• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

canım yaparken, kadının bunları lazer görüyormu,görmüyormu demesi enteresan hakikaten ,dememesi lazımdı, bu yaptıran kişide güvensizlik yaratır orada haklısın canım .
nasıl olsa kontrol seansına gidecekmişsin o çıkanlarıda rötuşlarlar 2,ci seansa kadar daha iyi belli olur..

ya bnm canım neredeyse hiç yanmadı da.. bi de tüylerim renkli aslında ama diplere doğru epey incelio ve açılıo rengi =) o yzden yapan kişi de tedirgin oldu :D 10 gn sonra kontrl seansından sonra gelişmeleri yazarım =)

Benim gittiğim yerde de sadece alexandrite var, çalışan uzmanlar inatla diğer aletlerin işe yaramayacağını söylüyorlar. Gittiğim yer çok streil çok düzgün bir yer, alsalar diğer aletleri alabilecek ciroları vardır eminim. Alexandrite da her tüyü almıyor işte

Nası olur ya :S 6 seansta bitiriyorlar normalde.nereye gidiyorsun.fiyatı ne kadar.

aaaaa çok sevindimmm canım yaa hayırlısı olsun inşş umarım bi an öncee kurtulursunn haberrdarr ett gelişmelerden benii:))) bende napim gittim doktora yüzümü gösterdim filan işte tüylerin çok ince lazer görmezz dedii :((( biraz üzüldüm tabi ama bende sivilceler filanda var belki sivilceler tüyü tetikliyoo olabilir dedi sivilce tedavisine başladıkk 2 ay sürücek bi ay filan oldu işte şimdi sivilce tedavisinde kullandığım ilaçlar ağır biraz sanırım diğer bölgelerime lazer yaptırmak istedim ama işte ilaçlar yüzünden lazer yapılmaz dedi doktorr bakalım 2 ay dolsun gidicemm yapacak bişe yok iğneli yaptırcam yüzümee diğer bölgelerimede lazerin gördüğü yerlere lazer yaptırcamm.....zateen en başta muayene olduğumda kadın doğumcuda tüylenmenin sebebi idiopatik bilinmeyen tüylenme dedi hiç bişe çıkmadıı tahmin ettiğimm gibii yanii :)))) sen muayene oldunmuu sebebii neymişşş ??? CANIMM YAZDIĞIM MESAJLAR 100 OLMADIĞII İÇİNN ÖZELDEN ATAMADIMMM BURDAN ALL CEVABINI ARTIKK ;))))

selam ben de şişlide bi estetik merkeziyle görüştüm. kampanyadalar 16 seans alex ve diod ikisini kullanıyolarmış tüm vücut 1550 lira kredi kartına. bana çok uygun geldi:) yeri bilen var mı daha önce giden?halaskargazi cad. üstünde

Kızlar bende 2gün önce kompleye başladım.2gündür tüylerim her zamankinden daha güçlü sımsıkı tutunmuşlar sanki :) ve çok sert oldular niyeki

gecen sene alexandrave ıpl i inceleyip sonunda tüm vücut ıpl lazer e karar kıldım. 5 seansta koltuk altımda cok başarılı oldu, ama kollarım ve bacaklarımda tekrar bir merkeze gidicem artık bakalım...

Kızlar bende 2gün önce kompleye başladım.2gündür tüylerim her zamankinden daha güçlü sımsıkı tutunmuşlar sanki :) ve çok sert oldular niyeki

doğaldır canım inceliyor yavas yavas.. smdi kontolun vardır senin ona git pürüzsüzleşiyr 1 ay falan sonra cıktıkca gidiyorsun

kızlar merhaba
10 gün önce yazmıştım buraya yüzüme lazer yaptırdım güzellik merkezinde 6 seans tüylerim sertleşti falan die hastaneyle görüşmüştüm bugün gittim . öncelikle şunu söyleyebilirim ki bugün ki lazer ise daha önceki neydi yüzüm baya acıdı yaw daha önceki hiç öle değildi ki kocaman bi cihaz yüzüme kırmızı ışık veriyordu sadece :37: neyse bayana anlattım önceki lazer uygulamam da yüzüme jiletti cımbızdı vs vurulduğunu bayanın gözleri büyüdü 15 günde bir çağırıp yapıyodu deyince tekrar şok oldu bütün detayıyla anlattı ilaç kullanıyomusun yüzüne ne uyguluyorsun vs vs herşeyi sordu yüzümde makyaj da vardı iiice sildi yüzümden daha önceki öle mendille silip bırakıyordu bayan dedi makyaj gözenekleri tıkar iice temizlemezzen lazer görmez birde cilt tonunu bozar lekelenmeler olur yüzümü görünce ve benim anlattıklarımı duyunca cildin tabi bozulur böle die başladı uygulamaya canım acıdı ama ufak bi cihazdı elindeki soğuk üfleme yapıyordu
evet cihazın ismi ALEXANDRİTE gri bi renk üstünde de Cynosure yazıyordu inşallah ii sonuçlar alıırm :14:

lazere başlamak istiyorum ben de. bakıköy de bi yerle görüştüm tüm vücut tek seans 480 tl miş.
eğer bahçelievler veya bakırköy de memnun kaldığınız daha uygun fiyatlı bi yer varsa mesaj atabilir misinz? teşekkürler şimdiden:)

Alexandrite lazer yapılan bir yere gidiyorum ben de yaklaşık 10 seans olmuştur, kolum için, gayet güvenilir bir yer, yapan kişi dermotolog,temiz bir yer ancak azalma dahi hala yok,yaklaşık 2 ayda eskisi gibi çıkıyor ve tekrar gidiyorum,kurtulmayı bırak azalmadı bile ama hala devam ediyorum,servet döktüm:( Tüylerin ince, inatçı vs. deniyor ama bilmiyorum güveniyordum da napsam ki:S

Alexandrite lazer yapılan bir yere gidiyorum ben de yaklaşık 10 seans olmuştur, kolum için, gayet güvenilir bir yer, yapan kişi dermotolog,temiz bir yer ancak azalma dahi hala yok,yaklaşık 2 ayda eskisi gibi çıkıyor ve tekrar gidiyorum,kurtulmayı bırak azalmadı bile ama hala devam ediyorum,servet döktüm:( Tüylerin ince, inatçı vs. deniyor ama bilmiyorum güveniyordum da napsam ki:S

okudupum bir çok yerde 6. seansa kadar hala işe yaramıyorsa bırakılması gerektiğini okumuştum. bence bırakmalısın. aam sen bilrsin tabi ki de.

10 seansmıı dedinizz ooooo.....siz resmen kandırılıyorsunuzz 10 seans ta bitmesi gerekrdi hadi bitmedii %80 azalması lazımdıı bence siz bırakın orayı hemen eğer tüyleriniz sarı vede inceyse zaten makine görmüyor onun için tek çözüm iğneli epilasyondur...

Lazer yaptıralı 9 gün oldu koltuk altımda biraz dökülme var fakat bacaklarım olduğu gibi duruyor.Çekince gelmiyorlar her zamankinden daha çok acıyor.İnatla sıkı sıkı tutunmuşlar sanki dökülmemek için.9gün normal mi sizce?

lazere başlamak istiyorum ben de. bakıköy de bi yerle görüştüm tüm vücut tek seans 480 tl miş.
eğer bahçelievler veya bakırköy de memnun kaldığınız daha uygun fiyatlı bi yer varsa mesaj atabilir misinz? teşekkürler şimdiden:)
tüm vucut 16 seans 1400 lira yapan bi yer var bahçelievlerde ben oraya gidiyorum

Back