• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

bende daha dün koltukaltı-komple bacak ve genital bölge paketi aldım, deneme atışı da yaptırdım, nerdeyse sıfır acı oldu ama aşağısı için yazdıklarını okuyunca moralmanım bozuldu, o kadar acıyo mu ki yaaa :59:

canım bu paket fiyatını kaç liraya anlaştın.ücretini peşin mi verdin yoksa her seansa gidince mi vereceksin bi de kaç seans sürermiş bişi dediler mi:37:

Kızlar ya 1 hafta önce çene ve dudak üstüne lazer yaptırdım.İşlem alexle yapıldı. 2-3 gün sonra tüyler çıktı.Şimdi çenem birkaç gündür dökülüyor, yarısı gitti sayılır ama dudak üstünde tek bir tane bile dökülmedi. Napıcam ben ya resmen bıyıklı bıyıklı geziyorum siyah ve sertler.:43::43:

Kızlar,

Bir şey sormak istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfennn ?

Cumartesi günü bacaklarıma alexandrite lazer yaptırdım. Seans sırasında acıdan kıvrandım.
Hadi neyse sorun değil, ben çok hassasım dedim ama 2 gündür bacaklarım çok acıyor. Hala hassasiyet ve yanma var.
Kızarıklığın geçmesi 1 gün sürdü ama dediğim gibi bacaklarım hala acıyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Alexandrite yaptırıp da bu kadar acı çeken, uygulama sonrası canı bu kadar yanan var mıdır?
Ya da bu normal bir durum mudur?

(Yaptırdığım yer bu ilk uygulama olduğu için böyle oldu dedi ama yine de canımın bu kadar çok acıması normal gelmiyor)

canım bu paket fiyatını kaç liraya anlaştın.ücretini peşin mi verdin yoksa her seansa gidince mi vereceksin bi de kaç seans sürermiş bişi dediler mi:37:

ben de paket fıyat olarak koltuk altı ,genıtal ve bıkını, alt kol, tum bacak yenı 2000 tlye yaptırdım pesın verdım,1 yılda sekız seans. ankarada. ya da kredı kartına taksıt yapıyorlardı ama fıyat artıyordu. sekız seans genelde yeterlı olur dedıler bana.

slm bende koltuk altı genital ve tüm bacak için 1150 liraya anlaştım peşin fiyatına taksit yaptırdım temmuz başında ilk seansıma gittim öyle çok acımadı genital çok az acıdı ama o da ağda yaparken bile daha fazla acıyor kıllarım kalın ve koyu renk ten rengim ise beyaz yapan kadın tam bu makinaya göresin dedi ama kaç seansta biter tahminen:44:

slm bende koltuk altı genital ve tüm bacak için 1150 liraya anlaştım peşin fiyatına taksit yaptırdım temmuz başında ilk seansıma gittim öyle çok acımadı genital çok az acıdı ama o da ağda yaparken bile daha fazla acıyor kıllarım kalın ve koyu renk ten rengim ise beyaz yapan kadın tam bu makinaya göresin dedi ama kaç seansta biter tahminen:44:
cnm kısıden kısıye degısıyormus ama ten ve tuy rengın musaıt,daha cabuk sonuc alırsın. ben 8 seans alcam. genelde yeterlı oluyor 8 seans dedıler.

Kızlar,

Bir şey sormak istiyorum. Düşüncelerinizi paylaşır mısınız lütfennn ?

Cumartesi günü bacaklarıma alexandrite lazer yaptırdım. Seans sırasında acıdan kıvrandım.
Hadi neyse sorun değil, ben çok hassasım dedim ama 2 gündür bacaklarım çok acıyor. Hala hassasiyet ve yanma var.
Kızarıklığın geçmesi 1 gün sürdü ama dediğim gibi bacaklarım hala acıyor.
Sizce ne yapmalıyım?
Alexandrite yaptırıp da bu kadar acı çeken, uygulama sonrası canı bu kadar yanan var mıdır?
Ya da bu normal bir durum mudur?

(Yaptırdığım yer bu ilk uygulama olduğu için böyle oldu dedi ama yine de canımın bu kadar çok acıması normal gelmiyor)

ben alex yaptırıyorum yarım bacak genital ve koltuk altı aynı acıyı bende yaşıyorum merak etme ağlıyorum resmen yapılırken.ama bacak birşey değil de genital bölge asıl adamı mahvediyor sana söylimm allahım bu ayda atlattım çok şükürde kontrole nasıl gideceğimi düşünüyorum :SS dozunu kaçla veriyor sana?

kızlar ankarada alexandrate cihazı olan ucuz temiz iyi bir merkez biliyor musunuz?

genital bölgeye yapılmadan evvel emla krem uygulanamıyor mu? acımasın diye, 30 dk sonra bi koşu wc de yıkarsınız
herhalde sorun olmaz

kızlar ankarada alexandrate cihazı olan ucuz temiz iyi bir merkez biliyor musunuz?

genital bölgeye yapılmadan evvel emla krem uygulanamıyor mu? acımasın diye, 30 dk sonra bi koşu wc de yıkarsınız
herhalde sorun olmaz

ben ankarada yaptırıyorum tüm vücut (yüz, gobek cevresı hariç) 2000 tl, 8 seans, bır sene boyunca. Gittigim yerde üç lazer cıhazı da bulunuyor ama aleksandırla basladılar. Ben kullanmadım o kremı. Ama dayandım acısına. Lazercı sordu sürdunuz mu o kremden dıye. Ben de yok dedım ve yaptı, acıya dayanabıldım. Sürülseydı de temızlenmesı gerekırdı kremın su veya peceteyle, cunku kalın tabaka seklınde suruluyor krem.

evet dogru bu kremin oldukca kalın bir tabaka halinde uygulanması gerekiyor yoksa etki etmiyor
hatta tekrarlanması lazım uyuşma sürecinde
uygulama öncesi hemen yıkanırsa sorun olmaz gibime geliyor

2000 tl toptan vermek istemiyorum, sizce seans başı 250 tl versem tüm kol bacak koltuk altı genital yaparlar mı:26:
ben de biraz çok oldum ama napalım
toplu para veremem bu tarz yerlere güvenmiyorum
belki memnun kalmıycam

sizin gittiginiz yerin adres ve telefonunu alabilir miyim sakıncası yoksa?

evet dogru bu kremin oldukca kalın bir tabaka halinde uygulanması gerekiyor yoksa etki etmiyor

2000 tl toptan vermek istemiyorum, sizce seans başı 250 tl versem tüm kol bacak koltuk altı genital yaparlar mı:26:
belki memnun kalmıycam

ben sana ozelden mesaj yazıp gönderdim canım.

belki memnun kalmıycam

Tüm kol bacak koltukaltı genıtal demıssın; ama hepsini bırden Ankara'da polıklınıklerde 250 tl ye yapmazlar aleksandırate yle. Lazer fıyatları malum pahalı. Ben üç yere sormaya gıtmıstım, dıode ıle yapıyordu biri ve daha ucuzdu, üç lazer tipi olan diger iki yerden de daha ucuz olanına gıttıgım halde tüm vücut( yüz göbek çevresı hariç) paket indirimli hali 2000 tl. Yani maddi durumun varsa kesenın agzını açmak zorundasın biraz

aslı mesajını aldım cok tesekkurler
ancak yanıt veremedim mesaj sayım az oldugu için
sormak istedigim şey, genital bölge yaparken tümden mi acıyoruz? ve yapan kisi doktor mu ve kadın mı?

alexandrite lazere girersiniz tüyleriniz olur sakal ağzım yandı bu lazerden hala niye bu kadar meraklısı var merak ediyorum :? gerçekten fayda gören ve tüylerinden kurtulan varmı bu alexlerde ?

aslı mesajını aldım cok tesekkurler
ancak yanıt veremedim mesaj sayım az oldugu için
sormak istedigim şey, genital bölge yaparken tümden mi acıyoruz? ve yapan kisi doktor mu ve kadın mı?

Rica ederim canım. Benım gittigim yerde kadın hemşireler var canım. Doktor ise erkek. Hemşireler yapıyor zaten. Evet iç çamaşırı cıkarıyoruz mecburen.

alexandrite lazere girersiniz tüyleriniz olur sakal ağzım yandı bu lazerden hala niye bu kadar meraklısı var merak ediyorum :? gerçekten fayda gören ve tüylerinden kurtulan varmı bu alexlerde ?

ince tüylei tetıkledıgı soylenıyor ama ince olmayan tüylerde etkılıymış, ben tek seans yaptırdım bir hafta kadar önce tüm vücut ve şu an dökuluyor tüylerim , inş. da memnun kalırız. yüz için önerılmıyormuş pek, yüz ıcın de dıodeye gıdebılırım.

Back