- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Valla ben kontrol seansıyla birlikte 2 kere yaptırmış oldum. Gayet memnunum çok geç çıktı kıllarım ve zayıflayıp azaldı bakalım sonrasınde ne olacak...
Bende yüz bölgeme yaptırdım.Lazeri sordum Candela marka Alexandrite dediler. Fakat tüyleri hiç kısaltmadan ve jiletlemeden uyguladılar.,on gün içinde yavaş yavaş döküldü.15-20 gün içinde kontrol seansına gelmemi söylediler.Bugün 20.gündü ve gittim.sadece sonradan çıkan üç-beş tüy vardı onlara atış yaptılar diğer yerlere yapmadılar.Alex te tüyler o anda dökülüyo bide jel kullanılıyo diye okudum burda. Bende ne hemen döküldü nede jel falan kullanıldı kafam karıştı şimdi :18:
bende başladım bir seans gittim henüz ama dökülme hemen olmadı 10 gün sürdü, jel kullanılmıyor jel kullanılan cihazlar çok etkili değil diye araştırdım ama gittiğim merkez belim ve karnım için jelli başka bir cihaz uyguluyor yaptıralı 15 gün oldu bakalım bir kaç seans sonra etkisini görmezsem genital k.altı bacak kol ile birlikte karın ve belimede alex uygulamalarını isticem
kızlar merak ettiğim bir şey var
diyelim ki genital bölgenize yaptırıyorsunuz. ne kadar sürüyor. yani bir seansınızda vakit olarak ne kadar sürüyor.
koltuk altım on dakikada bitiyordu ama genital :44:
daha önce sorulmuşmuydu bilmiyorum. bende yaptırmayı düşünüyorum da. zaman sıkıntım var. o yüzden bilmek istedim
Kızlar 2.seansımı yaptrdım.tüylerde sadece incelme var.yani yoğunluğu azalmadı sadeece inceldiler.bu normal mi
Kızlar bende ilk seansıma dün gittim
Öncelikle şunu söyliyim benim canım çok tatlıdır koltukaltımı uyuştururdum öyle ağdaya giderdim düşünün
Neyse gittim oda buz gibi zaten tabi korka korka başladım toplam 5 dakika falan sürdü.Acımadı diyemem tabii ki ama dayanılmicak gibi de değildi bir de yapan doktorla sürekli sohbet ettiğim için 5 dakika bitti hemen.
10 gün sonra gidicem sonrada 40 gün sonra gidicem.Ama 40 günde çıkar napıcam diye sorduğumda sana yüksek dozla yaptım 40 gün sonra bile çok az çıkıcak emin ol dedi.Ona rağmen çok acı hissetmedim yani :)
Neyse ben tavsiye ederim ağdadan sonra koltuk altım kararırdı hemen ama şuan pamuk gibi valla iyiki yaptırmışımmm tabi ilerleyen günlerde görücezzz :))
Yaptırdıktan sonra hemen bepanten sürüp bekleyin
teyzemle aynı yerde yaptırdım onunki kıprkırmızı pişik oldu ama bende bi sorun yok
ben beyaz tenliyim teyzem esmer.Tabi doğal olarak deri yapımız her şeyimiz farklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?