• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

tüm vucut 16 seans 1400 lira yapan bi yer var bahçelievlerde ben oraya gidiyorum

slm bende bahçelievlere gidiyorum da 16 seans hakkım var daha yarısı ancak oldu acaba aynı yere mi gidiyoruz,isim verebiliyor muyuz bilmiyorum ama siz mennun musunuz acaba..16 seans ama seans sonrası kontrole çağırmıyorlar hiç..normal mi sizce..

kızlar konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım ama hepsini okuyamadım :S bi sorum olucaktı..bugün yüzüm için alex. lazere başladım ilk seansı olmasına rağmen çok memnun kaldım ayrıca pek de acımıyor..soğutmalı olandan..fakat internetten biraz okuyunca yüz için pek tavsiye edilmediğini hatta tüyleri çoğalttığını söylediler çok morelim bozuldu..yüzü için kullanıp memnun kalan var mı acaba.. gittiğim yer güvenilir bir yer..isim verebiliyor muyuz bilmiyorm ama samsun medicana da tedavime başladım..

kızlar konuyu elimden geldiğince takip etmeye çalıştım ama hepsini okuyamadım :S bi sorum olucaktı..bugün yüzüm için alex. lazere başladım ilk seansı olmasına rağmen çok memnun kaldım ayrıca pek de acımıyor..soğutmalı olandan..fakat internetten biraz okuyunca yüz için pek tavsiye edilmediğini hatta tüyleri çoğalttığını söylediler çok morelim bozuldu..yüzü için kullanıp memnun kalan var mı acaba.. gittiğim yer güvenilir bir yer..isim verebiliyor muyuz bilmiyorm ama samsun medicana da tedavime başladım..

endişelenmene gerek yok bence,ben yengemle aynı yere gidiyoruz ve o da çenesine yaptırıyor ve çok memnun daha önceden iğneli yaptırmış ama hiç değişen bişey olmamış hem o daha çok acıtıyordu dedi,bunun için keşke daha önce başlasaydım diyor..

bende özel bölge icin gidiyorum yeni basladım bakalım artık...cene icinde yaptırcaktım fakat yaz döneminde günesten korumamı sölediler...buda yazın mümkün olmadıgı icin kıs ayına erteledim..sende sorun olmadımı??

Ben 20 gün önce lazere başladım.döküldüler fakat dökülen yerlere ellediğimde pürüzsüz değil.sert beyaz tüyler var. ellediğimde batıyor fakat bişey yok gibi duruyor :) bu gidicek mi diğer seanslar da

bu arada lazeri yapanlardan duyduğum kadarıyla kollar 16.15 ve bacaklar 18.10 'luk atışlarla yapıldı. ikinci kısımlardaki sayılar neyi ifade ediyo bilemedm =)

bu sayı değerlerinin anlamlarını ben de çözmeye çalışıyorum:)bilgisayar ekranında 4 tane sayı oluyor. 2 altta 2 üstte. üsttekilerden ilki derecesini belirtiyor.2.ve 3.cüyü ten rengine göre ayarlıyorlar. 4.ise atış sayısı. benim çözebildiğim kadarıyla böyle :)ama bu olması gereken sayı değerleri ne bilmiyorum. mesela bende alexin derecesi 19 ayarlanıyor. 19 yeterli bir derece mi ??

endişelenmene gerek yok bence,ben yengemle aynı yere gidiyoruz ve o da çenesine yaptırıyor ve çok memnun daha önceden iğneli yaptırmış ama hiç değişen bişey olmamış hem o daha çok acıtıyordu dedi,bunun için keşke daha önce başlasaydım diyor..

bak şimdi rahatladım işte :)) teşekkür ederim..

Kızlar İzmit'te lazer epilasyon yaptırıyoruz arkadaşlarla.Candela isimli bir cihazla üst bacaklarımda açık kahve lekeler oluştu.Bir arkadaşımın da aynı sekilde lekelendi.Ve kıl kökleri siyah siyah jiletlemissin gibi oldu 4-5 bayanız cok pişman olduk. EPL lazer yürüyüş yolunda cosmo Storeun üzerinde. Kocaelide yaşayanlar kesinlikle Akademi hastanesinden şaşmayın derim. Yeniden akademiye gitmeye başladık.Ee ne demişler ucuz etin Yahnisi yavan olurmuş. Bu lekeler geçecek mi diye cok merak ediyorum. Contratubex jel verdiler onu kullanıyorum ama tık yok.Temmuzda düğünüm var... Of!

bende özel bölge icin gidiyorum yeni basladım bakalım artık...cene icinde yaptırcaktım fakat yaz döneminde günesten korumamı sölediler...buda yazın mümkün olmadıgı icin kıs ayına erteledim..sende sorun olmadımı??

canım ben çene, bıyık bölgesi ve elmacık kemiklermde minik bi bölge için başlattım..ben de korktum yaz olduğu için ama onların güneşten sakının dediği güneşlenmek..50 faktör güneş kremi ile gez hiç bişeycik olmaz..bana uyguladıklarında inanır mısın yüzümde kızarma bile olmadı :)) ilk gün güneş ve sudan korumak gerekiyo cnm..

Kızlar, yararlı olabilmek adına buraya yazıyorum umarım pek çok insana ulaşır. Bionep'e sakın ama sakın gitmeyin. Etiler'de Akmerkez karşısında olduğu için prim yapıyor fakat ben 4 yıldır gidiyorum ve hala tüylerim bitmedi. Tüylerimde de bir sorun yok :) ne aşırı kıllı bir insanım, ne de tüylerimi göremeyecek kadar ince tüylüyüm. sarışın falan da değilim. ama bitmedi. üstelik eğitimsiz personeli sebebiyle cildimi yaktılar, çok fazla yaktıkları yerlerde (kollarımda) 3 yıldır lekeler var. İlgilenenlere özelden fotoğraf gönderebilirim.

Ben 20 gün önce lazere başladım.döküldüler fakat dökülen yerlere ellediğimde pürüzsüz değil.sert beyaz tüyler var. ellediğimde batıyor fakat bişey yok gibi duruyor :) bu gidicek mi diğer seanslar da

aynı sorun bende de var,umarım gider

Back