• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

ben bakırkoyde doruk guzellık salonuna gıttım cok para aldılar bırde memnun kalamdım anladığım kadar bu işlerde cok karışık şeyler var kımseye guvenmeyın derım sağlam bır sozleşme çok sağlam ama bitiş garantiside cabası olmalı lesınlıkle

teşekkür ederim kızlar verdiğiniz cvp lar için . inşallah bu gideceğim hastane den iyi sonuçlarla çıkarım . işin içinden çıkılmaz bi hale gelmim de

merhaba:) bu alex te nasıl oluyor tüyleriniz uzun gidiyorsunuz seansta tamamen köküne kdr yakılıyor tertemiz bir görünümle çıkıyorsunz doğrumudur ? alexle ılglı çk şey blmıyorm. oho sen daha nerdesn diceksnz şmdi ama blmıyorm napaym:) biri yardımcı olp aydınlatırsa benı ck ama ck sevınıcm:17:

Son düzenleme:
merhaba:) bu alex te nasıl oluyor tüyleriniz uzun gidiyorsunuz seansta tamamen köküne kdr yakılıyor tertemiz bir görünümle çıkıyorsunz doğrumudur ? alexle ılglı çk şey blmıyorm. oho sen daha nerdesn diceksnz şmdi ama blmıyorm napaym:) biri yardımcı olp aydınlatırsa benı ck ama ck sevınıcm:17:

bende genital ve koltuk altı için lazer yaptırıyorum alex le canım tüyler uzun gidilmiyor lazerden 3 gün önce jiletle temizleniyor.ve hemende tertemiz çıkılmıyor kökleri kalıyor birkaç gün sonra dökülüyor zaten tek seansta bitmiyor en az yedi seans deniliyor ben daha iki seans yaptırdım kaç ta bitecek bilmiyorum:34: ama su anda sonuç çok iyi :1:

yüzümdeki tüylerim ilk gittiğim gibi çıksalar inan üzülmezdim ama sertleşti tüyler elimi gezdirince batmaya başladı ki bana öle uzun sürer demedi de birde yine kızdığım azaldı baya sana öle geliyor demesi . burda okudum cımbız jilet vs vurulmazmış bende jilette vurdu erkek traş makinası ve bir keresinde bıyık kısmımı cımbızla aldı :S

Ay yok tatlım senin gittiğin yerde problem var yüzü jilettirmekte ne demek ne insanlar var ya para için neler yapıyorlar seninn adına üzülüm canım başka bir yer araştır bence hemen değiştir gittiğin salonu

Ay yok tatlım senin gittiğin yerde problem var yüzü jilettirmekte ne demek ne insanlar var ya para için neler yapıyorlar seninn adına üzülüm canım başka bir yer araştır bence hemen değiştir gittiğin salonu

ya bende şaşırdım aslında burda okudum jilet vs vurulmazmış cilde zaten içime sinmemeye başlamıştı yüzümü gördükten sonra bıraktım gitmiyorum . hastane ile görüştüm oraya gidicem haftaya olan boşa zamanıma parama ve tüylerime oldu :( burdanda çözüm bulamazsam hiç gitmem

Arkadaşlar Merhaba,
Ben genital bölgeye ve koltuk altına 7 seans alexandrite ile lazerli epilasyon yaptırdım.
Ancak fazla bi aşama kaydedemedim.Hala kıllar var.%30-40 azalma oldu diyebilirim.
Cihazın görmediğini söylediler. Ben de alexandrite cihazının görmediği kılları görebilen
başka yöntem var mı diye araştırıyorum.Bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar Merhaba,
Ben genital bölgeye ve koltuk altına 7 seans alexandrite ile lazerli epilasyon yaptırdım.
Ancak fazla bi aşama kaydedemedim.Hala kıllar var.%30-40 azalma oldu diyebilirim.
Cihazın görmediğini söylediler. Ben de alexandrite cihazının görmediği kılları görebilen
başka yöntem var mı diye araştırıyorum.Bilgisi olan var mı?

Diod görebilir oda olmazsa iğneli epilasyondan başka çözüm yok ama diod alexe göre bir adım hatta bir kaç adım önde

kızlar benim bi kaç sorum olacak.
bi tıp merkezinde alexandtrite ile lazere bailadım 18 mayısta ilk seansı yaptırdım ancak bazı yerleri lazerin görmediğini söylediler seans esnasında, zaten nerdeyse hiç canım yanmadı. alt bacağı hissettim bi tek sanırım. bu kadar kıllı tüylü olup lazerin görmediği tüylere sahip olmak da ayrı bi mevzu :( şimdi, lazerden sonra 4. gün bugün ve j,letlenmiş olduğu için çou tüy hiç lazerlenmemiş gibi uzadı.. hala çok kısalar tbi ama tırnaklarmla çekince fark ediorum ki sapasağlamlar gayet çekince cnm acıyo çünkü. bazı kısımlarsa nokta nokta derinin altında henz belli. şimdi bu ne demek ben hiçbişey anlamadım. lazer işe yarasaydı eğer hemen dökülür mydü? yoksa bi kaç gün sonra o çeknce acıyan tüyler kendiliğinden mi dökülcek ? çok kafam karıştı malesef:( yardım edin tecrübeli arkadaşlarrr..

bi tıp merkezinde alexandtrite ile lazere bailadım 18 mayısta ilk seansı yaptırdım ancak bazı yerleri lazerin görmediğini söylediler seans esnasında, zaten nerdeyse hiç canım yanmadı. alt bacağı hissettim bi tek sanırım. bu kadar kıllı tüylü olup lazerin görmediği tüylere sahip olmak da ayrı bi mevzu :( şimdi, lazerden sonra 4. gün bugün ve j,letlenmiş olduğu için çou tüy hiç lazerlenmemiş gibi uzadı.. hala çok kısalar tbi ama tırnaklarmla çekince fark ediorum ki sapasağlamlar gayet çekince cnm acıyo çünkü. bazı kısımlarsa nokta nokta derinin altında henz belli. şimdi bu ne demek ben hiçbişey anlamadım. lazer işe yarasaydı eğer hemen dökülür mydü? yoksa bi kaç gün sonra o çeknce acıyan tüyler kendiliğinden mi dökülcek ? çok kafam karıştı malesef:( yardım edin tecrübeli arkadaşlarrr..

bu arada lazeri yapanlardan duyduğum kadarıyla kollar 16.15 ve bacaklar 18.10 'luk atışlarla yapıldı. ikinci kısımlardaki sayılar neyi ifade ediyo bilemedm =)

Merak etme kılların dökülecek ama 2 hafta sonra fln daha yeni yaptırmışsın öle hemen dökülmezler hatta ilk başta biraz uzarlar.. sen hiç elleme zamanla kılların kendiliğinden döküldüğünü göreceksin..

Merak etme kılların dökülecek ama 2 hafta sonra fln daha yeni yaptırmışsın öle hemen dökülmezler hatta ilk başta biraz uzarlar.. sen hiç elleme zamanla kılların kendiliğinden döküldüğünü göreceksin..

sağol canım baya kafama takılmıştı bu konu =)

inşallah dökülür ben vücut değil yüze yaptırıyorum ama kendiliğinden dökülmesini beklemeden kılları çektiğimde acısız bi şekilde çıkıyor hemen kökleri zayıf çünkü acıyor olanlar dökülmeyebilir çünkü bendede geçen senasta bazı bölgeler es geçilmiş sanırım çekince acıyodu vede dökülmedi öylece kaldı

inşallah dökülür ben vücut değil yüze yaptırıyorum ama kendiliğinden dökülmesini beklemeden kılları çektiğimde acısız bi şekilde çıkıyor hemen kökleri zayıf çünkü acıyor olanlar dökülmeyebilir çünkü bendede geçen senasta bazı bölgeler es geçilmiş sanırım çekince acıyodu vede dökülmedi öylece kaldı

hm ben de öyle tahmin ediyorum şahsen. dün koluma kese yapamadım ama sertçe lifledim ve benek benek kalanlar yok oldu. ama uçları çıkmış ve kökleri çeknce acıyanlar duruyor öylece.. ben baya korktum hiç işe yaramicak diye çnkü köklere doğru açılıyo rengi tüylerimin:( ama aralarda gördüğü olduğuna göre mutlaka görecek alet hepsini bir gün =)

hm ben de öyle tahmin ediyorum şahsen. dün koluma kese yapamadım ama sertçe lifledim ve benek benek kalanlar yok oldu. ama uçları çıkmış ve kökleri çeknce acıyanlar duruyor öylece.. ben baya korktum hiç işe yaramicak diye çnkü köklere doğru açılıyo rengi tüylerimin:( ama aralarda gördüğü olduğuna göre mutlaka görecek alet hepsini bir gün =)

canım daha iki gün olmuş yaptıralı hemen dökülmesini bekleme,lifle sürtmeyide bırak bence derini tahriş edeceksin bi 15,20 gün bekle o zamana kadar dökülen dökülmiyen belli olur zaten ,ikinci seanstan sonra daha iyi anlarsın zaten....

canım daha iki gün olmuş yaptıralı hemen dökülmesini bekleme,lifle sürtmeyide bırak bence derini tahriş edeceksin bi 15,20 gün bekle o zamana kadar dökülen dökülmiyen belli olur zaten ,ikinci seanstan sonra daha iyi anlarsın zaten....

ya yaparken kadın bunları lazer görüyo mu görmüyo mu pek emn değilim açıkçası dediği için kafam bu kdr karışık=) iyice inceledm bacaklar olduğu gibi çıkmış nerdeyse.. ama beklemeye karar verdm takmicam kafamı işe yaramazsa da nasip artık =) zaten 5 hazran da kontrol seansım var o zaman belli olur dediğin gibi =) çoook teşekkürler, fikirlerinze gerçekten ihtiyacım vardı =)

canım yaparken, kadının bunları lazer görüyormu,görmüyormu demesi enteresan hakikaten ,dememesi lazımdı, bu yaptıran kişide güvensizlik yaratır orada haklısın canım .
nasıl olsa kontrol seansına gidecekmişsin o çıkanlarıda rötuşlarlar 2,ci seansa kadar daha iyi belli olur..

Back