• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite Lazer Epilasyon Cihazı

alex ın apogee makınesı jelsizdir(gittiğinizde bi bakın istersenız makınenın ustunde ne yazdıgına) sogutmalı hava verılıyor,diğer makıne candeladır bunda jel kullanılıyor.sızde jel olmadıgına gore makınenız apogee dır:)

arkadaşlar alex. Candela mı daha iyi sonuç veriyor peki apogee mi yoksa farketmiyor mu??

merhaba arkadaşlar
kadıköy, maltepe, kartal taraflarında önereceğiniz merkezler var mı? siz nerelerde yaptırdınız memnunmusunuz?
biraz önce ataşehirde bir yeri aradım seansı için 580tl dediler, bu kadar pahalımı her yerde

benim gittiğim yerde fiyatlar çok uygun ve kaliteli hizmet...ataşehirde bir semt....eskiden kartal'daymışlar ve iyiki buraya gelmişler

Kızlar sanırım 6. seansım alexandrite ile, epicare sanırım modeli. Nişantaşında bi yere gidiyorum. Memnun muyum değil miyim bilemiyorum:S
Benim kıllarım çok siyah ve sertti, ben açıkçası 6. seansa kadar kurtulurum diye umuyordum :'(( Tabi ki azaldı eskisine göre ama bilmiyorum, mesela 6 kez gittim, bu sürede 3 farklı kişi uygulama yaptı, sanırım kişiden kişiye çok değişiyor malesef. Bundan bir önceki uygulamada çok etki gördüm ama o da bazı bölgelere atış yapmamış, aceleci mi davranıyorum bilemiyorum:S Bir de benim kıllarım çok geç çıkıyor, mesela en son seansımın üzerinden 2 ay geçti belki daha fazla, dökülenler hala çıkmadı kalanlar hiç etki görmemişlerdi, ara seans yapalım dedim, yapmıyoruz öyle döngüsü değişiyo bilmem ne bilmem ne kıvırdı:S halbu ki yapsa daha çabuk kurtulcam...
bir de mesela kızlar sizde mi öyle mi, genitalde baya iç taraflarda da kıl var bende malesef ve beyaz tüy gibi olduğu için sanırım makina görmüyo:((( Onları ne yapıcaz, iğneli hayatta yaptırmam oraya:S

lazere gidince tüyleri orada kısaltılan ve ardından epilasyon yapılan biri var mı

kızlar benim yarn randevum var lazere balıorm 2. seansı haziran ilk haftası uygulatıcam 3 4 hafta sonrada tatile gidicem bi sorun oluşurmu? kol altı ve genitale başlıorm. birde tatil dönüşü uygulama yapılırmı sonuçta oralar bronzlaşmıor?

kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. ben 9 gün önce tüm vücut lazer epilasyona başladım. üstünden bir hafta geçtikten sonra uzayan kılalrım çekilince gelmeye başladı sanırım epilasyon etkili olmuş :1:

şimdi ben bu dökülen kılların yerine yenilerinin çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum. yani eğer çıkmayacaksa 2-3 seansta biticek sanırım benim :23:

kızlar ben de bir şey sormak istiyorum. ben 9 gün önce tüm vücut lazer epilasyona başladım. üstünden bir hafta geçtikten sonra uzayan kılalrım çekilince gelmeye başladı sanırım epilasyon etkili olmuş :1:

şimdi ben bu dökülen kılların yerine yenilerinin çıkıp çıkmayacağını merak ediyorum. yani eğer çıkmayacaksa 2-3 seansta biticek sanırım benim :23:

çıkacak malesef canım.

Okaplan hangi cihaz alexmi eğer alex ise mak.ucu nasıl kase gidip bastirip mı atış yapıyor yoksa tabanca gibi ince bır ucumu var

Okaplan hangi cihaz alexmi eğer alex ise mak.ucu nasıl kase gidip bastirip mı atış yapıyor yoksa tabanca gibi ince bır ucumu var

evet makine alex. tabanca gibi bir ucu var, bir yerinden soğuk hava üflüyor bir yerinden de lazer ışını geliyor işte...

arkadaşlar ben ilk seansımı yaptırdım 2. seansı bekliyorum kıllar kaçıncı seanstan snra azalır umarım başarılı sonuçlar alırım

merhaba arkadaşlar
kadıköy, maltepe, kartal taraflarında önereceğiniz merkezler var mı? siz nerelerde yaptırdınız memnunmusunuz?
biraz önce ataşehirde bir yeri aradım seansı için 580tl dediler, bu kadar pahalımı her yerde

kartalda özel hastaneye gidiyorum . tüm vücut(k.altı+genital+tüm bacak) 1290 lira 6 seans. alex. cihazı. benim 4. senasım bitti çok memnunum. tek seans tüm vücut 450 lira. :)

merhba arkadaşlar ben alexandrite chazyla yptryorum soğutucu cihazı var ayrıca ..genitalde 6.seans btti koltkaltı 5.seans oldu ,geçen ay göğs ucu ve göbek çzgsne d başladm ..gtmedn ck araştrmştm jel ile yapılanlar sonuç vermyormus ve de 2ayda br gdyorm bn aylk olanların da iyi olmadğnı okumştm ki ztn 2.ayn sonunda ancak çkıor..gayet memnunum ama bu cihaz özellğnden dolayı genitaldeki
tüyleri zamanla sarı ufacık tüylere dönştrdü ama bi kısmını..tamamen sinekkaydı olmak içn acaba en son bi seans da iğnelı mi yaptrsam karar veremedim ya da son seansta da dior kullanan bi yere mi gtsem?..?
Ama snuçtan ck memnunum ağda gunlermdki oluşan kararmalar sivilcelere veda etmek inanılmaz son 1yıldır bi kez olsn ağda jilet vs surmedm ..smdi d bacak ve kol istyorm ama işe başlaynca o da..öğrencym ne d olsa :))

merhba arkadaşlar ben alexandrite chazyla yptryorum soğutucu cihazı var ayrıca ..genitalde 6.seans btti koltkaltı 5.seans oldu ,geçen ay göğs ucu ve göbek çzgsne d başladm ..gtmedn ck araştrmştm jel ile yapılanlar sonuç vermyormus ve de 2ayda br gdyorm bn aylk olanların da iyi olmadğnı okumştm ki ztn 2.ayn sonunda ancak çkıor..gayet memnunum ama bu cihaz özellğnden dolayı genitaldeki
tüyleri zamanla sarı ufacık tüylere dönştrdü ama bi kısmını..tamamen sinekkaydı olmak içn acaba en son bi seans da iğnelı mi yaptrsam karar veremedim ya da son seansta da dior kullanan bi yere mi gtsem?..?
Ama snuçtan ck memnunum ağda gunlermdki oluşan kararmalar sivilcelere veda etmek inanılmaz son 1yıldır bi kez olsn ağda jilet vs surmedm ..smdi d bacak ve kol istyorm ama işe başlaynca o da..öğrencym ne d olsa :))

Merhabalar,

Gittiğim yerin kapanması nedeniyle uzun zaman önce bırakmak zorunda kalmıştım. Şu ara fiyatlar nasıl acaba?

sanırım ankaradasın, nereye gıttın merak ettım, ismi açıkça vermeden tarıf etsen, mesaj hakkın da yok..ben 7 seans yaptırdım, genıtal, ust bacak ve koltuk altına faydası olmadı pek malesef... koluma ve alt bacagıma etkı ettı daha cok.

ben yüzüme nd yag vücuduma alexandrite gentle case yaptırıyorum.koltuk altı bitti. özel bölge seyreldi.yüzüm için sabır daha. koltuk altım 5 seans, özel bölge 3 seans girdim. yüzümde de 5 seans oldu ama olmazsa iğneliye geçicem ben. adanadada yaptırıyorum.

merhabalar arkadaşlar ,
ben yeni katıldım aranıza alexsander lazer yaptırdım ilk seansımdı dökülmeler oldu bu dökülen tüyler tekrar çıkaçakmı ilk seansta kol altımda %99 döküldü

merhabalar arkadaşlar ,
ben yeni katıldım aranıza alexsander lazer yaptırdım ilk seansımdı dökülmeler oldu bu dökülen tüyler tekrar çıkaçakmı ilk seansta kol altımda %99 döküldü

Evet çıkacak, yaklaşık iki ay sonra ama azıcık azalmış olacak.
2. ay ve 3. ay azalma artacak..

Back