Lazer Epilasyon Alexandrite cihazıyla lazer yaptıran var mı ?

8 hafta normalidir yüz için de 6 hafta genelde ben kaç yere sorduysam kaç yazı okuduysam hep seans araları bu kadardır bi de sen de kontrol seansı var sen 15 günde bir lazere gitmiş oluyosun galiba. Normalde vücut için iki ayda bir gidiliyo sonra kıllar azaldıkça ve çıkma süreleri uzadıkça seans araları daha da uzayabiliyo sonuçta kıllar çıkmadan gitmenin bi anlamı yok

Merhaba bende 2 senedir lazer epilasyon yaptırıyorum. ilk önce ıpl epilasyon ile ile başladım sonuç alamadım. Şimdi 1 senedir Alexandrite ile devam ediyorum. 1 sene içinde 3 kere gidiyorum artık hatta en son ekimde gittim.Sanırım bir daha nisan veya mayısta giderim son kez. doktorum öyle söyledi. benim sorunum şu ekimde koltuk altımı yaptırdım fakat ufak bir kahverengi leke oluştu. geçer zannettim fakat geçmedi. sizlerde de böyle bir problem oldu mu?

ay çok heyecanlıyım ankarada bir hastaneye gidecem bugün lazer için. tüm vücudumu yaptırmayı düşünyorum.canım yanacak mıı? offf. yapmamız gereken bişey var mı gitmeden önce.

ay çok heyecanlıyım ankarada bir hastaneye gidecem bugün lazer için. tüm vücudumu yaptırmayı düşünyorum.canım yanacak mıı? offf. yapmamız gereken bişey var mı gitmeden önce.

emla krem kullanabilirsin. Eğer koyu tenliysen genital bölgende biraz acı olur. Ama korkulacak kadar değil. Emla krem acıyı azaltır.

emla krem kullanabilirsin. Eğer koyu tenliysen genital bölgende biraz acı olur. Ama korkulacak kadar değil. Emla krem acıyı azaltır.

sağol canım bugün gittim konuştum. bir fikir edindim. alet olarak alexandrite candela ve nd yag kullanıyorlarmış. hadtane olması güven verdi. fekat fiyatları yazim siz değerlendirin nasıl sizce?
tüm bacak+genital+kolaltı 500
yarım bacak+genital+kolaltı 300
yarım kol 100
tüm kol 200
yüzü sormayı unuttum. kızlaar tabi bi sonraki seansta daha azalacak dedi. ne diyosunuz randevumu alimmı?

Son düzenleme:
sağol canım bugün gittim konuştum. bir fikir edindim. alet olarak alexandrite candela ve nd yag kullanıyorlarmış. hadtane olması güven verdi. fekat fiyatları yazim siz değerlendirin nasıl sizce?
tüm bacak+genital+kolaltı 500
yarım bacak+genital+kolaltı 300
yarım kol 100
tüm kol 200
yüzü sormayı unuttum. kızlaar tabi bi sonraki seansta daha azalacak dedi. ne diyosunuz randevumu alimmı?

Açıkçası fiyatlar biraz piyasanın üstünde geldi bana. Biraz daha araştırdıktan sonra başlasan çok daha iyi olur bence. Ben bundan 2 sene önce koltukaltıma lazer epilasyon yaptırmıştım 30 tl di seansı. şimdide arkadaşım gidecek fiyatlarda değişiklik olmamış hatta düşürmüşler. Şimdi genital bölgeme 1 senas gidicem 110 tl. Bir de fırsat siteleri var. Ben oradan mesela 89 tl ödeyip alt bacağa bir sene yani 12 seans gidicem. yani 89 tl ye alt bacaktan kurtulmuş olacağım ve gittiğim yerde özel bir hastane. İyice araştırıp başlama sakın. Ayrıca fiyatı uygun veya pahalı olsun herhangi bir bölgene yüz bölgesi hariç deneme seansı talep et.

veeeeee sonuçtan çok memnnunum arkadaşlar.sadece 4 kez gidebildim genital ve koltuk altı için gittim 4 seans sonra hamile kaldım bırakmak zorunda kaldım ama onda bile sonuç güzel..
şöyleki koltuk altımda bir kaç kıl,genitaldede üst kısımda hiç çıkmıyo ama dudaklarda azda olsa çıkıyo..nemli bölgelerin bitmesi daha uzun sürüyor ve bende zaten tam gidemedim 6 seans gitmiş olsam biterdi diye düşünüyorum.
gitmeden 1 hafta önce lazer epilasyon yaptıracağınız bölgeleri jiletle temizliyorsunuz..yani 1 haftada azcık uzamış olması gerekiyor..yalnız mutlaka jilet olmalı ağda falan olmaz.bize öyle demişlerdi..umarım bu bilgiler işinize yarar.

veeeeee sonuçtan çok memnnunum arkadaşlar.sadece 4 kez gidebildim genital ve koltuk altı için gittim 4 seans sonra hamile kaldım bırakmak zorunda kaldım ama onda bile sonuç güzel..
şöyleki koltuk altımda bir kaç kıl,genitaldede üst kısımda hiç çıkmıyo ama dudaklarda azda olsa çıkıyo..nemli bölgelerin bitmesi daha uzun sürüyor ve bende zaten tam gidemedim 6 seans gitmiş olsam biterdi diye düşünüyorum.
gitmeden 1 hafta önce lazer epilasyon yaptıracağınız bölgeleri jiletle temizliyorsunuz..yani 1 haftada azcık uzamış olması gerekiyor..yalnız mutlaka jilet olmalı ağda falan olmaz.bize öyle demişlerdi..umarım bu bilgiler işinize yarar.

bebişin hayırlı olsun. bende bebekten önce bu işi halletmek istiyorum.hangi şehirdesin?ankaradaysan gittiğin yeri yazar mısın? birde fiyatlar ne kadar. ben üstteki mesajda yazdım sence normal mi? yoksa kazıklanma arefesinde miyim?alette alexandrite candelaymış.

İstanbul'dayım, 2. seansıma gittim(kontrol seanslarımla birlikte 4)lazerde.Memnunmusun? diye sorarsanız çok memnunum,evet.Tüm vücut gidiyorum 21 yaşındayım,havalimanında çalışıyorum.

İnanılmaz para veriyorum,çalıştığım emek verdiğim geceleri bile çalıştığım bütün param oraya gidiyor.İçin sızlıyormu derseniz,hayır hakettiklerini düşünüyorum.2.seansta bile inanılmaz azalma yaşadım.

Acı bölgesine göre değişiyor,ama genitalin acısı hiç bişeye benzemiyor:18:

Demem oki yaptıracaksanız; sağlam bi yere yaptırın fırsat sitelerinden aldığınız kuponlarla adresini dahi bilmediğiniz güzellik salonlarına gitmeyin.Poliklinklere gidin kızlar:82:

İstanbul'dayım, 2. seansıma gittim(kontrol seanslarımla birlikte 4)lazerde.Memnunmusun? diye sorarsanız çok memnunum,evet.Tüm vücut gidiyorum 21 yaşındayım,havalimanında çalışıyorum.

İnanılmaz para veriyorum,çalıştığım emek verdiğim geceleri bile çalıştığım bütün param oraya gidiyor.İçin sızlıyormu derseniz,hayır hakettiklerini düşünüyorum.2.seansta bile inanılmaz azalma yaşadım.

Acı bölgesine göre değişiyor,ama genitalin acısı hiç bişeye benzemiyor:18:

Demem oki yaptıracaksanız; sağlam bi yere yaptırın fırsat sitelerinden aldığınız kuponlarla adresini dahi bilmediğiniz güzellik salonlarına gitmeyin.Poliklinklere gidin kızlar:82:

Canım ben fırsat sitesinden aldım. Tabi almadan önce araştırdım, çok iyi bir hastane. ilk seansımı yaptırdım geçtiğimiz hafta. Sağolsunlar çok ilgilendiler. Ben çok memnun kaldım ve zaten hastane olduğu için almak istedim. Güzellik saolnlarını bilemem ama bazen fırsat sitelerinde çok iyi kaliteli yerler olabiliyor.

arkadaslar 10 seans ıpl in pek bir yararını göremedim.ayrıca gittiğim epilasyon merkezi çok vurdumduymazdı.son 3 seansımda etki etmediğini görünce dr a git dediler.gittim pco tanısı kondu iki aydır ilaçları düzenli alıyorum.lazere devam etcem .alex. lazere gitmeli miym sizce önerir misiniz??yardımcı olursanız sevinirim.fikirlerinzi almak istiyorum

:71:

Pendikte oturuyorum bi arkadaşımın tavsiyesi ile bir dermatalog buldum randevu aldım sonunda yarın başlıyorum.

Kızlaaar lazere gittim sonunda :)
Alexandrite cihaz kullanıyorlarmış başlangıçda daha sonra tüyler incelmeye başlayınca ndiod du sanırım diğer cihazlarla devam ediyorlar.. Gittiğim yerde tam bir klinik diyebilirim çok profesyonel bir merkez :)

Yıllardır beklemeseymişim keşke içerdede çok az zaman kaldım ortalama 1 dk'da bitti diyebilirim...

adet döneminizde gitmeyin .arkadaşım ilk seansında hiçbirşey hissetmemiş 2. seansı adet dönemine denk gelmiş ve çok canı yanmış.o dönemde hassasiyet artarmış

arkadaşlar, bnde ankarada kızılayda xxxxxxxxxxx basladım. inanılmaz memnunum. lazer epilasyon yaptırıyorum. alexandrite makinasyla ve onlarınki son cihazmış, valla 2 seans gittim ne kıl kaldı ne tüy :) tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar, bnde ankarada xxxxxxxxxxxx basladım. inanılmaz memnunum. lazer epilasyon yaptırıyorum. alexandrite makinasyla ve onlarınki son cihazmış, valla 2 seans gittim ne kıl kaldı ne tüy :) tavsiye ederim.

aa bende başladım orda bugün. ama canım çok yandı. ben birazcık dayanıksızım. aslında dayanılmayacak gibi değil. epilatörde olduğu kadar ,birazcıkda sıcaklık var tabi. ama ben epilatöre de dayanamıyorum zaten devamlı jilet vurmaktan kıl köküm kalın olduğu için çok acıdı sanırsam.gitmeden genitale emla sürdüm. diğer yerlerden farklı değildi çoook da acımadı yani. ben dayanamam sanıyordum ama şu an tüm bacak genital koltukaltı tamam. 1 saati geçgin sürdü hepsi. kolaltı ve genital toplasan 10 dk sürmedi de bacak maşallah hacim geniş olunca benim:9:birde koluma yaptırmak istedim deneme atışı yaptılar.perşembe bida gidecem eğer bi problem yoksa kolumu da bitirecekler.inşallah bitmese bile incelir. ay ne kadar sıktıysam kendimi dayak yemiş gibiyim şu an.

Son düzenleyen: Moderatör:
birde ben çamaşırı çıkartmadan şöle kenarlardan yapar diyordum. çıkarttırdı ama ne utanma kaldı ne bişe bende acıdan. iyi ki kısa sürdü. ben işlemler sonunda tecavüze uğramış müjde ar gibi oturdum kaldım sedyede. :9:bi süre bittti mi yani filan oldum.

birde ben çamaşırı çıkartmadan şöle kenarlardan yapar diyordum. çıkarttırdı ama ne utanma kaldı ne bişe bende acıdan. iyi ki kısa sürdü. ben işlemler sonunda tecavüze uğramış müjde ar gibi oturdum kaldım sedyede. :9:bi süre bittti mi yani filan oldum.

süpersinnn yaaa güldürdün beniii:)))

kızlar ben de internetten grupcadan koltuk altı paketi almıştım ilk seansa gittim 15 gün sonra bazıları elimle çekince geliyor bazıları döküldü.4 seans daha gidecem. ama çok acıdı yaa
paket düşünüyodum bitme garantili 300 tl dediler çok iyi aslında ama nasıl güveneceğimi bilmiyorum bi de acısı olmasa

evet 2 bucuk sene gıttım.ve bıtmediler.iğneliye gıdıcem kesın çozum bu artk boyle duşunuyorum..

Back