- 19 Ocak 2011
- 26
- 0
-
- Konu Sahibi EstetikEditor
şuanki halinden inan çok memnunum sonunda nasıl kalıcagı konusunda beklemedeyim ama 2-3 tane kıl beni rahatsız etmez hayatta igneliye dayanamambakalım hep girip bilgilendiricem ama şunuda unutmayalım herkesin kıl ten hormonel farklılıkları var bana iyi gelen sşze gelmez size iyi gelen bana gelmez en iyisi uzmanlara işi bırakmak tekrarlıyorummm kılsız günlere.... Aminnn
ben 4 seans alexanderite lazere gittim çok memnun kaldım koltuk altı ve bikini bölgem bitti üst bacak ve kollarda biraz kaldı acı meselesine gelince ilk seans ta acayip canım yandı dişleri sıktım resmen daha sonraki seanslarda kıl sayısı azalıyo ve daha az acı hissediliyo süper bişey resmen rahatlık yanlız ben hamile kaldım ve dewam edemedim hamilelikte kıllarda geri dönüş oldu bikini bölgemde olmadı ama sadece bacak ve kollarda koltukaltı ise çok açık renk beli bile olmuyo emzirme dönemim bitince tekrar dewam edicem inşallah
Apogee (Cynosure) yönteminde soğutma jeli kullanılmaz soğuk hava verilir.jelli olan candela.
Selamm deryack hamile kalmana sevindim ancak kılsız günlere bir süre daha ara vermişsin anlaşılanbildiğim bi şeyi paylaşmak isterim seninle, emzirme döneminde bebişinden biraz ayrı kalmaya dayana bilirsen, lazer sakıncalı değil...
Güzellik bak burdada senı buldumçeni ben yerim uleeeeeeeeeyn dünyanın en güzel manken kılıklı artis kardeşi Bende hamıleyım ve bende lazere 8 aydır veda edenlerdenım bunun en yakın şahidi sensin :103: malum dün geceden sonra buna en cok sen uzulmussundur demiiiii:124: Ama ınanın hamlılelık oyle guzel bır duygukı kım takar lazerı peeeeeh oglusumu bı kucagıma alayım sonra devam ederım nasıl olsa.O sebepten uzulmeyın arkadaslar once dogurur sonra kaldıgınız yerden devam edersınız.
oŞka üptüm bal kamak yanacıklarından. Yakısıqlı oğlumun güzel teyzoşu yok yok tüçük cicoş annesi
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
yani alexandrada jel kullanılyormu anlamadım ben bi yere gidiyorumda jel kullanmıyorlar
Ben de yaza kadar birkaç seans bu cihaza gitmeyi düşünüyorum. Genelde gidenler memnun. Ama tam olarak bitmesi için kaç seans gerekiyor acaba?
ankarada bu 3 cihazın bulunduğu bi hastane var,medicana.eger mail atarsan fiyatları sana söylerler.bana yollamışlardı,koltuk altı 80 tl gibi bi şeydi sanırım,inş dogru hatırlıyorumdurkızlar bende kıl tüyümü uzatma aşamasındayımmm
mart ayında lazere başlamayı düşünüyorummm. sizce bu zamanda başlamam uygun mu? araya yaz gircek. ben ara vermeden 3 seansım olsun bitsin istiyorum aslındaa
gidiceğim yerde alexandrite epicare var. duydunuz mu bu aleti? duyan varsa allah rızası için bana bira bi bilgi versin?
bir de ankarada alecxandrite, diode ve nd-yağnın bulunduğu bir merkez var mı?
ben 4 seans koltukaltıma ipl lazer yaptırdım,burda okuduklarımdan yola çıkarak paramı çöpe atmak istemedim ve alex ile nd/yag bulunan bir merkeze gittim.dr nihat özkan diye bi adamın merkezi,ankarada.normalde iplle 50 tl koltuk altı ama burda 80 tl ama ipl de seans aralıkları her ay burda 45 günde bir.alex epicare kullanıyorlarmış,son model.bakalım bu cumaya ilk seansıma gitcem.bu arada ipl le kolaltımın çoğu döküldü ama 3 ay ara verince geri geliyomuş diye artık oraya gitmiyorummerhabalar gün bi merkezde koltukaltı için lazere gittim ama cıhazını ıpl oldugunu ögrendım okuduklarım o kadar çok kafamı karıştırdıkı 15 gün sonra rütüş randevum var gidip gitmemekte karasızım makineyi çok inceleme şansım olmadı ama bi jel döktünten sonra kırmızı bi ışın ile her birine 8-10 atış yaptılar
deneyimli arkadaşlar sizle bi faydasını görürmüyom lütfen cevaplayın :96:
ben ankarada yaptırıyorum,dr.nihat özkan ın kendi yerinde.alex epicare marka cihaz kullanacaklar.4 seans ipl yaptırdım ama bıraktım ben de aynen,80 tl kolaltı.inş bi faydasını görürümsizi okuyunca ıpl lazer epilasyon yaptırmayı bıraktm wala parama yazık ya alex epilasyon yaptırıcam peki nerede yaptırıosnz ilk seans ne kdar ödüosunuz yaz qelmesin de hemen yaptıralım
ankarada bu 3 cihazın bulunduğu bi hastane var,medicana.eger mail atarsan fiyatları sana söylerler.bana yollamışlardı,koltuk altı 80 tl gibi bi şeydi sanırım,inş dogru hatırlıyorumdur
ben 4 seans koltukaltıma ipl lazer yaptırdım,burda okuduklarımdan yola çıkarak paramı çöpe atmak istemedim ve alex ile nd/yag bulunan bir merkeze gittim.dr nihat özkan diye bi adamın merkezi,ankarada.normalde iplle 50 tl koltuk altı ama burda 80 tl ama ipl de seans aralıkları her ay burda 45 günde bir.alex epicare kullanıyorlarmış,son model.bakalım bu cumaya ilk seansıma gitcem.bu arada ipl le kolaltımın çoğu döküldü ama 3 ay ara verince geri geliyomuş diye artık oraya gitmiyorum
ben ankarada yaptırıyorum,dr.nihat özkan ın kendi yerinde.alex epicare marka cihaz kullanacaklar.4 seans ipl yaptırdım ama bıraktım ben de aynen,80 tl kolaltı.inş bi faydasını görürüm