- 10 Mart 2012
- 1.893
- 215
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
ilk seansıma 2 gün önce gittim şimdilik bişey diyemem ama kardeşim 2. seansa gidicek yakında. yapılan bölgelerin hem rengi açıldı hem de döküldü ve hala çıkmadı diyormemnunmusun canım lazerden
ilk seansıma 2 gün önce gittim şimdilik bişey diyemem ama kardeşim 2. seansa gidicek yakında. yapılan bölgelerin hem rengi açıldı hem de döküldü ve hala çıkmadı diyor
rica ederim canımhımm bende yaptırmayı düşünüyorum da .tamam canım saol
tüm vucut 16 seans 1400 lira yapan bi yer var bahçelievlerde ben oraya gidiyorum
arkadaşım bu lazer tekniğinin hiçbir sonuç vermediğini söyledi. kendisi şu an soprano diod lazer tekniğine geçti
tüm vucut 16 seans 1400 lira yapan bi yer var bahçelievlerde ben oraya gidiyorum
kızlar konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım ama hepsini okuyamadım :S bi sorum olucaktı..bugün yüzüm için alex. lazere başladım ilk seansı olmasına rağmen çok memnun kaldım ayrıca pek de acımıyor..soğutmalı olandan..fakat internetten biraz okuyunca yüz için pek tavsiye edilmediğini hatta tüyleri çoğalttığını söylediler çok morelim bozuldu..yüzü için kullanıp memnun kalan var mı acaba.. gittiğim yer güvenilir bir yer..isim verebiliyor muyuz bilmiyorm ama samsun medicana da tedavime başladım..
bu arada lazeri yapanlardan duyduğum kadarıyla kollar 16.15 ve bacaklar 18.10 'luk atışlarla yapıldı. ikinci kısımlardaki sayılar neyi ifade ediyo bilemedm =)
endişelenmene gerek yok bence,ben yengemle aynı yere gidiyoruz ve o da çenesine yaptırıyor ve çok memnun daha önceden iğneli yaptırmış ama hiç değişen bişey olmamış hem o daha çok acıtıyordu dedi,bunun için keşke daha önce başlasaydım diyor..
bende özel bölge icin gidiyorum yeni basladım bakalım artık...cene icinde yaptırcaktım fakat yaz döneminde günesten korumamı sölediler...buda yazın mümkün olmadıgı icin kıs ayına erteledim..sende sorun olmadımı??
Ben 20 gün önce lazere başladım.döküldüler fakat dökülen yerlere ellediğimde pürüzsüz değil.sert beyaz tüyler var. ellediğimde batıyor fakat bişey yok gibi duruyor :) bu gidicek mi diğer seanslar da
hamileyken lazere gitmeyin lütfen. yaparız diyen yerler sağlığınızı hiçe sayar sadece paranız için yaparslm kızlar hamilelik durumunda lazere gidebilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?