- Konu Sahibi EstetikEditor
rica ederim umarım çözüm bulursun :)
umarııııııııııııımm :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rica ederim umarım çözüm bulursun :)
alex ın apogee makınesı jelsizdir(gittiğinizde bi bakın istersenız makınenın ustunde ne yazdıgına) sogutmalı hava verılıyor,diğer makıne candeladır bunda jel kullanılıyor.sızde jel olmadıgına gore makınenız apogee dır:)
kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. ben 9 gün önce tüm vücut lazer epilasyona başladım. üstünden bir hafta geçtikten sonra uzayan kılalrım çekilince gelmeye başladı sanırım epilasyon etkili olmuş
şimdi ben bu dökülen kılların yerine yenilerinin çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum. yani eğer çıkmayacaksa 2-3 seansta biticek sanırım benim
Okaplan hangi cihaz alexmi eğer alex ise mak.ucu nasıl kase gidip bastirip mı atış yapıyor yoksa tabanca gibi ince bır ucumu var
merhaba arkadaşlar
kadıköy, maltepe, kartal taraflarında önereceğiniz merkezler var mı? siz nerelerde yaptırdınız memnunmusunuz?
biraz önce ataşehirde bir yeri aradım seansı için 580tl dediler, bu kadar pahalımı her yerde
merhba arkadaşlar ben alexandrite chazyla yptryorum soğutucu cihazı var ayrıca ..genitalde 6.seans btti koltkaltı 5.seans oldu ,geçen ay göğs ucu ve göbek çzgsne d başladm ..gtmedn ck araştrmştm jel ile yapılanlar sonuç vermyormus ve de 2ayda br gdyorm bn aylk olanların da iyi olmadğnı okumştm ki ztn 2.ayn sonunda ancak çkıor..gayet memnunum ama bu cihaz özellğnden dolayı genitaldeki
tüyleri zamanla sarı ufacık tüylere dönştrdü ama bi kısmını..tamamen sinekkaydı olmak içn acaba en son bi seans da iğnelı mi yaptrsam karar veremedim ya da son seansta da dior kullanan bi yere mi gtsem?..?
Ama snuçtan ck memnunum ağda gunlermdki oluşan kararmalar sivilcelere veda etmek inanılmaz son 1yıldır bi kez olsn ağda jilet vs surmedm ..smdi d bacak ve kol istyorm ama işe başlaynca o da..öğrencym ne d olsa :))
merhba arkadaşlar ben alexandrite chazyla yptryorum soğutucu cihazı var ayrıca ..genitalde 6.seans btti koltkaltı 5.seans oldu ,geçen ay göğs ucu ve göbek çzgsne d başladm ..gtmedn ck araştrmştm jel ile yapılanlar sonuç vermyormus ve de 2ayda br gdyorm bn aylk olanların da iyi olmadğnı okumştm ki ztn 2.ayn sonunda ancak çkıor..gayet memnunum ama bu cihaz özellğnden dolayı genitaldeki
tüyleri zamanla sarı ufacık tüylere dönştrdü ama bi kısmını..tamamen sinekkaydı olmak içn acaba en son bi seans da iğnelı mi yaptrsam karar veremedim ya da son seansta da dior kullanan bi yere mi gtsem?..?
Ama snuçtan ck memnunum ağda gunlermdki oluşan kararmalar sivilcelere veda etmek inanılmaz son 1yıldır bi kez olsn ağda jilet vs surmedm ..smdi d bacak ve kol istyorm ama işe başlaynca o da..öğrencym ne d olsa :))
merhabalar arkadaşlar ,
ben yeni katıldım aranıza alexsander lazer yaptırdım ilk seansımdı dökülmeler oldu bu dökülen tüyler tekrar çıkaçakmı ilk seansta kol altımda %99 döküldü