- 15 Ekim 2008
- 3.677
- 6.591
- 398
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım yaparken, kadının bunları lazer görüyormu,görmüyormu demesi enteresan hakikaten ,dememesi lazımdı, bu yaptıran kişide güvensizlik yaratır orada haklısın canım .
nasıl olsa kontrol seansına gidecekmişsin o çıkanlarıda rötuşlarlar 2,ci seansa kadar daha iyi belli olur..
Nası olur ya :S 6 seansta bitiriyorlar normalde.nereye gidiyorsun.fiyatı ne kadar.
Kızlar bende 2gün önce kompleye başladım.2gündür tüylerim her zamankinden daha güçlü sımsıkı tutunmuşlar sanki :) ve çok sert oldular niyeki
doğaldır canım inceliyor yavas yavas.. smdi kontolun vardır senin ona git pürüzsüzleşiyr 1 ay falan sonra cıktıkca gidiyorsun
evet bir ay sonra kontrolüm var canım.ama hiç dökülück gibi durmuyolar ya.bide rahatsız etmeye başladılar jiletlesem yine dökülür mu
Alexandrite lazer yapılan bir yere gidiyorum ben de yaklaşık 10 seans olmuştur, kolum için, gayet güvenilir bir yer, yapan kişi dermotolog,temiz bir yer ancak azalma dahi hala yok,yaklaşık 2 ayda eskisi gibi çıkıyor ve tekrar gidiyorum,kurtulmayı bırak azalmadı bile ama hala devam ediyorum,servet döktümTüylerin ince, inatçı vs. deniyor ama bilmiyorum güveniyordum da napsam ki:S
Alexandrite lazer yapılan bir yere gidiyorum ben de yaklaşık 10 seans olmuştur, kolum için, gayet güvenilir bir yer, yapan kişi dermotolog,temiz bir yer ancak azalma dahi hala yok,yaklaşık 2 ayda eskisi gibi çıkıyor ve tekrar gidiyorum,kurtulmayı bırak azalmadı bile ama hala devam ediyorum,servet döktümTüylerin ince, inatçı vs. deniyor ama bilmiyorum güveniyordum da napsam ki:S
tüm vucut 16 seans 1400 lira yapan bi yer var bahçelievlerde ben oraya gidiyorumlazere başlamak istiyorum ben de. bakıköy de bi yerle görüştüm tüm vücut tek seans 480 tl miş.
eğer bahçelievler veya bakırköy de memnun kaldığınız daha uygun fiyatlı bi yer varsa mesaj atabilir misinz? teşekkürler şimdiden:)
tüm vucut 16 seans 1400 lira yapan bi yer var bahçelievlerde ben oraya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?