Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 2 bucuk sene gıttım.ve bıtmediler.iğneliye gıdıcem kesın çozum bu artk boyle duşunuyorum..
ya gercekten niye bitmiyor ki o kadar biter diye vaat veriyorlar
bitirme garantili denilenler lazer ışığıyla yapıyorlar mı,doğrusu lazer ışınıyla yapılması
bu cihaz da böyle ben yaptırdım memnun kaldım ama acıyor ben emla sürmeden yaptıramıyorum
kızlar bende genital bölge için gitmeyi düşünüyorum ama hem kaç seans olur hem acı duyarmıyım hemde gercekten kalıcımı gıbı aklımda bınbır soru var hemde nasıl gıdecegımıde bılmıyorum temızlenıptemı gidecegım endıselıyım bılen varsa soylesın gercekten ıse yarıyormu ve nasıl hazırlanayım ılk gıdısım olacak
benim gittiğim yerde 6 seansda bitecek dediler
iyice araştır güzellik salonlarına sakın gitme! Doktor gözetiminde olacak mümkünse poliklinik veya hastaneye git.
gitmeden 3 gün evvel jilet uygulayacaksın tüylerin fazla uzun fazla kısa olamayacak 3mm kadar olabilir
Arkadaşlar ben de 1,5 ay önce tüm vücut lazer seansımı yaptırdım. İkinci seansım da yarın olacak inşallah. Ben genital+koltuk altı+bacaklar+kollar+bıyık bölgesi için seans ücreti olarak 600 lira veriyorum. 3. seanstan sonra da kıl yogunlugundaki azalmaya baglı olarak seans ücretini düşüreceklerini söylediler. İlk seansımı bi polikinlikte yaptırmıştım, ama yakınımzdaki özel bi hastaneye de lazer birimi açıldığını duydum ve ikinci seansımı yarın orada yaptırıcam inşallah. Ben öyle aman aman bi acı hissetmedim. Özellikle genital bölgeme sadece bi kere agda yaptırabilmiştim o da kaç sürdü hatırlamıyorum bile, acıdan bekleye bekleye anneme aldırtmıştım. Lazerde de acıcak diye cok korkuodum ama öle dayanılmıcak dişimi sıktırcak bi acı hissetmedim. Üstelik derecesini de yüksek yaptığını söylemişti doktor hanım, acı eşiğin baya yüksekmiş dedi ama alakası yok canım cok tatlıdır yani emla falan gibi uyuşturacak kremler de kullanmadım ben.. umarım etkisi kalıcı olur. deneyimlerimi paylaşmaya devam edicem. Gitmeden önce de coookk uzun araştırma sürecim oldu, merak ettikleriniz varsa cevaplarım
Arkadaşlar ben de 1,5 ay önce tüm vücut lazer seansımı yaptırdım. İkinci seansım da yarın olacak inşallah. Ben genital+koltuk altı+bacaklar+kollar+bıyık bölgesi için seans ücreti olarak 600 lira veriyorum. 3. seanstan sonra da kıl yogunlugundaki azalmaya baglı olarak seans ücretini düşüreceklerini söylediler. İlk seansımı bi polikinlikte yaptırmıştım, ama yakınımzdaki özel bi hastaneye de lazer birimi açıldığını duydum ve ikinci seansımı yarın orada yaptırıcam inşallah. Ben öyle aman aman bi acı hissetmedim. Özellikle genital bölgeme sadece bi kere agda yaptırabilmiştim o da kaç sürdü hatırlamıyorum bile, acıdan bekleye bekleye anneme aldırtmıştım. Lazerde de acıcak diye cok korkuodum ama öle dayanılmıcak dişimi sıktırcak bi acı hissetmedim. Üstelik derecesini de yüksek yaptığını söylemişti doktor hanım, acı eşiğin baya yüksekmiş dedi ama alakası yok canım cok tatlıdır yani emla falan gibi uyuşturacak kremler de kullanmadım ben.. umarım etkisi kalıcı olur. deneyimlerimi paylaşmaya devam edicem. Gitmeden önce de coookk uzun araştırma sürecim oldu, merak ettikleriniz varsa cevaplarım
selam kızlar,
ben ilk seansıma dün gittim koltuk altımda bir sorun olmadı minik yanma hissiyle 20 şer sn de bitti.
ama genital bölgeye başlandığı an yandım allah diye yattığım yerden fırladım kalktım düşünüki giyindim merdivenleri inerken hala gözlerimden yaş geliyordu.
çok hevesliydim o kadar üzüldümki anlatamam... bir dahaki sefere emla kullanıp gelin dediler ama ben emlayı daha önce uygulamıştım bende uyuşma hissi olmamıştı.
dünden beri canım çok sıkkın. koltuk altıma yaptırabildim ama orası aman aman kötü durumda değildi zaten benim için önemli olan altbölgeydi. altbölge için tekrar cesaretim yok