen olmadı 10 gün sürdü, jel kullanılmıyor jel kullanılan cihazlar çok etkili değil diye araştırdım ama gittiğim merkez belim ve karnım için jelli başka bir cihaz uyguluyor yaptıralı 15 gün oldu bakalım bir kaç seans sonra etkisini görmezsem genital k.altı bacak kol ile birlikte karın ve belimede alex uygulamalarını isticem :21:

Teşekkür ederim biraz rahatladım :16: benimde daha ilk seans olduğundan nasıl bir sonuç alacağımı bilmiyorum bakalım inşallah güzel olur.Bende eğer yüzümde ki tüylerde azalma,incelme hissedersem diğer bölgeler içinde düşünüyorum.İnşallah hep beraber kurtuluruz bu tüylerden..
:21:

kızlar merak ettiğim bir şey var :16:
diyelim ki genital bölgenize yaptırıyorsunuz. ne kadar sürüyor. yani bir seansınızda vakit olarak ne kadar sürüyor.
koltuk altım on dakikada bitiyordu ama genital :44:
daha önce sorulmuşmuydu bilmiyorum. bende yaptırmayı düşünüyorum da. zaman sıkıntım var. o yüzden bilmek istedim :16:

kızlar merak ettiğim bir şey var :16:
diyelim ki genital bölgenize yaptırıyorsunuz. ne kadar sürüyor. yani bir seansınızda vakit olarak ne kadar sürüyor.
koltuk altım on dakikada bitiyordu ama genital :44:
daha önce sorulmuşmuydu bilmiyorum. bende yaptırmayı düşünüyorum da. zaman sıkıntım var. o yüzden bilmek istedim :16:

çok sürmüyor. o da 15-20 dk en fazla.

Arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum kiminiz çok memnun kiminizin başından geçenler hüsran :(
bende genital ve bikini bölgesi için lazere gitmeye karar verdim , ama nereye gideceğimi bilemiyorum .
Memnun kalan arkadaşlar istanbul avrupa yakasında bana yer tavsiye edebilirlermi?

arkadaşlar... bende uzun araştırmalar sonucunda cesaretimi topladım ve alsancaktaki novar polikliğine gittim.. daha girişten bu işin burda ne kadar ciddi yapıldığını anladım.. beni görüşme odasına aldılar.. çok güzel bi şekilde bilgilendirdiler.. kıl yapımı ve tenimi inceleyip hangi cihazlara gireceğimi söylediler..sonra başladım.. çift cihaza aldılar.. iki hafta içinde de ücretsiz ara kontrol seansına çağırdılar.. o kadar memnun kaldım ki anlatamam..herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum..

Kızlar 2.seansımı yaptrdım.tüylerde sadece incelme var.yani yoğunluğu azalmadı sadeece inceldiler.bu normal mi

Siz hangi bölgeye yaptırıyorsunuz? Ben dün yüz bölgesine 2.seansımı yaptırdım. Benimkinde azalma vardı ve çıkanlarda inceydi eskisine göre.Hatta 3. seansın süresini bir hafta daha uzattılar yani normalde bir seans 4 haftaydı ama bana 5 hafta sonrasına gün verdi az çıktığı için. Yinede eğer 4 haftaya çıkar ve rahatsız olursanız ararsınız ve randevunuzu erkene alırız dediler.

ya arkadaşlar benim kol altımı almaları toplasanız 5 dakika sürmüyordur. tak tak tak atıyorlar bitiyo işte kimisi 15 dakikadan bahsetmiş bekleye bekleye mi atıyorlar size anlamadım ki o kadar niye sürüyor?

bir de lazerden sonra siyah nokta nokta olan görüntü de en fazla 10-15 güne geçiyor. ben iki ay oldu en son yaptıralı yaklaşık 2-3 haftadır da jiletle alıyorum. reglimden sonra gidicem bu ay. normalde jiletle hızlı hızlı çıkan kıllar artık geç çıkıyor. her yönden süper oldu bu iş valla :)

kızlar alex te paket program yaptıran, yaptırıp ta memnun kalan var mı.yaşadığım yede fiyatları 900 ile 1000 tl arasında değişiyo.uygun mudur sizce

Kızlar bende ilk seansıma dün gittim
Öncelikle şunu söyliyim benim canım çok tatlıdır koltukaltımı uyuştururdum öyle ağdaya giderdim düşünün :27:

Neyse gittim oda buz gibi zaten tabi korka korka başladım toplam 5 dakika falan sürdü.Acımadı diyemem tabii ki ama dayanılmicak gibi de değildi bir de yapan doktorla sürekli sohbet ettiğim için 5 dakika bitti hemen.

10 gün sonra gidicem sonrada 40 gün sonra gidicem.Ama 40 günde çıkar napıcam diye sorduğumda sana yüksek dozla yaptım 40 gün sonra bile çok az çıkıcak emin ol dedi.Ona rağmen çok acı hissetmedim yani :)

Neyse ben tavsiye ederim ağdadan sonra koltuk altım kararırdı hemen ama şuan pamuk gibi valla iyiki yaptırmışımmm tabi ilerleyen günlerde görücezzz :))
Yaptırdıktan sonra hemen bepanten sürüp bekleyin
teyzemle aynı yerde yaptırdım onunki kıprkırmızı pişik oldu ama bende bi sorun yok
ben beyaz tenliyim teyzem esmer.Tabi doğal olarak deri yapımız her şeyimiz farklı

Son düzenleme:
Kızlar bende ilk seansıma dün gittim
Öncelikle şunu söyliyim benim canım çok tatlıdır koltukaltımı uyuştururdum öyle ağdaya giderdim düşünün :27:

Neyse gittim oda buz gibi zaten tabi korka korka başladım toplam 5 dakika falan sürdü.Acımadı diyemem tabii ki ama dayanılmicak gibi de değildi bir de yapan doktorla sürekli sohbet ettiğim için 5 dakika bitti hemen.

10 gün sonra gidicem sonrada 40 gün sonra gidicem.Ama 40 günde çıkar napıcam diye sorduğumda sana yüksek dozla yaptım 40 gün sonra bile çok az çıkıcak emin ol dedi.Ona rağmen çok acı hissetmedim yani :)

Neyse ben tavsiye ederim ağdadan sonra koltuk altım kararırdı hemen ama şuan pamuk gibi valla iyiki yaptırmışımmm tabi ilerleyen günlerde görücezzz :))
Yaptırdıktan sonra hemen bepanten sürüp bekleyin
teyzemle aynı yerde yaptırdım onunki kıprkırmızı pişik oldu ama bende bi sorun yok
ben beyaz tenliyim teyzem esmer.Tabi doğal olarak deri yapımız her şeyimiz farklı

Merhaba yapan kişi dr mu yoksa estetisyenmi ? Hangi şehirdesiniz ve nereye gidiyorsunuz ?

Selam kızlar ben 4-5 seans diode lazere gittim. Yaz dolayısıyla 2 ay ara verdim ve tüyler eskisi gibi çıktı. Bu sean alexandrite aldılar. İlk kez gördüm. Jel sürmeder kökleri yakıyorlar.
Belki bu daha iyi gelir diye bişey söylemedim. Fakat aklıma takıldı. Ciltte leke falan yapar mı zararı olur mu diye? Ayrıca diode ince, alex ise kalın tüyleri görüyormuş diye duydum.
Benim basendeki tüyler ince olmasına rağmen bir azalma olmadı. Tek etki geç çıkmasıydı...

Son olarak 2 ay sonrası için randevu verdiler. Alexandrite etkili olduğu için 2 ay tüy sorunumun olmıcağı söylendi. Bu ne kadar doğru ?

Back